- 30 Nisan 2018
- 1.893
- 2.400
- 133
- 38
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #29.921
Zinco nün hiç bir etkisi olmuyor ya ama gaz için erken sanki biraz sap.simplex mi ne vardı onu kullanmıştır bizAy evet yazcaktim geldigimizden beri bebiş ikinmaktan bi hal oldu, öğlen bezelye yemiştim:') kimse de uyarmadi gaz yapar diye ..... Galiba i yaptıeşime de eczaci gaz damlasi yenidoğan diye zinco olani satmış recetede 3-10 yaş yaziyor.....
Yüksek çıkarsa protein kaçağından şüpheleniyolar idrar verirsin canim12/9 çıktı benim de işte. Takip edeyim yarın doktora yazayım canımm
İnşallah olmuştur yarın yaz bize hemenYarın benimki bakalım kaç olacak2800-2900 olur mu acaba bir haftada
Ama kilosu iyi bence hiç dert etmeCanim birden aldi ama su an almiyor o yuzden endiseleniyorum ben 100 gram almis sadece
Ne güzel daha erken görürsün bebişiAradılar hastaneden doktor biraz erken çıkacakmış bizim randevu saat 10 a çekildi sabah yollara düşeceğim yani
Selam canım benimde dün 35+0 dı. 2460 gr dedi normal dedi doktor. Hatta benimde normalde 36. Hafta olacaktı geç döllenmeden dolayı 1 hafta ileri çekti doktor sat ı. Ama hiç endişelenicek birşey varmış gibi konusmadı. Bana normal geldi senin bebişinde boyu ve kilosu. Stres yapma bazı doktorlar da panikletiyor insanıŞuan 35+1 oldum iki hafta va canim bekleyebilirsek beklicez inşallahhaftaya gittiğimde belki gün verebilir büyük ihtimal sezeryan olcam bebek makat geliş hala birde hareket takibi yap dedi hareket hissetmezsem hemen gel dedi
dogurdunmu canim hayirli olsun Allah saglikla buyutmeyi nasip etsin size.ben yokken buralarda acaba baska kim dogurdu.bakmaya firsatim olmadiAy evet yazcaktim geldigimizden beri bebiş ikinmaktan bi hal oldu, öğlen bezelye yemiştim:') kimse de uyarmadi gaz yapar diye ..... Galiba i yaptıeşime de eczaci gaz damlasi yenidoğan diye zinco olani satmış recetede 3-10 yaş yaziyor.....
Ay çok teşekkür ederimPoposunu sivriltiyor merak etmebenim bir oğlumda böyle yapardı hatta doğum yaptıktan sonrada orası diğer tarafa gore bir müddet öyle ekstra şiş kalmıştı
Gittiğim doktor perinatalog canım normalde hep bı hafta 2 hafta önden giderdi boyu 15/20gundur böyle orası sıkıntı bebeği besleyen damarlar var ya kan akışı sıkıntılı çıktı yaşadığım gribe bağladım umarım bı sonraki kontrol de değişmiş olur herşeySelam canım benimde dün 35+0 dı. 2460 gr dedi normal dedi doktor. Hatta benimde normalde 36. Hafta olacaktı geç döllenmeden dolayı 1 hafta ileri çekti doktor sat ı. Ama hiç endişelenicek birşey varmış gibi konusmadı. Bana normal geldi senin bebişinde boyu ve kilosu. Stres yapma bazı doktorlar da panikletiyor insanı
Ayyy iyisiniz haber geldi çok şükürKızlar mesajlara geriden bakamadımmerak eden yazan dua eden herkese çok teşekkür ederim oğlumda bende çok iyiyiz şükür vajinal doğum yaptım oğlum 3330 Gr 50 cm eve geçtik birbirimize alışma sürecindeyiz o yüzden giremedim buralara en kısa zamanda gelicem
Anladım canım senin sonradan böyle olmuş. Umarım bir sonraki kontrolünde çok güzel şeyler duyarsın, zamanı geldiğinde bebeğine sağlıkla kavusursunGittiğim doktor perinatalog canım normalde hep bı hafta 2 hafta önden giderdi boyu 15/20gundur böyle orası sıkıntı bebeği besleyen damarlar var ya kan akışı sıkıntılı çıktı yaşadığım gribe bağladım umarım bı sonraki kontrol de değişmiş olur herşey
Masallah allah bagişlasin saglikli ömrü olsun annesiKızlar mesajlara geriden bakamadımmerak eden yazan dua eden herkese çok teşekkür ederim oğlumda bende çok iyiyiz şükür vajinal doğum yaptım oğlum 3330 Gr 50 cm eve geçtik birbirimize alışma sürecindeyiz o yüzden giremedim buralara en kısa zamanda gelicem
Seni yanlış yönlendirmek tabi istemem eğer ulasabiliyosan Dr una yine sor ama bu şekilde sertlesirdi hatta orayı severdim okşayarak rahatlamasını saglardimAy çok teşekkür ederimallah razı olsun inanın içime su serpildi, iyi ki de buraya yazmışım. Pazartesi 40. Haftam bitiyor, doktora gideceğiz bakalım
Amin cümlemize canımAnladım canım senin sonradan böyle olmuş. Umarım bir sonraki kontrolünde çok güzel şeyler duyarsın, zamanı geldiğinde bebeğine sağlıkla kavusursun
İstanbul kadar olmaz canım Denizli’ye gidiyorumNe güzel daha erken görürsün bebişitrafik falan olur mu oralarda? İstanbul mantığı
İlk fırsatta yazacağım inşallahİnşallah olmuştur yarın yaz bize hemen
Şükürler olsun ay senden haber alabildikKızlar mesajlara geriden bakamadımmerak eden yazan dua eden herkese çok teşekkür ederim oğlumda bende çok iyiyiz şükür vajinal doğum yaptım oğlum 3330 Gr 50 cm eve geçtik birbirimize alışma sürecindeyiz o yüzden giremedim buralara en kısa zamanda gelicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?