Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    142
İnşallah tez vakitte acısız atlatırsın canım stres yapma hiç dualarimiz seninle

Rabb’im kolaylıkla doğurmanı nasip etsin inşallah canım benim

Yarın sabah kontrolüm var 36+4 oluyoruz. Çok heyecanlıyım. Geçen hafta bir tık geri çıkmıştı az kilo almıştı bu hafta nasıl acaba merak ediyorum. Hepimizin güzel haberler aldığı haftalar olsun. Yarın martın ilk günü

Doğurdum kızlar, hâlâ halim yok haber verip kaçıyorum yarın daha iyi olursam yazarim soran herkese teşekkür ediyorum ipek kuş da iyi çok uykucu sadece okuyamadim msjlari yarın okurum inşallah
Ayyy Büşraaa gözün aydın. Allah analı babalı sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin İpek kuşunu Umarım iyisindir sen de

Benimkine tam 36 haftada 3200 demjsti. Gecen gun gittigimde cihaz kiloyu ölçmedi suan bilmiom yani ipoş gibi bir tosun bekliorm acikcasi masallak ipek kuşumada sanada
Ay ben deee , hangi ara bu kadar alıyorlar. Çok da yemiyorum hamur normalde de sevmem. Tatlı desen meyve ancak. Ne yapacaz? Bu karar aşamasında hep ikilimde kaldım. İstediğim doktor başka hastaneye geçmiş, yeni hastanesini beğenmiyorum. Haydi bunu kabullendim, bu zamana kadar sezeryan çok düşünmüyordum, e bu bebekler 4 ün üzerinde olursa nasıl doğuracaz hep ikilemdeyim

warcrew kuzu seni bütün Türkiye’nin hamişleri izledi. Maşallah Bu pozitif enerjinle influencet olsan herkese ilham versen iyi yürürsün

Haydi İnşallah çok güzel haberler alacağız kaçta kontrolün?

Benimkine tam 36 haftada 3200 demjsti. Gecen gun gittigimde cihaz kiloyu ölçmedi suan bilmiom yani ipoş gibi bir tosun bekliorm acikcasi masallak ipek kuşumada sanada
Benimkine de aynı şeyi söyledi o haftada 3 buçuktu bi hafta bekledim muayene ye başka doktora gittim yine 3 buçuktu zaten plasenta belli bi zaman sonra eskimeye başladığı için bebeği de besleniyormuş bebek kilo alımı duruyormuş . Durduğu sürece kilo almıyormuş yani beni de çok korkuttu doktor 5 lerden falan bahsediyordu .

Haydi İnşallah çok güzel haberler alacağız kaçta kontrolün?
Öğlen 12 de kontrolüm ama biz 10 gibi çıkarız evden 2 saat kadar sürüyor il dışı olduğu için. Belki demişimr daha önce bu ayrıntıyı kusura bakma ahhdjdjjdj

Aynen cnm yaa korkutuyor beni bu kilo konusu ben tatli hamur isi baya yiorum valla ama kendim cok kilo almadim bebege gidiyor heralde kilo. Ogun hastanede hemsireyle konusuyordum. Dedim 4un ustunde olursa nasil dogurcam korkuyorum dedim. Korkma daha gecen gun 5 kilo dogurttuk diyor. Abowww dedim

Bu hafta kontrolle gitmistim acaba kac kilo oldu die korkaarak sordum doktora doktorda dedi bu seferki cihaz eski kiloyu gostermiyor dedi. Yani suan bellirsizlik icinde kilosu. Acaba devlette dooguma almadan once kilosuna bakiolar mi yoksa bakmadan dogurtuyorlar mi

Hay maşallah boydan almıştır bebiş o kiloyu . Senin ilk doğum değil mi?

Ben de bunu merak ediyorum. Aslında bakmaları çok önemli, bebeğin pozisyonu falan değişebilir sonuçta. Kilosu da.
Bizim burada jinekolog ve ultrasoncu farklı kişiler; dolayısı ile jinekolog ultrasona bakmadan kafasını vs nerede olduğunu hissediyor, şöyle kafasını tuttu çocuğumun ödüm patladı bak burada kafası burada totosu burada ayakları diyor bir de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…