- 6 Şubat 2021
- 6.141
- 6.049
- 148
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #29.781
Kaç cm oldu normal doğum dmi bı avazda doğur inşallahDaha açılmayı bekliyoruz hastanedeyiz
İnşallah tez vakitte acısız atlatırsın canım stres yapma hiç dualarimiz seninleBeni alttan da defalarca muayene ettiler, devlet hastanesindeyim şu an.. ilk geldiğimde gece 4’te 1 cm açıklık var dediler, sabah 8’de 2 cm olmuş. Ama şu an ne bir sancı ne başka bir şeysuni sancı istemiyorum ama pilates hareketleriyle açılma olursa diye zorluyorum kendimi nst’de sancılar çıkıyor ama ben yine de çok şiddetli hissetmiyorum.. odada 3 kişiyiz, 2’si kavuştu prenseslere ben kaldım
Rabb’im kolaylıkla doğurmanı nasip etsin inşallah canım benimBeni alttan da defalarca muayene ettiler, devlet hastanesindeyim şu an.. ilk geldiğimde gece 4’te 1 cm açıklık var dediler, sabah 8’de 2 cm olmuş. Ama şu an ne bir sancı ne başka bir şeysuni sancı istemiyorum ama pilates hareketleriyle açılma olursa diye zorluyorum kendimi nst’de sancılar çıkıyor ama ben yine de çok şiddetli hissetmiyorum.. odada 3 kişiyiz, 2’si kavuştu prenseslere ben kaldım
Ayyy Büşraaa gözün aydın. Allah analı babalı sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin İpek kuşunuDoğurdum kızlar, hâlâ halim yok haber verip kaçıyorum yarın daha iyi olursam yazarimsoran herkese teşekkür ediyorum ipek kuş da iyi çok uykucu sadece okuyamadim msjlari yarın okurum inşallah
Benim de aklım onda. Haber yok değil mi?Ahpapatya113 ah bir girseydin şuraya. Ulaşmayı o kadar çok istiyorum ki ya
Ay ben deee , hangi ara bu kadar alıyorlar. Çok da yemiyorumBenimkine tam 36 haftada 3200 demjsti. Gecen gun gittigimde cihaz kiloyu ölçmedi suan bilmiom yani ipoş gibi bir tosun bekliorm acikcasimasallak ipek kuşumada sanada
warcrew Sizin de doğumunuz hayırlı olsun, bundan sonraki süreç sizin için kolay ve rahat geçsin inşallah bütün anne topikleri sizi takipteydi, darısı da bizlere ve tüm doğurmayı bekleyenlere inşallah
Haydi İnşallah çok güzel haberler alacağızYarın sabah kontrolüm var 36+4 oluyoruz. Çok heyecanlıyım. Geçen hafta bir tık geri çıkmıştı az kilo almıştı bu hafta nasıl acaba merak ediyorum. Hepimizin güzel haberler aldığı haftalar olsun. Yarın martın ilk günü
Benimkine de aynı şeyi söyledi o haftada 3 buçuktu bi hafta bekledim muayene ye başka doktora gittim yine 3 buçuktu zaten plasenta belli bi zaman sonra eskimeye başladığı için bebeği de besleniyormuş bebek kilo alımı duruyormuş . Durduğu sürece kilo almıyormuş yani beni de çok korkuttu doktor 5 lerden falan bahsediyordu .Benimkine tam 36 haftada 3200 demjsti. Gecen gun gittigimde cihaz kiloyu ölçmedi suan bilmiom yani ipoş gibi bir tosun bekliorm acikcasimasallak ipek kuşumada sanada
Öğlen 12 de kontrolüm ama biz 10 gibi çıkarız evden 2 saat kadar sürüyor il dışı olduğu için. Belki demişimr daha önce bu ayrıntıyı kusura bakma ahhdjdjjdjHaydi İnşallah çok güzel haberler alacağızkaçta kontrolün?
Yok en son doğum yaptığı gün 03.52 de girmişti hala girmedi sürekli profiline bakıyorum.Benim de aklım onda. Haber yok değil mi?
Aynen cnm yaa korkutuyor beni bu kilo konusuAy ben deee , hangi ara bu kadar alıyorlar. Çok da yemiyorumhamur normalde de sevmem. Tatlı desen meyve ancak. Ne yapacaz? Bu karar aşamasında hep ikilimde kaldım. İstediğim doktor başka hastaneye geçmiş, yeni hastanesini beğenmiyorum. Haydi bunu kabullendim, bu zamana kadar sezeryan çok düşünmüyordum, e bu bebekler 4 ün üzerinde olursa nasıl doğuracaz hep ikilemdeyim
Bu hafta kontrolle gitmistim acaba kac kilo oldu die korkaarak sordum doktoraBenimkine de aynı şeyi söyledi o haftada 3 buçuktu bi hafta bekledim muayene ye başka doktora gittim yine 3 buçuktu zaten plasenta belli bi zaman sonra eskimeye başladığı için bebeği de besleniyormuş bebek kilo alımı duruyormuş . Durduğu sürece kilo almıyormuş yani beni de çok korkuttu doktor 5 lerden falan bahsediyordu .
Hay maşallahAynen cnm yaa korkutuyor beni bu kilo konusuben tatli hamur isi baya yiorum valla ama kendim cok kilo almadim bebege gidiyor heralde kilo. Ogun hastanede hemsireyle konusuyordum. Dedim 4un ustunde olursa nasil dogurcam korkuyorum dedim. Korkma daha gecen gun 5 kilo dogurttuk diyor. Abowww dedim
Evet ilk dogumum heycan doruktaHay maşallahboydan almıştır bebiş o kiloyu . Senin ilk doğum değil mi?
Ben de bunu merak ediyorum. Aslında bakmaları çok önemli, bebeğin pozisyonu falan değişebilir sonuçta. Kilosu da.Bu hafta kontrolle gitmistim acaba kac kilo oldu die korkaarak sordum doktoradoktorda dedi bu seferki cihaz eski kiloyu gostermiyor dedi. Yani suan bellirsizlik icinde kilosu . Acaba devlette dooguma almadan once kilosuna bakiolar mi yoksa bakmadan dogurtuyorlar mi
Benim deeee her gün rüyalarıma giriyorEvet ilk dogumum heycan dorukta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?