- Konu Sahibi elektroforez
-
- #29.821
Çok tesekkur ederim şuan daha ne hissettiğimi bilemiyorum açıkçası ama çok güzel duygularCanım çok geçmiş olsun. Rabbim bebeğini analı babalı büyütsün İnşallahŞuan nasıl hissediyorsun? Bebeğin kaç kilo doğdu? Ağrı sızın var mı?
Keşke doktor da senin kadar bilgilendirse en azından için rahat olurdu, şuan bir aydınlanma geldiKız 1cmde ne bayiliyon ksndjnsjdnd 9 cm de oldun mesela ikinmiyosun geri cekiyosun kendini örnek veriyorum açılma tam aslında ama sen strese girdin bebiş girdi bu durumda devlet sezeryana goturuyor o an, bi kadın diğer yatış yaptığım yerde ikinmadi bagiriyodu sadece stres işin içine girdi herhalde sezeryana ucurdular düşün ksndkdjdkdj
Bi de sancı suni ise bagirirsin diye düşünüyorum benkendi sancinsa oek sanmıyorum bayiltin diyecegini 5-6 dediklerinden sonra çektiğim sancılar aşırı gelmisti bana cidden sanirim 5-8 arası insani zorluyor en çok. kendi kendime neden ozele gitmedim en azından prenses doğum olurdu diyodum sürekli hemde sjbdjsjdjddjjdjdjd sonra birden pıt bu sancı yerini cidddi diyorum ıkınma isteğine bıraktı evet o da zor ama ikinma muhabbeti başladığı an geldiler zaten ebeler su patladı vs derken yarım saate doğdu (düşün benimki zor olmasına rağmen yarim saat) sıkıntı etme kendine bu kadar güzel düşünelim güzel şeyler olsun
Ya bilmiyorum ne için aldilar tam ama herkes toplandı kadının odasinin başına ikinmiyo diye kizdilar baya baktilar oluru yok zaten bebiş de strese giriyor hemen öyle durumlarda sezeryana yollarilar benim bildigim bu jdbdjdndjdnd senin özel değil mi yahu isteğine bağlı sonuçta vazgeçme hakkin yok mu 4-5 cm de vazgectim sezeryan alin vs gibisindenKeşke doktor da senin kadar bilgilendirse en azından için rahat olurdu, şuan bir aydınlanma geldiinsanı en çok bilmemezlik korkutuyor.
9 cm de sezeryana alıyorlar mı ki?
Bir de o ıkınma isteğinin gelmediği de mi oluyor ileriki açılmalarda?
Ben manuel almıştım ama erken doğum riski va var bebebao giyilebilir pompa aldım ama aklim hep lansinodaydi inşallah aldığım üründen memnun kalırızHepiniz sağlıkla alırsınız kucağınıza insaAllah
Manuel pompa almıştım doğumdan önce, çöp oldu hiç ise yaramadı, benim hem sütüm gelmedi hemde göğüs ucum yoktu yani bebek tutamadi göğsümü hala da tutamıyor silikon uç kullanıyorum mecbur, ama sütüm gelmeyince bebek de memeyi ememeyince hemen lansinoh un elektrikli pompasını aldık pompa sütümü getirdi çok şükür bir süre pompayla sagip icirdik, yani bence doğumdan önce almayın doğumdan sonra lazım olursa hemen tedarik edilebilecek şeyler bunlar. Ama alacaksanız kesinlikle lansinoh elektrikli pompa iki kullanımdan sonra sütüm gelmeye başladı hem hızlı sağım yapıyor hemde sütün artmasını sağlıyor
Evet yaa benim de gecen hafta az cikti kg si 3170 ti dogru olmuyor zaten genelde dogunca daha az cikiyor kg ins biraz daha kg alirYarın sabah kontrolüm var 36+4 oluyoruz. Çok heyecanlıyım. Geçen hafta bir tık geri çıkmıştı az kilo almıştı bu hafta nasıl acaba merak ediyorum. Hepimizin güzel haberler aldığı haftalar olsun. Yarın martın ilk günü
Kaç artı kaçtın canım ?Evet yaa benim de gecen hafta az cikti kg si 3170 ti dogru olmuyor zaten genelde dogunca daha az cikiyor kg ins biraz daha kg alir
Yok kuzu ya burada sadece devlette yapıyorlar doğumu ama vazgeçme şansı var burada kurallar pek katı değilYa bilmiyorum ne için aldilar tam ama herkes toplandı kadının odasinin başına ikinmiyo diye kizdilar baya baktilar oluru yok zaten bebiş de strese giriyor hemen öyle durumlarda sezeryana yollarilar benim bildigim bu jdbdjdndjdnd senin özel değil mi yahu isteğine bağlı sonuçta vazgeçme hakkin yok mu 4-5 cm de vazgectim sezeryan alin vs gibisinden
100 gram artti canim boyu 49 cm dediKaç artı kaçtın canım ?
Yok hafta olarak ne kadarlıktın? Ben 35+3 te gittiğimde 2600 olmuştu. 34+0 da 2500 dü. Yani 100 gram almıştı 10 günde. Şimdi yarın 36+4 oluyoruz 8 günde ne oldu merak ediyorum.100 gram artti canim boyu 49 cm dedi
Şeker bitti mi şeker bsbsbsbxCanim kızlar benn geldimmm, sonunda fırsat bulabildim, kimler doğurdu neler oldu takip edemedim umarım hepiniz çok iyisinizdir. Doğumdan önce hep buraya gelip güzel haberler vermenin hayalini kuruyordum çok şükür gerçek oldu. Bebeğim yanımda uyuyor 3 günlük dahabende size güzel haberleri vereyim dedim. Çok zor bir hamilelik geçirdim kendimce, herseyi dert edindim doğum zamanında da sezeryana bir girişim bir cikisim var sormayın tüm hastaneyi ayağa kaldırdım sinir stres vs. Vs. Hiç birine gerek yokmuş aslında çok sakin olmak gerekirmiş ben kendime hep zarar vermişim stres korku yaşayarak benim gibi olan varsa asla kendine bu işkenceyi yaşatmasın, herseyin çok güzel olacağına inanın ve tüm olumsuzlukları geride bırakın. Sezeryan doğum hakkında yada emzirme sureci hakkinda ( sütüm gelmedi ve bir cok yola başvurdugum icin tecrübelendim sanki ) sorunuz olursa sorabilirsiniz ben genel anestezi oldum ve memnun kaldım, ameliyat sonrası süreçler vs. Sormak istediğiniz herseyi sorabilirsiniz
36+4 tu canim o zaman 3170 tiYok hafta olarak ne kadarlıktın? Ben 35+3 te gittiğimde 2600 olmuştu. 34+0 da 2500 dü. Yani 100 gram almıştı 10 günde. Şimdi yarın 36+4 oluyoruz 8 günde ne oldu merak ediyorum.
Açılma sona doğru hızlanır belki başta yavaş sonra hızlanmaya başlarBeni alttan da defalarca muayene ettiler, devlet hastanesindeyim şu an.. ilk geldiğimde gece 4’te 1 cm açıklık var dediler, sabah 8’de 2 cm olmuş. Ama şu an ne bir sancı ne başka bir şeysuni sancı istemiyorum ama pilates hareketleriyle açılma olursa diye zorluyorum kendimi nst’de sancılar çıkıyor ama ben yine de çok şiddetli hissetmiyorum.. odada 3 kişiyiz, 2’si kavuştu prenseslere ben kaldım
Eğer çalışabilir de süre belirtilmişse gerekmez ama belirtilmiyorsa gerekiyor sanırımKızlar bi şey sorucam ya ben 32.haftada çalışabilir raporu aldım ve bugün okulda son günüm . 1mart itibari ile izin başlıyor yazıyor ama ayrıyeten çalışamaz raporu alıp idareye teslim etmem gerekiyor mu bilen var mı
Süre belirtilmiş aslında ama müdür yardımcım milli eğitim ister doktorunuzla görüşün dedi de bi de sizlere sormak istedim . Pazartesi kontrolüm var o zaman sorucam artıkEğer çalışabilir de süre belirtilmişse gerekmez ama belirtilmiyorsa gerekiyor sanırım
Anladım canım yine de iyi maşallah36+4 tu canim o zaman 3170 ti
Yok yaa ıkınma hissi gelmediğinin olacağını sanmıyorum büyükçe ebatlı birşey çıkıyor sonuçta baskıda oluyor biraz pek hissedilmeyecek gibi değil,Keşke doktor da senin kadar bilgilendirse en azından için rahat olurdu, şuan bir aydınlanma geldiinsanı en çok bilmemezlik korkutuyor.
9 cm de sezeryana alıyorlar mı ki?
Bir de o ıkınma isteğinin gelmediği de mi oluyor ileriki açılmalarda?
Ya bilmiyorum ne için aldilar tam ama herkes toplandı kadının odasinin başına ikinmiyo diye kizdilar baya baktilar oluru yok zaten bebiş de strese giriyor hemen öyle durumlarda sezeryana yollarilar benim bildigim bu jdbdjdndjdnd senin özel değil mi yahu isteğine bağlı sonuçta vazgeçme hakkin yok mu 4-5 cm de vazgectim sezeryan alin vs gibisinden
Ayyyy bitti bittiiiiiiŞeker bitti mi şeker bsbsbsbx
Aynen canim beni de tedirgin etti beslenemedigini dusunuyorum ama aksine ben yemeye calisiyorum hersey anlamadim hicAnladım canım yine de iyi maşallahama işte sadece 100 gram alması beni tedirgin etmişti seni de etmiş doktorum o çok önemli değil demişti ama insan yine de merak ediyor bakalım 3 ün üstüne çıksaydık biz de bir ama olsa olsa en fazla 2800 olmuştur herhalde 8 günde diye düşünüyorum
Ben de aynı şeyi düşündüm. Her şeyden de yiyorum . İlk gebeliğimde böyle bir şey yaşamadım. Plesanta kordon ile ilgili de sıkıntı yok dedi doktorum. Bazen böyle duraklama olabiliyormuş. Bakalım bu hafta da aynı ya da gerileme olursa belki öne çeker doğum tarihiniAynen canim beni de tedirgin etti beslenemedigini dusunuyorum ama aksine ben yemeye calisiyorum hersey anlamadim hic
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?