- 1 Nisan 2014
- 3.260
- 4.751
- 333
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #29.761
Ikınmak karından garip bir şekilde ittirmek diye düşünülüyor ben de öyle yapıyordum karnımı itiyordum ama öyle değilmiş tam olarak büyük tuvaletinş yapar gibi yapman gerekiyor bunu hepimiz biliyoruz zaten o baskı ve istekte geliyor tutamıyorsun çıkıyor o ordanAyy bunu ben de merak ediyorum orda ıkınıcam derken kendimi kasıp çocuğu içerde tutarsam diye korkuyorum
Açılma yok suni sancı verdiler fitil olandan. Nst bağlı şuan. BeklemedeyizDualarımız seninle bizi habersiz bırakma
@imagination forever sen naptın acaba merak ettiklk
Quinnn sen naptın?
4-5 defa 40larda görünüyor ama sorun yoktur herhalde yoksa haftaya gel demezdi sanırımKaç kere çıktı düzenli miydi ? Mesela benim 32 de falan 90ı vurdu doktorum sorun yok dedi. Sıklığı düzeni önemli
İlk bebeğinmi kaçıncı haftadasınAçılma yok suni sancı verdiler fitil olandan. Nst bağlı şuan. Beklemedeyiz
Suyun gelmesine ragmen acilma yokmuymus. Rabbim kolaylk versin hemencik dogurursun insallahAçılma yok suni sancı verdiler fitil olandan. Nst bağlı şuan. Beklemedeyiz
Arkadaşlar bana bir arkadaşım ilk bebeden önce, nasıl çıkacak bu bebe dediğimde " kabız olursun ıkınırsın ıkınırsın ya" doğumda öyle demişti ve sonunda da tüm ağrılar bir anda biter demişti. İlkinde o hissi anlamadan doğuma aldılar bebe 3200 gr dı. İkincide ben büyük tuvaletim var diye ebenin elinden kaçmaya çalışıyorum ebe o bebek diye beni doğumhaneye götürüyordu 3460grAyy bunu ben de merak ediyorum orda ıkınıcam derken kendimi kasıp çocuğu içerde tutarsam diye korkuyorum
Aynen aynen sıkıntı yoktur korkma4-5 defa 40larda görünüyor ama sorun yoktur herhalde yoksa haftaya gel demezdi sanırım
Son anda wc ye girmeye izin vermiyorlardı benim hastanemde bilmeden wc de ıkınmasınlar diye tuvaletten çıkartıyorlardıArkadaşlar bana bir arkadaşım ilk bebeden önce, nasıl çıkacak bu bebe dediğimde " kabız olursun ıkınırsın ıkınırsın ya" doğumda öyle demişti ve sonunda da tüm ağrılar bir anda biter demişti. İlkinde o hissi anlamadan doğuma aldılar bebe 3200 gr dı. İkincide ben büyük tuvaletim var diye ebenin elinden kaçmaya çalışıyorum ebe o bebek diye beni doğumhaneye götürüyordu 3460gr3. CÜ de aa benim ıkınma hissim geldi dedim ebe bakıp doğuma aldılar 3560gr. Ikınma hissi de sancı gibi geliyor arkadaşlar, doktorlarda anladığım anlıyor ve şimdi diye sizi yönlendiriyor. Vücudunuz sizi ıkınma ya zorluyor Bana ilkinde ebem ıkınırken ses çıkarma enerjini itmeye odaklan demişti...
Sağlıkla gelsin kuzular
İlk gebelik, 39+2deyimİlk bebeğinmi kaçıncı haftadasın
Yoktu maalesef. Acilden yukarı çıkana kadar 1 cm olduSuyun gelmesine ragmen acilma yokmuymus. Rabbim kolaylk versin hemencik dogurursun insallah
Teşekkür ederim canim
Nsbdjsbdj sonundaYaaa seni seviyoruz mesajını okudum rahatladımniprktoş hoş geldi hayırlı olsun canım benim gözün aydın olsun
Hurma yapar mi ya bu açıdan hiç düşünmemiştim jsbdjsdjdjd hurmalara düşman oldum o zaman bundan sonra (evdeki cikolatalilari yedikten sonra) jsbdhshdjdjdjKanka hurmaları unutma hurmalarıne aldırdıysa onlar aldırmıştır ahhdjdjjdjdj ipek ve sen iyi olun gerisi önemli değil geçecek bugünler sağlıkla inşallah
Cnm ıkınma konusunda zorlandınmi yoksa ebeler dogru sekilde yönlendiriyormu. Daha dogrusu dogru sekilde ıkınabildinmi. Benimde zaman yaklaştikca sorular bitmiyor kafamda
Ayy bunu ben de merak ediyorum orda ıkınıcam derken kendimi kasıp çocuğu içerde tutarsam diye korkuyorum
Amin canim hepimiz derin bir nefes alabiliriz artık jwhdjwndjNaptın canim maşallah her gün bı bebiş
Hadi gözün aydın tüm kk ailesinin gözü aydınmaşallah yaaa sağlıkla ilerlesim bundan sonra sürecin
Ikınmak karından garip bir şekilde ittirmek diye düşünülüyor ben de öyle yapıyordum karnımı itiyordum ama öyle değilmiş tam olarak büyük tuvaletinş yapar gibi yapman gerekiyor bunu hepimiz biliyoruz zaten o baskı ve istekte geliyor tutamıyorsun çıkıyor o ordan
Arkadaşlar bana bir arkadaşım ilk bebeden önce, nasıl çıkacak bu bebe dediğimde " kabız olursun ıkınırsın ıkınırsın ya" doğumda öyle demişti ve sonunda da tüm ağrılar bir anda biter demişti. İlkinde o hissi anlamadan doğuma aldılar bebe 3200 gr dı. İkincide ben büyük tuvaletim var diye ebenin elinden kaçmaya çalışıyorum ebe o bebek diye beni doğumhaneye götürüyordu 3460gr3. CÜ de aa benim ıkınma hissim geldi dedim ebe bakıp doğuma aldılar 3560gr. Ikınma hissi de sancı gibi geliyor arkadaşlar, doktorlarda anladığım anlıyor ve şimdi diye sizi yönlendiriyor. Vücudunuz sizi ıkınma ya zorluyor Bana ilkinde ebem ıkınırken ses çıkarma enerjini itmeye odaklan demişti...
Sağlıkla gelsin kuzular
Jsbdjdbddj amin teşekkür ederimwarcrew sabah akşam telefona bağladın bizi ya ahhahhshj doğururken bile süper pozitiftin bayılıyorum sana o son hurmalar tüm kiloların suçlusu ndnxncnc neyse cümleten gözümüz aydın hdjdj allah analı babalı büyütsün inşallah
Anne sütü sürün diyorlarrr kapak vs bişi varsa yanında. Sütü sürüp kapağı kapatJsbdjdbddj amin teşekkür ederimdarısı kavuşmayı bekleyen herkese inşallah sağlıkla kavuşursunuz bebişlere
Kızlar bu lanolini 32 den beri ara ara suruyordum meme ucu da var yani gayet ama ben oturamadigim için biraz agriliyim zaten bebişi yatarak emzirdim ve sanırım düzgün tutturamadigim için hafiften hassaslaştı yani yara bere yok ama her an olabilir. Tavsiyeleri alayim pls
Ebeler gösterdilermi nasıl emzireceğini kremini kullanmaya devam et bazen ne yaparsan yap yara olacak önüne geçemiyorsjn ama iki hafta geçmeden iyileşiyor memeni C şeklinde tutup bebeğin ağzına kahverengi kısmıyla beraber veriyorsun sadece ucunu verme sürekli değiştirip ver ilk verdiğin veya ilk daha çok verdiğin meme büyük ve şekilsiz kalabilir ona da dikkat et uyanık aktif emmesini sağla hafif hafif ağzına sağabilirsin yarım saatte bir aktif emzirmeye çalış memede uyumasına uzun süre ağzında tutmasına izin vermeJsbdjdbddj amin teşekkür ederimdarısı kavuşmayı bekleyen herkese inşallah sağlıkla kavuşursunuz bebişlere
Kızlar bu lanolini 32 den beri ara ara suruyordum meme ucu da var yani gayet ama ben oturamadigim için biraz agriliyim zaten bebişi yatarak emzirdim ve sanırım düzgün tutturamadigim için hafiften hassaslaştı yani yara bere yok ama her an olabilir. Tavsiyeleri alayim pls
Sürecek kadar sütüm yok galuba su gibi duruyor zaten sjndjsnjd bebiş cok emmedigi için ona göre uretiyo sanırım eve geçince artiyo gibi olursa gümüş kapağı alcam sanırım ilerlesin istemiyorum fazlaAnne sütü sürün diyorlarrr kapak vs bişi varsa yanında. Sütü sürüp kapağı kapat
Gosterdiler biliyorum ama dikislerden dolayi oturamiyorum düzgün bebiş de 3800 mi neyse işte tosun karnıma dayayinca ağır geliyo hassasiyetim geçmediği için öyle emzirdimEbeler gösterdilermi nasıl emzireceğini kremini kullanmaya devam et bazen ne yaparsan yap yara olacak önüne geçemiyorsjn ama iki hafta geçmeden iyileşiyor memeni C şeklinde tutup bebeğin ağzına kahverengi kısmıyla beraber veriyorsun sadece ucunu verme sürekli değiştirip ver ilk verdiğin veya ilk daha çok verdiğin meme büyük ve şekilsiz kalabilir ona da dikkat et uyanık aktif emmesini sağla hafif hafif ağzına sağabilirsin yarım saatte bir aktif emzirmeye çalış memede uyumasına uzun süre ağzında tutmasına izin verme
Gümüş kapak inşallah işe yarar hassasiyet olacaksa herşekşlde oluyor kremleri dinlemiyorSürecek kadar sütüm yok galuba su gibi duruyor zaten sjndjsnjd bebiş cok emmedigi için ona göre uretiyo sanırım eve geçince artiyo gibi olursa gümüş kapağı alcam sanırım ilerlesin istemiyorum fazla((
Gosterdiler biliyorum ama dikislerden dolayi oturamiyorum düzgün bebiş de 3800 mi neyse işte tosun karnıma dayayinca ağır geliyo hassasiyetim geçmediği için öyle emzirdim(( kahve kısmı verdim hep ama yine hassaslasti gibi bilemiyorum ucundan döner inşallah o koyun kokan kremi sürdüm şimdi emzirene kadar dursun
Daha açılmayı bekliyoruz hastanedeyizNaptın canim maşallah her gün bı bebiş
Hayırlı olsun bebişin canım korkma zaten ilk gunler çok az bı süt var belki mercimek tanesi kadar filan o da sarı renk her bebek çıkışta kilo verir eve geçince düzeniniz oturacak iri bebekler daha hevesli oluyor emmeyeSürecek kadar sütüm yok galuba su gibi duruyor zaten sjndjsnjd bebiş cok emmedigi için ona göre uretiyo sanırım eve geçince artiyo gibi olursa gümüş kapağı alcam sanırım ilerlesin istemiyorum fazla((
Gosterdiler biliyorum ama dikislerden dolayi oturamiyorum düzgün bebiş de 3800 mi neyse işte tosun karnıma dayayinca ağır geliyo hassasiyetim geçmediği için öyle emzirdim(( kahve kısmı verdim hep ama yine hassaslasti gibi bilemiyorum ucundan döner inşallah o koyun kokan kremi sürdüm şimdi emzirene kadar dursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?