Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    142
Ayy bunu ben de merak ediyorum orda ıkınıcam derken kendimi kasıp çocuğu içerde tutarsam diye korkuyorum
Ikınmak karından garip bir şekilde ittirmek diye düşünülüyor ben de öyle yapıyordum karnımı itiyordum ama öyle değilmiş tam olarak büyük tuvaletinş yapar gibi yapman gerekiyor bunu hepimiz biliyoruz zaten o baskı ve istekte geliyor tutamıyorsun çıkıyor o ordan

Ayy bunu ben de merak ediyorum orda ıkınıcam derken kendimi kasıp çocuğu içerde tutarsam diye korkuyorum
Arkadaşlar bana bir arkadaşım ilk bebeden önce, nasıl çıkacak bu bebe dediğimde " kabız olursun ıkınırsın ıkınırsın ya" doğumda öyle demişti ve sonunda da tüm ağrılar bir anda biter demişti. İlkinde o hissi anlamadan doğuma aldılar bebe 3200 gr dı. İkincide ben büyük tuvaletim var diye ebenin elinden kaçmaya çalışıyorum ebe o bebek diye beni doğumhaneye götürüyordu 3460gr 3. CÜ de aa benim ıkınma hissim geldi dedim ebe bakıp doğuma aldılar 3560gr. Ikınma hissi de sancı gibi geliyor arkadaşlar, doktorlarda anladığım anlıyor ve şimdi diye sizi yönlendiriyor. Vücudunuz sizi ıkınma ya zorluyor Bana ilkinde ebem ıkınırken ses çıkarma enerjini itmeye odaklan demişti...
Sağlıkla gelsin kuzular

Son anda wc ye girmeye izin vermiyorlardı benim hastanemde bilmeden wc de ıkınmasınlar diye tuvaletten çıkartıyorlardı benide eşim annem zorla hastaneye götürmüştü suyum geliyor diye doğumhanede sıra beklerken diyordumki benim çok tuvaletim geldi rezil olduk sizin yüzünüzden doğum daha yok derken arkadan kadın sen doğuruyorsun birazdan senin bebeğini verirlr kucağına dedi

Dualarimiz sizinle ve Quinnn ile tek avazda kavusun, kolay dogumlariniz olsun
warcrew hayirli olsun, hosgeldi İpek’imiz Saglikli, huzurlu bir omru olsun. Sen de bir an once toparlan, dikislerin kolayca iyilessin
Teşekkür ederim canim
Yaaa seni seviyoruz mesajını okudum rahatladımniprktoş hoş geldi hayırlı olsun canım benim gözün aydın olsun
Nsbdjsbdj sonunda teşekkür ederim canim
Kanka hurmaları unutma hurmalarıne aldırdıysa onlar aldırmıştır ahhdjdjjdjdj ipek ve sen iyi olun gerisi önemli değil geçecek bugünler sağlıkla inşallah
Hurma yapar mi ya bu açıdan hiç düşünmemiştim jsbdjsdjdjd hurmalara düşman oldum o zaman bundan sonra (evdeki cikolatalilari yedikten sonra) jsbdhshdjdjdj
Cnm ıkınma konusunda zorlandınmi yoksa ebeler dogru sekilde yönlendiriyormu. Daha dogrusu dogru sekilde ıkınabildinmi. Benimde zaman yaklaştikca sorular bitmiyor kafamda
Naptın canim maşallah her gün bı bebiş

Hadi gözün aydın tüm kk ailesinin gözü aydın maşallah yaaa sağlıkla ilerlesim bundan sonra sürecin
Amin canim hepimiz derin bir nefes alabiliriz artık jwhdjwndj
Acelya A M Mamyy dedikleri şekilde oluyor o aşamaya kadar sanci cekiyoz evet ama o aşamaya geçince ıkınma hissi geliyor aşırı hem de istesen de tutamiyon zaten snxbjsndjd ebeler de yönlendiriyor yanlış ikindiginizda diyolar zaten şuan ikinmiyosun diye direkt büyük tuvaleti yapıyormuş gibi ikinarak çözersiniz korkmayin

Jsbdjdbddj amin teşekkür ederim darısı kavuşmayı bekleyen herkese inşallah sağlıkla kavuşursunuz bebişlere

Kızlar bu lanolini 32 den beri ara ara suruyordum meme ucu da var yani gayet ama ben oturamadigim için biraz agriliyim zaten bebişi yatarak emzirdim ve sanırım düzgün tutturamadigim için hafiften hassaslaştı yani yara bere yok ama her an olabilir. Tavsiyeleri alayim pls

Anne sütü sürün diyorlarrr kapak vs bişi varsa yanında. Sütü sürüp kapağı kapat

Ebeler gösterdilermi nasıl emzireceğini kremini kullanmaya devam et bazen ne yaparsan yap yara olacak önüne geçemiyorsjn ama iki hafta geçmeden iyileşiyor memeni C şeklinde tutup bebeğin ağzına kahverengi kısmıyla beraber veriyorsun sadece ucunu verme sürekli değiştirip ver ilk verdiğin veya ilk daha çok verdiğin meme büyük ve şekilsiz kalabilir ona da dikkat et uyanık aktif emmesini sağla hafif hafif ağzına sağabilirsin yarım saatte bir aktif emzirmeye çalış memede uyumasına uzun süre ağzında tutmasına izin verme

Anne sütü sürün diyorlarrr kapak vs bişi varsa yanında. Sütü sürüp kapağı kapat
Sürecek kadar sütüm yok galuba su gibi duruyor zaten sjndjsnjd bebiş cok emmedigi için ona göre uretiyo sanırım eve geçince artiyo gibi olursa gümüş kapağı alcam sanırım ilerlesin istemiyorum fazla ((
Gosterdiler biliyorum ama dikislerden dolayi oturamiyorum düzgün bebiş de 3800 mi neyse işte tosun karnıma dayayinca ağır geliyo hassasiyetim geçmediği için öyle emzirdim (( kahve kısmı verdim hep ama yine hassaslasti gibi bilemiyorum ucundan döner inşallah o koyun kokan kremi sürdüm şimdi emzirene kadar dursun

Gümüş kapak inşallah işe yarar hassasiyet olacaksa herşekşlde oluyor kremleri dinlemiyor

Hayırlı olsun bebişin canım korkma zaten ilk gunler çok az bı süt var belki mercimek tanesi kadar filan o da sarı renk her bebek çıkışta kilo verir eve geçince düzeniniz oturacak iri bebekler daha hevesli oluyor emmeye

Beni alttan da defalarca muayene ettiler, devlet hastanesindeyim şu an.. ilk geldiğimde gece 4’te 1 cm açıklık var dediler, sabah 8’de 2 cm olmuş. Ama şu an ne bir sancı ne başka bir şey suni sancı istemiyorum ama pilates hareketleriyle açılma olursa diye zorluyorum kendimi nst’de sancılar çıkıyor ama ben yine de çok şiddetli hissetmiyorum.. odada 3 kişiyiz, 2’si kavuştu prenseslere ben kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…