- 12 Ağustos 2024
- 324
- 857
- 18
- 25
- Konu Sahibi elektroforez
- #27.021
Doğru diyosunÇok düşünme kuzum zamanı gelince doğurcaz. Bak warcreb e kim doğuracak diye diye kendini doğurtcak. Sende düşünmeye başlarsan sıkıntı olabilir![]()
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğru diyosunÇok düşünme kuzum zamanı gelince doğurcaz. Bak warcreb e kim doğuracak diye diye kendini doğurtcak. Sende düşünmeye başlarsan sıkıntı olabilir![]()
Bence de canım gayet güzel besleniyorsun maşallah diyeyimKaşar, avokado, ceviz, çiğ fındık çiğ badem,muz her gün ya tavuk ya et ya balık.. günde 2 kase yoğurt yada en az 2 bardak süt... doktorum söylemişti bende yapıyorum.2 aydır öğünlerim hep bu şekilde. Akşam film izlerken çerez yer gibi kaşar peyniri doğrayıp yiyorum. Ama yok.. Ben kilo alıyorum oğlum almıyor. Plasenta iyi, kan akışları iyi. Ama niye olmuyor bilmiyorum. En azından 2buçuk kilo doğsa nasıl mutlu olurum anlatamam
Bursa'da yaşıyorumValla olanları okuyunca biz bile stres olduk burda. Cidden üzüldüm saçma sapan seni çok fazla yorup germişler. Lütfen iyi bir hastane bul böyle durumları yaşama. Hele doğumun için daha iyi olur. Hangi şehirde yaşıyordun sen ?
Merak etme sen unutursan ben yazarım sen rahat rahat doğur kafana takma![]()
Reis valla helal olsun jsbxjhsshsjsnjdjjdd rüyana kadar girmişwarcrew kız hala doğurmamışsın hdndhsjwjwkskd ben dün gece rüyamda doğurttum seni valla yanında doğuma girmişim elini tutuyorum hahahshshwhwhehsjdkvb su gibi doğumun olur inşallah
![]()
Olsun o zaman hedeflediğin hastaneye gidersin yine. Erken merken doğurmadim ben burda dogurcam diye. Onlarda insan gibi ilgilensinler senle inşallahBursa'da yaşıyorumzaten vajinal doğum istediğim için bazı ozellerde de boyleyabuk subuk insana denk gelme olasiligimdan dolayı dedim devlete gidem o paraya başka şekilde degerlendiririm jsnxjsjdj hedefledigim nazik hastahane erken doğum diye beni şutlamasaydi bunları yaşamazdim belki
aman yaşayacağım da varmış. Bakalım bugün nasıl geçecek
uykum var ama terliyorum bi de çok rahatsız edici
![]()
İçim kor ateş gibiydi dünden beri. Vallahi serin sular döktünüz üzerime. İnşallah en kısa sürede hayırla sağlıkla sizde kavuşursunuz bebeğinizeAmin inşallah, sizin de ömürlü olsun sağlıkla büyüsün
34 haftalık ama 30 ile uyumlu olarak 1400gram doğdu oğlum. Bizde işte hiç kg değişmiyordu. Vücut ölçüleri de aynı kalıyordu. Kan akışında da azalma görünce müdahale edildi. Doktorunuzun yorumu çok önemli ama duyduğum kadarıyla 2kgyu geçtiyse bebek kendisi de desteksiz nefes alabiliyorsa küveze almıyorlar. 35 sonrası kg alan bebek de çok oluyor diye biliyorum. Haftada 100 gram bile alsa bu senaryoda 2.5 olmuş oluyor zaten
Nesquik i hiç dememişlerdi bana. Bugün marketten alıp deneyeyim hemen. İnşallah faydası olur. Çok teşekkür ederim öneriniz içinCanım cok güzel besleniyorsun maşallah birde badem sütüne toz nesquik denesen sabah aksam 1 bardak benm bebeğimi cok etkiledi
Şimdi yorumda gördüm nesquiki. Daha önce kimse söylememişti. Gebelik şekerimde yok çok şükür. Hemen bugün denemeye başlıycam. İnşallah faydasını görürüm. Önerileriniz için çok çok teşekkürlerNesguik önerdiler mi canım oda kilo aldiriyomus dün video izledim cici bebe de deli gibi kilo aldiriyomus şeker problemin yoksa dene istersen belki faydası olur
Rabbim çabanı görüyor inşallah bir an önce faydasını görür evladındaİçim kor ateş gibiydi dünden beri. Vallahi serin sular döktünüz üzerime. İnşallah en kısa sürede hayırla sağlıkla sizde kavuşursunuz bebeğinize
Nesquik i hiç dememişlerdi bana. Bugün marketten alıp deneyeyim hemen. İnşallah faydası olur. Çok teşekkür ederim öneriniz için
Şimdi yorumda gördüm nesquiki. Daha önce kimse söylememişti. Gebelik şekerimde yok çok şükür. Hemen bugün denemeye başlıycam. İnşallah faydasını görürüm. Önerileriniz için çok çok teşekkürlerhepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah
Ben bir kere gece devlet hastanesine acile gittim vardı poliklinikte. Ultrasona baktı baya normal muayene gibi. Ama her hastanede var mı bilmiyorum. Ailem 180 li bir numarayı arayıp 182 olabilir, hangi hastanelerde acilde kadın doğum var diye sormuştuGece acilde kadın doğum doktoru oluyor mu ya nöbetçi şimdi o geldi aklıma
5dk da bite düştüğünde benim açıklığım 6cmdi sen takip et kasılmalarını zaten doğum sancısı belli ediyor kendini belini acıtır karın sertleşip yumuşuyorsa sadece korkmaZaten 36 dan sonra erken doğum olmuyor genel olarak bebisin kilosu da okeyse vajinal öncelik devlette, geberiyorum da desen kolay kolay sezeryana yönlendirmiyorlar. Zaten önceliğim değildi ama az da olsa ağrı kesen bir şeyler yapsalar çok güzel olabilirdi
benim 3 dediler akşama kadar 4 oldu en son. Belki de cikmayayim diye korkutmak için de 4 demiş olabilirler bilmiyorum jsdnjsnd kasilmalarim var hâlâ kac dkda bi gelince riske girmiş olurum acaba, bebişin hareketleri yerinde max 10 dkda bir geliyor kasılmalar bence benim 13 güne kalmaz
Benim de aynı canım ama benim rahim şeklinden kaynaklıymışKaşar, avokado, ceviz, çiğ fındık çiğ badem,muz her gün ya tavuk ya et ya balık.. günde 2 kase yoğurt yada en az 2 bardak süt... doktorum söylemişti bende yapıyorum.2 aydır öğünlerim hep bu şekilde. Akşam film izlerken çerez yer gibi kaşar peyniri doğrayıp yiyorum. Ama yok.. Ben kilo alıyorum oğlum almıyor. Plasenta iyi, kan akışları iyi. Ama niye olmuyor bilmiyorum. En azından 2buçuk kilo doğsa nasıl mutlu olurum anlatamam
Buna sesli güldüm ahahhaha2 gündür kimse doğurmayınca kendi doğuran koca yürekli ndnsjajakaksfwarcrew
Kızlar doğum yaklaştıkça gerilmeye başladım, ilk doğum, normal doğun gibi ilerliyor şuan ama bu stresi azaltmak için neler yapıyorsunuz?
Vaktin olursa bunu izlemelisin![]()
Ne durumdasın bacım naptın hahshdjmalak gibi yattım
İnşallah canim
Dogurmadimmmmmvar ama kasılmalar şimdi bidaha olceyim diye telefonu aldım elime bakayım ne çıkacak
Sana gel ben burdayim dediği günden beri uyuyo geceleri snnxjsnxkksjdjxiis
Benim dün 3-4 açıklıkta 5dkd birdi sancı, eve geldikten sonra aralığı uzadı iyice 10-15 dklara. Ve şuan şiddeti aşırı az5dk da bite düştüğünde benim açıklığım 6cmdi sen takip et kasılmalarını zaten doğum sancısı belli ediyor kendini belini acıtır karın sertleşip yumuşuyorsa sadece korkma
heyyyyy nasılsın bebiş nasıl özledikKizlar dogumdan sonra tekrar konusalim![]()
Bebiş hareketleri nasıl peki?Ya komediyi durdurun sancım aşırı az karnım sertleşiyor diye elimle dokundugum için anlıyorum sadece acısı bile yok siddetsiz yani ve aralığı baya uzamış skndjsndkss bebişim kendini geri mi çekti yoksa stresten mi açılma yaşadım¿
Yalancı sancı yaşıyorsun şuan canım hastanede öyle olma sebebi stresten. Dursaymışsın doğururmuşsun zaten. Gerçek sancı karın sertleşmesi bele vuran adet ağrısı gibi ve nefes kesilip steş basması bunlar bence. 1dk sürece karın sert kalır ve 5dkda birden 3dkya derken dk başına düşer. Sen düşünmeyi bırak rutin hayatına don 4 cmle doğum hemen başlayacak diye düşünmeBenim dün 3-4 açıklıkta 5dkd birdi sancı, eve geldikten sonra aralığı uzadı iyice 10-15 dklara. Ve şuan şiddeti aşırı aznormal midir
Aynı güzel dürtünce de tepki veriyorBebiş hareketleri nasıl peki?