• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    136
Uyaniyor, bez degisimi avaz avaz, sakinleyip memeyle cildirma, meme bitince gaz cikartma seansi ki ben yapamiyorim ve emzirmeden uzun suruyor resmen, o arada kusma, carsaf kundak degisimi, tam uyicak diyorum hickriik basliyor, hickirik gecmezse meme vereyim bari diyorum ve her sey basa donuyor. Bu olay da sadece aksamlari oluyor🥲 neyse kilo alsin, ssgligi yerinde olsun da🙏
Ah canım benim 🌸 resmen kısır döngü gibi ama çok şükür yanında kollarında biraz zahmetini çekiyorsun ama bizde fena hallerdeyiz bitsin kavuşalim diyoruz. Doğuncada işte başka serüven 😂 aman analık zor her türlü. Birde zaten ağrıdır herşeydir akşamları oluyor ne varsa bu akşamlarda bebislerin huzursuzluğu da demek ki o zamanlar başlıyor yandık desene 🤣

İyi ol sıkıntı yok 🌸 Muayenenin ağrısı da lekelenmesi de geçmiş. Gece 3 te de uyandım. Sanırım kasilmalara uyaniyorum arada yine kasılmaya uyanmisim. Baktım sabah olmuş bir olceyim diye 🥹 telefonu almışken yazayim dedim 😂

E elektroforez olsun gelsin de böyle de uyumuyoruz bari çocuk fiziksel olarak karşımızda olur 😂
Çok mantıklı gelsin bencede 😂

Bu arada seninde iyi olmana ve geçmesine çok sevindim. Süreci gayet sakin karşıladın valla helal olsun sana 💕👏👏 inşallah doğumun da çok ama çok güzel geçer

Çok mantıklı gelsin bencede 😂

Bu arada seninde iyi olmana ve geçmesine çok sevindim. Süreci gayet sakin karşıladın valla helal olsun sana 💕👏👏 inşallah doğumun da çok ama çok güzel geçer
Şükür eve gelmek istediğimi söylemesem noluyodu acaba suan 🫠 aşırı stres oldum orda zaten. Stres bile açıklığı tetiklemis olabilir hiç belli olmaz. Evde iyiyim valla bir sorunum da yok kafam rahat 😂 inşallah hepimizin doğumu güzel geçer hem fiziksel hem personel anlamda 🤭🤭🤭

Bu arada bugün biraz daha ses gelmeseydi senden ortalığı aleve veriyordum🤣 Şubat analarına da haber verecektim bizim kız doğuruyor diye biliyor musun 😂😂 warcrew warcrew
Zaten unuttum oraya da yazmayı sonra birden pıt aldılar her şeyi elimden kaldım öylece ıssız bir adada xkxnjxnxjdnnd

Yani belki sorumsuzluk yapıyorum gibi görünebilir ama şöyle diyim, orda ne doğumu ilerletecek bir şey yapıyorlardı ne de yavaslatacak. İzliyorlardı sadece ve muayene. Dedim muayene kalsın köşede kendim kendimi izlerim 😂 bir terslik olsa kendimi biliyorum en azından bir şeyleri riske attığımı düşünmüyorum....

Gözlerim ağrıyor ben kaçar nsbdndndj sancılarım da pek gelmiyo açıkçası anlayamadim arası açıldı galiba ya da ben yakalayamadım 😂 uyuyayim biraz daha

Şükür eve gelmek istediğimi söylemesem noluyodu acaba suan 🫠 aşırı stres oldum orda zaten. Stres bile açıklığı tetiklemis olabilir hiç belli olmaz. Evde iyiyim valla bir sorunum da yok kafam rahat 😂 inşallah hepimizin doğumu güzel geçer hem fiziksel hem personel anlamda 🤭🤭🤭

Zaten unuttum oraya da yazmayı sonra birden pıt aldılar her şeyi elimden kaldım öylece ıssız bir adada xkxnjxnxjdnnd
Valla olanları okuyunca biz bile stres olduk burda. Cidden üzüldüm saçma sapan seni çok fazla yorup germişler. Lütfen iyi bir hastane bul böyle durumları yaşama. Hele doğumun için daha iyi olur. Hangi şehirde yaşıyordun sen ?

Merak etme sen unutursan ben yazarım sen rahat rahat doğur kafana takma 😂

Benim bebeğim şuan 35 haftayla uyumlu. Son 1 aydır her hafta takip ediliyorum. Kilosu çok az. En son Dün gittim doktora. Bir haftada sadece 100 gr almış. Şuan kilosu 2.268gr. Eğer o 100 gramıda almasaymış gelişimi durduğu için dün sezeryan olabilirmişim. Ama azda olsa almış dedi. Bir diğer sorunum bebeğin başı artık çok aşağıya inmiş. Ayakta durmamı yasakladı. Ben 37. Haftaya kadar çalışmayı planlarken dün doğum iznine ayrılmak zorunda kaldım. Bu şekilde doğarsa kuveze girer diye. Doktor en azından 38e kadar içerde durması daha iyi dedi. Haftaya tekrar kontrol.. sizin bebek kaç kilo doğdu acaba?
Canım bol bol bebeğe kilo aldıran şeyler yemeğe çalış avokado, ceviz, muz protein süt ürünleri hızlı kilo aldırıyor 🙏🏻🌸

Bugün çenem düştü 12 sayfanin 8 i bendendir kesin djbxjxnxjxbjd

İyiyim aynı ne gelişme ne gerileme var 🫠
Ay bir saatin sonunda geldim resmen bitmek bilmedi 🤣 Son durum aynı yani hadi hayırlısı olsun sağlıcakla gelsin kuzucuk hangi uygulamayala takip ediyorsun kasılmalarını merak ettim

Sen nerelerdesin geride kalma okuması zor oluyor 😂 kaçırıyorsun burada konuşulanları
Ay canım sorma dün en son 06:30 gibi girmişim sonra yok çok yoğun bir gün geçirdim okulda izne ayrılacağım için haftaya toparlanmaya başlamalar falan derken hiç vaktim olmadı sonra çocuğu al vs derken eve girişimiz akşam 19:30 falandı sonra da yemek memek derken yorgunluktan bayılmışım gece 5 te uyandım yine 🤣

Roman gibi geliyor dime çok sürükleyici okudukça okuyasi geliyor insanın 🤣 atlayamıyor muhabbet kaçıyor yoksa 😂
Evet bu aralar doğuranlarda çok fazla kim doğurdu kacırmak istemiyorum çok heyecanlı 😆 Neyseki çok şükür sonuna gelmişim kimse doğurmamış 😂 warcrew warcrew heyecan yaratmış ama durum stabil had bakalım sağlıcakla inşallah canım 🙏🏻☺️🌸

Canım bol bol bebeğe kilo aldıran şeyler yemeğe çalış avokado, ceviz, muz protein süt ürünleri hızlı kilo aldırıyor 🙏🏻🌸
Kaşar, avokado, ceviz, çiğ fındık çiğ badem,muz her gün ya tavuk ya et ya balık.. günde 2 kase yoğurt yada en az 2 bardak süt... doktorum söylemişti bende yapıyorum.2 aydır öğünlerim hep bu şekilde. Akşam film izlerken çerez yer gibi kaşar peyniri doğrayıp yiyorum. Ama yok.. Ben kilo alıyorum oğlum almıyor. Plasenta iyi, kan akışları iyi. Ama niye olmuyor bilmiyorum. En azından 2buçuk kilo doğsa nasıl mutlu olurum anlatamam

Cok sukur 🙏 en kisa zamanda kollarinizda olsun, sutunuz sifa olsun minnagimiza insallah🙏
Amin inşallah, sizin de ömürlü olsun sağlıkla büyüsün

Benim bebeğim şuan 35 haftayla uyumlu. Son 1 aydır her hafta takip ediliyorum. Kilosu çok az. En son Dün gittim doktora. Bir haftada sadece 100 gr almış. Şuan kilosu 2.268gr. Eğer o 100 gramıda almasaymış gelişimi durduğu için dün sezeryan olabilirmişim. Ama azda olsa almış dedi. Bir diğer sorunum bebeğin başı artık çok aşağıya inmiş. Ayakta durmamı yasakladı. Ben 37. Haftaya kadar çalışmayı planlarken dün doğum iznine ayrılmak zorunda kaldım. Bu şekilde doğarsa kuveze girer diye. Doktor en azından 38e kadar içerde durması daha iyi dedi. Haftaya tekrar kontrol.. sizin bebek kaç kilo doğdu acaba?

Kaşar, avokado, ceviz, çiğ fındık çiğ badem,muz her gün ya tavuk ya et ya balık.. günde 2 kase yoğurt yada en az 2 bardak süt... doktorum söylemişti bende yapıyorum.2 aydır öğünlerim hep bu şekilde. Akşam film izlerken çerez yer gibi kaşar peyniri doğrayıp yiyorum. Ama yok.. Ben kilo alıyorum oğlum almıyor. Plasenta iyi, kan akışları iyi. Ama niye olmuyor bilmiyorum. En azından 2buçuk kilo doğsa nasıl mutlu olurum anlatamam
34 haftalık ama 30 ile uyumlu olarak 1400gram doğdu oğlum. Bizde işte hiç kg değişmiyordu. Vücut ölçüleri de aynı kalıyordu. Kan akışında da azalma görünce müdahale edildi. Doktorunuzun yorumu çok önemli ama duyduğum kadarıyla 2kgyu geçtiyse bebek kendisi de desteksiz nefes alabiliyorsa küveze almıyorlar. 35 sonrası kg alan bebek de çok oluyor diye biliyorum. Haftada 100 gram bile alsa bu senaryoda 2.5 olmuş oluyor zaten

Canım cok güzel besleniyorsun maşallah birde badem sütüne toz nesquik denesen sabah aksam 1 bardak benm bebeğimi cok etkiledi

Nesguik önerdiler mi canım oda kilo aldiriyomus dün video izledim cici bebe de deli gibi kilo aldiriyomus şeker problemin yoksa dene istersen belki faydası olur

Hahshshhsahhaa aynen öyle oldu ya bi de o kadar düşünmüşüm ki doğru dürüst uyuyamadım ben ne zaman doğurcam acaba diye cndjsjkslaşsg sürekli karnım sertleşti sanki psikolojik demekki
Çok düşünme kuzum zamanı gelince doğurcaz. Bak warcreb e kim doğuracak diye diye kendini doğurtcak. Sende düşünmeye başlarsan sıkıntı olabilir 🤣🤣🤣

Back