- 5 Temmuz 2024
- 187
- 440
- 18
- 30
- Konu Sahibi elektroforez
- #26.981
Evet süt sağma pompası. Sezeryan sonrası arkadaşlarım direkt süt gelmeyebildiğini o yüzden yanıma almamı söylemişlerdi. Bebeğim direkt küvöze alınınca da emzirmeye izin verilmedi sağmam istendi. Hem böyle bir durum için önlem olarak hem de sezeryan olacak olursa yine işi kolaylaştırmak için pompa aldıysanız çantanıza koyun bencePompa dediğiniz süt sağma pompası mı? Hiç hastanede lazım olur gibi düşünmemiştim.. off ne çok dert var ya
İyi bir doktor takibi gerçekten çok önemli. Doktorunuz kg alımı yavaşladı demiş demek ki alıyor ama az az alıyor yani kendi temposunda. Bizde kesinlikle kg almıyordu, suyu azalmaya başlamıştı, damarlarda kan akışı azdı ve sürekli azalmaya da devam ediyordu. Doktorumuz organlarına, beynine kan gitmeme riskine karşı sürekli takip istemişti. Kan iyice azalıp risk faktörü başlayınca alındım ameliyata. Siz içinizi ferah tutun hem vaktiniz az kalmış hem durumu iyiymişBenim bebeğimin de kilo alımı yavaş. Çünkü benim rahim şeklim perdeli. Riskli bir hamilelikti. Çok şükür riski atlattık ancak alanı daraldığından bebeğimin kilo alımı 34. Hafta itibariyle yavaşladı. Doktorum halen olması gereken minimum kilonun altına düşmediği için almıyor ama haftalık takipteyiz. Suyu ve besleyen damarları iyi durumda. Bu şekilde giderse 27 şubatta bekliyoruz bebeğimizi. Rabbim tüm bekleyişlerimizi sağlıklı ve mutlu kavuşmalarla devam ettirsin. Kendim ve tüm bekleyen anneler için dua ediyorum![]()