• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    136
Pompa dediğiniz süt sağma pompası mı? Hiç hastanede lazım olur gibi düşünmemiştim.. off ne çok dert var ya
Evet süt sağma pompası. Sezeryan sonrası arkadaşlarım direkt süt gelmeyebildiğini o yüzden yanıma almamı söylemişlerdi. Bebeğim direkt küvöze alınınca da emzirmeye izin verilmedi sağmam istendi. Hem böyle bir durum için önlem olarak hem de sezeryan olacak olursa yine işi kolaylaştırmak için pompa aldıysanız çantanıza koyun bence

Benim bebeğimin de kilo alımı yavaş. Çünkü benim rahim şeklim perdeli. Riskli bir hamilelikti. Çok şükür riski atlattık ancak alanı daraldığından bebeğimin kilo alımı 34. Hafta itibariyle yavaşladı. Doktorum halen olması gereken minimum kilonun altına düşmediği için almıyor ama haftalık takipteyiz. Suyu ve besleyen damarları iyi durumda. Bu şekilde giderse 27 şubatta bekliyoruz bebeğimizi. Rabbim tüm bekleyişlerimizi sağlıklı ve mutlu kavuşmalarla devam ettirsin. Kendim ve tüm bekleyen anneler için dua ediyorum🌸🐣🥰
İyi bir doktor takibi gerçekten çok önemli. Doktorunuz kg alımı yavaşladı demiş demek ki alıyor ama az az alıyor yani kendi temposunda. Bizde kesinlikle kg almıyordu, suyu azalmaya başlamıştı, damarlarda kan akışı azdı ve sürekli azalmaya da devam ediyordu. Doktorumuz organlarına, beynine kan gitmeme riskine karşı sürekli takip istemişti. Kan iyice azalıp risk faktörü başlayınca alındım ameliyata. Siz içinizi ferah tutun hem vaktiniz az kalmış hem durumu iyiymiş

Şükür oğlum sağlıklıymış herhangi bir organında hasar yokmuş. Çok küçük bir bebek olduğu için büyümesini kg almasını bekliyoruz. Hala yoğun bakımda. Ben de iyiyim çok şükür. Bu süreçte elimden geldiğince düşmemeye çalıştım. Hep umudumu korudum. Bunun bir aksilik olduğunu değil oğlumun ben toparlanayım kendime geleyim onunla rahatça ilgileneyim diye böyle bir şey yaşadığına inanmaya çalıştım. Sezeryan dikişleri tabi hiç acımıyor değil ama hayatıma da engel olmuyor
Cok sukur 🙏 en kisa zamanda kollarinizda olsun, sutunuz sifa olsun minnagimiza insallah🙏

Naptııınnn gelişme var mı warcrew warcrew
malak gibi yattım 😂
Ben bol bol yoga, pilates, nefes egzersizi yaptim, ise de yaradi dogumda, guzel ikindin dedi hemsireler 😂 pozitif hikayelere odaklandim sadece, onlari okumsya calistim.

Ay geliyor bebis, tek avazda kavusursun insallah canim🙏💕 cok yormuslar, zorlamislar seni, umarim sonrasi kolaylikla gecer
İnşallah canim ☺️☺️
Mide yanması-tuvalete kalkış- warcrew warcrew doğurdun mu sana da bakmaya geldim 😅
Dogurmadimmmmm 😂 var ama kasılmalar şimdi bidaha olceyim diye telefonu aldım elime bakayım ne çıkacak 🥲
Sana gel ben burdayim dediği günden beri uyuyo geceleri snnxjsnxkksjdjxiis

malak gibi yattım 😂

İnşallah canim ☺️☺️

Dogurmadimmmmm 😂 var ama kasılmalar şimdi bidaha olceyim diye telefonu aldım elime bakayım ne çıkacak 🥲

Sana gel ben burdayim dediği günden beri uyuyo geceleri snnxjsnxkksjdjxiis
Evet bu akşam bir tık yattım gece mesaisi 5bucukta başladı bu sefer 😥😥

Ne sancısı kız. İyimisin yoksa ciddi mi
İyiyim iyiyim bu sanciya alışığım bağışıklık kazandım artık 🥺 sağ bacağıma vuruyor hep. Uyandırdı yine ağrı. Bel yanması da oluyor ama bişey olmadı şimdiye kadar inşallah yine olmaz. Sen neden uyandın iyisin dime geçti mi muayene ağrın falan

Evet süt sağma pompası. Sezeryan sonrası arkadaşlarım direkt süt gelmeyebildiğini o yüzden yanıma almamı söylemişlerdi. Bebeğim direkt küvöze alınınca da emzirmeye izin verilmedi sağmam istendi. Hem böyle bir durum için önlem olarak hem de sezeryan olacak olursa yine işi kolaylaştırmak için pompa aldıysanız çantanıza koyun bence

İyi bir doktor takibi gerçekten çok önemli. Doktorunuz kg alımı yavaşladı demiş demek ki alıyor ama az az alıyor yani kendi temposunda. Bizde kesinlikle kg almıyordu, suyu azalmaya başlamıştı, damarlarda kan akışı azdı ve sürekli azalmaya da devam ediyordu. Doktorumuz organlarına, beynine kan gitmeme riskine karşı sürekli takip istemişti. Kan iyice azalıp risk faktörü başlayınca alındım ameliyata. Siz içinizi ferah tutun hem vaktiniz az kalmış hem durumu iyiymiş
Benim bebeğim şuan 35 haftayla uyumlu. Son 1 aydır her hafta takip ediliyorum. Kilosu çok az. En son Dün gittim doktora. Bir haftada sadece 100 gr almış. Şuan kilosu 2.268gr. Eğer o 100 gramıda almasaymış gelişimi durduğu için dün sezeryan olabilirmişim. Ama azda olsa almış dedi. Bir diğer sorunum bebeğin başı artık çok aşağıya inmiş. Ayakta durmamı yasakladı. Ben 37. Haftaya kadar çalışmayı planlarken dün doğum iznine ayrılmak zorunda kaldım. Bu şekilde doğarsa kuveze girer diye. Doktor en azından 38e kadar içerde durması daha iyi dedi. Haftaya tekrar kontrol.. sizin bebek kaç kilo doğdu acaba?

Bizde hal kalmadı seni düşünemiyorum bile 😭😭 hiç uyutmuyor dime bicirik 🤗💕
Uyaniyor, bez degisimi avaz avaz, sakinleyip memeyle cildirma, meme bitince gaz cikartma seansi ki ben yapamiyorim ve emzirmeden uzun suruyor resmen, o arada kusma, carsaf kundak degisimi, tam uyicak diyorum hickriik basliyor, hickirik gecmezse meme vereyim bari diyorum ve her sey basa donuyor. Bu olay da sadece aksamlari oluyor🥲 neyse kilo alsin, ssgligi yerinde olsun da🙏

Valla hurma bitti eşim bi kilo daha alacaktim hurma az kalsın diyo az önce snbdjsndjsndj

O mide yanmasini bile soramadim şoktan zaten sjdnjsnxjsndjs

Nst de düzenli sancı çıktığı için çatala aldı dedi ki bakalum 😆 eliyle baktı 3cm dedi yani 40 haftada falan olsam dogurturlar da şimdi bence yavaşlasın diye bir şeyler yaparlar diye düşünüyorum. Eğer hala aynıysa tabi 🫠

Valla öyle oluyo gibi bakalım az daha tutsunlar ya sjsnjsjd Eşim yanımda ya hep onla gidiyoduk zaten 🥹

Kızlar teşekkür ediyorum. Güncelleme olursa size de yazarim 🥰 bir de ben dün banyoyu yikadim çekpas elle olduğu için ördek gibi elle yer silme tarzi egzersizi yapmış bulundum. Belki o bile tetiklemistir ama bir gecede 3 cm açılır mi ya 😆
Benim ilk gebeliğimde 38. Haftada yapılan çatı muayenesinde 2-3 cm açıklığım vardı ve bebem tam 13 gün sonra geldi. Açıklık var doğum olacak diye bi kaide yok yani. Ve sancılarım da hep çıkardı. Şuan 37+3 ve eminim ki bakılsa yine 2-3 cm açıklık vardır yaklaşık 2 haftadır düzenli her gün sancım var gece gündüz. Gittiğim hastanede 36dan sonra normal doğuma da alıyorlar hemen sezaryen diretmesi yok

İyiyim iyiyim bu sanciya alışığım bağışıklık kazandım artık 🥺 sağ bacağıma vuruyor hep. Uyandırdı yine ağrı. Bel yanması da oluyor ama bişey olmadı şimdiye kadar inşallah yine olmaz. Sen neden uyandın iyisin dime geçti mi muayene ağrın falan
İyi ol sıkıntı yok 🌸 Muayenenin ağrısı da lekelenmesi de geçmiş. Gece 3 te de uyandım. Sanırım kasilmalara uyaniyorum arada yine kasılmaya uyanmisim. Baktım sabah olmuş bir olceyim diye 🥹 telefonu almışken yazayim dedim 😂

E elektroforez olsun gelsin de böyle de uyumuyoruz bari çocuk fiziksel olarak karşımızda olur 😂

Benim ilk gebeliğimde 38. Haftada yapılan çatı muayenesinde 2-3 cm açıklığım vardı ve bebem tam 13 gün sonra geldi. Açıklık var doğum olacak diye bi kaide yok yani. Ve sancılarım da hep çıkardı. Şuan 37+3 ve eminim ki bakılsa yine 2-3 cm açıklık vardır yaklaşık 2 haftadır düzenli her gün sancım var gece gündüz. Gittiğim hastanede 36dan sonra normal doğuma da alıyorlar hemen sezaryen diretmesi yok
Zaten 36 dan sonra erken doğum olmuyor genel olarak bebisin kilosu da okeyse vajinal öncelik devlette, geberiyorum da desen kolay kolay sezeryana yönlendirmiyorlar. Zaten önceliğim değildi ama az da olsa ağrı kesen bir şeyler yapsalar çok güzel olabilirdi 🥹

benim 3 dediler akşama kadar 4 oldu en son. Belki de cikmayayim diye korkutmak için de 4 demiş olabilirler bilmiyorum jsdnjsnd kasilmalarim var hâlâ kac dkda bi gelince riske girmiş olurum acaba, bebişin hareketleri yerinde max 10 dkda bir geliyor kasılmalar bence benim 13 güne kalmaz

Düzenli sancım varmış açıklığa baktılar 3cm dedi... Erken doğum riski var diye bu hastahanede yenidoğan yoğun bakım yok sevk ediyorum dedi. Hic istemedigim ihtisasa yonlendirildim :((( karaciger mi ne geliştirici vursunlar dedi doğumu yavaşlatmak için bir şeyler dedi de anlayamadim bile şoktan... Bi gideyim bakayım ne diyecekler dua edin :((((( birine sordum bana dedi ki 3cm açıklık olunca onu doğuma almışlar beni de mi alırlar ya
Ay dur ben şok noldu nasılsın acaba bir günde 12 sayfa geride kalmışım yavaş yavaş anca geliyorum iyisindir umarım canım 🙏🏻

Back