- 9 Ağustos 2016
- 6.571
- 21.445
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #2.641
Benim kendimin tecrübe ettiği yok canımm. Normal düz bi hastaneye gidiyorum.Arkadaşlar İstanbul da bildiğiniz güzel ilgilenen araştırma hastanesi varmı
Kendine göre ayarlarsın tahlillerini ihmal etme ona göre doktorunla belirlersiniz kesinlikle kullanılsın yada asla kullanılmasın diye bir şey söz konusu olamaz her insan farklıdır kişiye göre belirlenirFolik dışında hiçbir şey önermedi doktorum. Çok tanınmış iyi bir doktor olmasa şüphe ederdim. Devletteki doktorum da vermemişti. 3 aylık dönem bitsin bakalım, tekrar soracağım.
Sağol canımBenim kendimin tecrübe ettiği yok canımm. Normal düz bi hastaneye gidiyorum.
sen şu anda nereye gidiyorsunSağol canım
Ben zaten bikere gittim geçen hafta orası da dediğin gibi düz bi hastaneydi. İstiyorumki araştırma hastanesi olsun her imkanı olan ilgilenen doğuma kadar aynı doktora gideyim dedim. Dr Sadi konuk hastanesini övüyorlar bakırköyde olmazsa oraya gidicem canımsen şu anda nereye gidiyorsun
hımm devlette babayı odaya almıyorlar diye biliyorum. Bir de hep aynı doktora denk gelemiyormuşsunBen zaten bikere gittim geçen hafta orası da dediğin gibi düz bi hastaneydi. İstiyorumki araştırma hastanesi olsun her imkanı olan ilgilenen doğuma kadar aynı doktora gideyim dedim. Dr Sadi konuk hastanesini övüyorlar bakırköyde olmazsa oraya gidicem canım
Ben de aynı canım 6+1 de oldu. Doktor 10 gün sonra geldi dedi. Yarın 7+2 olcam, gidicem inş görürüm6+3'te ultrasona gittim, yolk sac var bebek yok, benle aynı durumu yaşayan var mı
Elika ve Banu çiftçi nin uygulamasınıKızlaar hangi gebelik uygulamasını kullanıyorsunuz
Evet devlet öyle malesef ama üniversite hastaneleri biraz daha ayrıcalıklı o yüzden dedim. Eşim özelde istiyor doğumu ama açıkçası ben istemiyorum maddi olarakhımm devlette babayı odaya almıyorlar diye biliyorum. Bir de hep aynı doktora denk gelemiyormuşsun
Ben de aynı canım 6+1 de oldu. Doktor 10 gün sonra geldi dedi. Yarın 7+2 olcam, gidicem inş görürüm
Offf benimki de her sene doğur oh ne ala der çıldırmamak elde değil8 yıldır evliyiz ikna edemedim yıllardır bebek için. Bugün diyo ki bu bebek tek kardeş zor olur ikinciyi de düşünelimşok oldum yaa nerden geldi bir anda babalık şeysi
Biz kimseye söylemedik fesat kaynanam duymasın onla uğraşamamKızlar ailelerinize söylediniz miiiine zaman söyleyeceksiniz ya da
elika hamile, hamilelik+, banu çiftçi, happy mom :)Kızlaar hangi gebelik uygulamasını kullanıyorsunuz
evet gerçekten her şey aşırı pahalıEvet devlet öyle malesef ama üniversite hastaneleri biraz daha ayrıcalıklı o yüzden dedim. Eşim özelde istiyor doğumu ama açıkçası ben istemiyorum maddi olarak
özellikle gebelik dönemi için mi öneriyorlar yoksa değerleriniz de sıkıntı mı varKızlar bu multivitaminleri sırf para için yazıyor olabilirler mi? Doktorum Samsun'da tanınmış iyi bir doktor ve önermedi multivitamin alımını.
4+6da keseyi görünce anne baba ve kardeşlere söylediikKızlar ailelerinize söylediniz miiiine zaman söyleyeceksiniz ya da
Happy momKızlaar hangi gebelik uygulamasını kullanıyorsunuz
Ben keseyi görünce söylemek istedim ama korkuyorum. Kalp atışını duyalım,kesede bebişi görelim diye düşündüm. 4+6 da kesede bebişi görmüş müydünüz4+6da keseyi görünce anne baba ve kardeşlere söylediik6+1 de kalp atışını duyunca da yakın arkadaşlara akrabalara söylemeye başladık yavaş yavaş
Ben de hep öyle düşündüm ama bir kişiye söyleyince işler çığırından çıktı sdfnsfBen keseyi görünce söylemek istedim ama korkuyorum. Kalp atışını duyalım,kesede bebişi görelim diye düşündüm. 4+6 da kesede bebişi görmüş müydünüz
Rekor bizde ozaman 19 aylık evliliğe 2. ÇocukOfff benimki de her sene doğur oh ne ala der çıldırmamak elde değil4 yıllık evliliğe 2. Bebek