- 8 Ağustos 2023
- 5.569
- 5.940
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #2.601
Neden kaybolsun ki? Belki biri diğerinden sonra oluştuğu için küçüktür. Küçük olanın kese boyutu nedir kuzumKızlar selam
2 yaşında bir kızım var şimdi 2. Ye hamileyim
Son adet tarihim 28 haziran
4+4 te keseyi gördük ama doktor çift kese gördü
Biri diğerinden daha küçük biri olması gerektiği gibi büyük
Küçük olanı belki kaybolabilir dedi
Başına böyle bir şey gelen var mı
Allah nasip ederse de o zamanlara gelirsem normal doğum düşünüyorum. Meryem Ana otu kullanmak istiyorum. Çok inanıyorumbiz hemen söyledik herkese evde pozitif test çıkar çıkmaz
doğal doğum yapmayı düşünenler var mı peki? ben evde doğumu araştırıyorum şimdi.
benim vajinismus geçmişim var o yüzden şu an hiç bilmiyorum ne yapacağımıbiz hemen söyledik herkese evde pozitif test çıkar çıkmaz
doğal doğum yapmayı düşünenler var mı peki? ben evde doğumu araştırıyorum şimdi.
Ay hayırlı olsuun bu ikiz gebelik mi oluyor öyle bişey dedimi pekiKızlar selam
2 yaşında bir kızım var şimdi 2. Ye hamileyim
Son adet tarihim 28 haziran
4+4 te keseyi gördük ama doktor çift kese gördü
Biri diğerinden daha küçük biri olması gerektiği gibi büyük
Küçük olanı belki kaybolabilir dedi
Başına böyle bir şey gelen var mı
Ben de henüz karar vermedim. Sezaryene daha yakınım gibibiz hemen söyledik herkese evde pozitif test çıkar çıkmaz
Bendede vajinismus varbenim vajinismus geçmişim var o yüzden şu an hiç bilmiyorum ne yapacağımı
Kayınvalidem söylemiş büyük ihtimalle, bir miktar şok oldum. çünkü kendi anneme bile uzakta olduğu için söylemedim merak etmesin diyeBen öyle şeyleri söylemiyorum, tek annem ve kuzenim biliyor. Diğer soran herkese çok şükür bir iyiyim diyip geçiştiriyorum :)
nasıl yaniii, normal mi doğurdunnBendede vajinismus varhala da kalıntılar var ilk gebeliğimde doğumumda vajinismuslu iken oldu
Evde doğum araştırıyordum ben bir kadının burdaki yazısını okuduktan sonra vazgeçtim başına iyi şeyler gelmemişti hastaneye zor yetişmişlerdi neyse sonra hastanede oldu ama çok güzel oldubiz hemen söyledik herkese evde pozitif test çıkar çıkmaz
ay aman bırak kimseye söyleme, iyiyiz çok şükür bittiKayınvalidem söylemiş büyük ihtimalle, bir miktar şok oldum. çünkü kendi anneme bile uzakta olduğu için söylemedim merak etmesin diye
Normal doğurdum hemde hiç muayene ettirmeden son ana kadarnasıl yaniii, normal mi doğurdunn
Ay öyle cidden çok ilginç tepkilerle karşılaşıyorum aralıklarla. Bebişimin morali bozulmasın diye gülüp geçiyorumAy bazı insanlar ne kadar muhalefet
Böylelerine hiç söylemeyip küstürmek lazımda işte neyse anneyiz biz aetıkGerçekten en iyisi beklemek ve kalp atışıyla falan söylemek. Ben şu an birçok kişi biliyo diye tedirgin hissediyorum en ufak sorundaeşimin halası bile arayıp ya Beyza kanaman varmış iyi misin diyor. İnsan kendini kötü hissediyo biraz
maşallah sana ya, ben vajinal muayene olabiliyorum ama fitil attırırken bile irkiliyorumNormal doğurdum hemde hiç muayene ettirmeden son ana kadar
Ben hiç muayne olmadımdı hala da olamammaşallah sana ya, ben vajinal muayene olabiliyorum ama fitil attırırken bile irkiliyorum
Ben çok araştırıyorum yıllar önce doula eğitimine başlamıştım yarım kaldı. Her şey normal seyrinde ilerlerse doğal doğum isterim inşallahbiz hemen söyledik herkese evde pozitif test çıkar çıkmaz
çok rahat smear falan aldırıyorum ama normal doğum korkunç geliyor bana nedenseBen hiç muayne olmadımdı hala da olamamdemekki ben yaptıysam herkesler yapar
Burada sezeryani genelde acil durumlarla yapiyorlarmis sadece. Doktor bana gencsin (35de dogurucam ama tamambiz hemen söyledik herkese evde pozitif test çıkar çıkmaz
Lütfen al. O vitaminlern hepsine ihtiyacımız var. Ablam karsıydı her sey dogal olsun istedi kullanmadı. Bebek dogduktan sonra cok ıgrastı hala ugrasıyor değerlerini düzeltmek için.Kızlar bu multivitaminleri sırf para için yazıyor olabilirler mi? Doktorum Samsun'da tanınmış iyi bir doktor ve önermedi multivitamin alımını.
çok rahat smear falan aldırıyorum ama normal doğum korkunç geliyor bana nedense
korkutucu bişey değilkiBurada sezeryani genelde acil durumlarla yapiyorlarmis sadece. Doktor bana gencsin (35de dogurucam ama tamam) normal dogumu deneriz dedi. Akintilarim azalsin normal dogumu kolaylastirici, pelvik tabani gelistirici yogaya pilatese baslayacagim hemen. Ben bayaa korkuyorum