- 31 Temmuz 2024
- 241
- 641
- 34
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #2.621
Aşkım allahtan hiçbir zaman ümit kesilmez sen hep iyi düşün. 2 günde 1 kan testini vermeye devam et.Merhaba sevgili kadınlar,
Benimde bu konularda biraz bilgi ve desteğinize ihtiyacım olacak.
Sat: 20.06.2024
27.07 de evde testim çift çizgi çıkınca ertesi gün kan verdim beta hcg 1716 çıktı.
Pazartesi doktora gittim Sat'a göre 5 + 4 oluyordu. doktor keseyi göremedi çok küçük birşey görüyorum ama emin değilim dedi. Ertesi gün tekrar kan testi yaptırdım Beta Hcg 3900 lerde çıktı (5+5) Doktora zorda olsa ulaştım. Sanki değer düşük gibi konuştu. Cumartesi tam 6. haftam olacak. Keseyi görecek mi bakalım. İçim hiç rahat değil. Beta değerinin daha yüksek olması gerekiyor sanırım bu aralıkta. Bu konularda sizin tecrübeleriniz nasıl?
Bu arada olursa ilk çocuğum olacak ve 34 yaşındayım.
Şimdiden desteğiniz için teşekkür ederim.
Betanın bı onemı yokkı,kese varsa beta bakılmaz artık,kesenın seklı onemlıdır,bebek gorununcede doktor bebekle ılgılenır.bence betanızda bır sorunda yok.gec dollenme olma ıhtımalı yuksek.kanama agrı sızı yoksa ıcınız rahat olsun,cumartesı bebekte gorunur 6+0 olacaksanızMerhaba sevgili kadınlar,
27.07 de evde testim çift çizgi çıkınca ertesi gün kan verdim beta hcg 1716 çıktı.
Pazartesi doktora gittim Sat'a göre 5 + 4 oluyordu. doktor keseyi göremedi çok küçük birşey görüyorum ama emin değilim dedi. Ertesi gün tekrar kan testi yaptırdım Beta Hcg 3900 lerde çıktı (5+5) Doktora zorda olsa ulaştım. Sanki değer düşük gibi konuştu. Cumartesi tam 6. haftam olacak. Keseyi görecek mi bakalım. İçim hiç rahat değil. Beta değerinin daha yüksek olması gerekiyor sanırım bu aralıkta. Bu konularda sizin tecrübeleriniz nasıl?
Ben de normal doğum düşünüyorum zaten 2 oğlum da normal olduAllah nasip ederse de o zamanlara gelirsem normal doğum düşünüyorum. Meryem Ana otu kullanmak istiyorum. Çok inanıyorum
İnşallah güzel olur,Ben de normal doğum düşünüyorum zaten 2 oğlum da normal oldumeryem ana otunu bu doğumumda kullanmak istiyorum ben de inanıyorum bakalım nasıl olcak
İnşallahİnşallah güzel olur,
Sonunda gitti uzakta yaşıyor daha da gelmezSenin başında bir tane var demek
o nedirrrrAllah nasip ederse de o zamanlara gelirsem normal doğum düşünüyorum. Meryem Ana otu kullanmak istiyorum. Çok inanıyorum
vajinal ultrason mu yapıldı?Merhaba sevgili kadınlar,
Birkaç haftaya netleşir inşallah herkesin beta değeri kese boyutu kalp ayış duydukları hafta hepsi birbirinden farklı oluyor bekleyelim neler görelimMerhaba sevgili kadınlar,
Karından çok ufak birşey görüyorum bu kese olabilir dedi. Sonra vajinal ultrasonla baktı çok küçük emin olamadım dedi. Okuduğum yorumlarda da Beta değerinin bu haftalara göre daha yüksek olması beni iyice tedirgin etti açıkcası.vajinal ultrason mu yapıldı?
Kuzum bu mucizevi bir ot çiçek gibi görüntüsü. Doğum sancıların başladığında suya koyuyorsun. Duâları var onları okuyorsun. Sudan da bir iki yudum içiliyor sanırım. Bu çiçek açılmaya başladıkça senin rahmin de açılıyor. He doğum bitince hemen sudan çıkarılması lazım yoksa rahmin kapanmıyor ve kanaman devam ediyor. O yüzden doğum bittiği gibi sudan çıkarılıyor.o nedirrrr
Bi çeşit ot doğumda kullanılıyor o açıldıkça rahminde açıldığına inanılıyordu ben hiç görmedim ama kullanmak isterim bulursamo nedirrrr
soğukkanlı ol bence, iyi düşün iyi olsun :)Karından çok ufak birşey görüyorum bu kese olabilir dedi. Sonra vajinal ultrasonla baktı çok küçük emin olamadım dedi. Okuduğum yorumlarda da Beta değerinin bu haftalara göre daha yüksek olması beni iyice tedirgin etti açıkcası.
Folik dışında hiçbir şey önermedi doktorum. Çok tanınmış iyi bir doktor olmasa şüphe ederdim. Devletteki doktorum da vermemişti. 3 aylık dönem bitsin bakalım, tekrar soracağım.Lütfen al. O vitaminlern hepsine ihtiyacımız var. Ablam karsıydı her sey dogal olsun istedi kullanmadı. Bebek dogduktan sonra cok ıgrastı hala ugrasıyor değerlerini düzeltmek için.
Kuzum bu mucizevi bir ot çiçek gibi görüntüsü. Doğum sancıların başladığında suya koyuyorsun. Duâları var onları okuyorsun. Sudan da bir iki yudum içiliyor sanırım. Bu çiçek açılmaya başladıkça senin rahmin de açılıyor. He doğum bitince hemen sudan çıkarılması lazım yoksa rahmin kapanmıyor ve kanaman devam ediyor. O yüzden doğum bittiği gibi sudan çıkarılıyor.
Aaa çok değişikmiş gerçekten. İlk kez duydummBi çeşit ot doğumda kullanılıyor o açıldıkça rahminde açıldığına inanılıyordu ben hiç görmedim ama kullanmak isterim bulursam
Sanırım aktarlarda satılıyor diye duymuştumBi çeşit ot doğumda kullanılıyor o açıldıkça rahminde açıldığına inanılıyordu ben hiç görmedim ama kullanmak isterim bulursam
Kuzum bıdaha gıdınce bu magnezyum olayını sende sorabılırmısınFolik dışında hiçbir şey önermedi doktorum. Çok tanınmış iyi bir doktor olmasa şüphe ederdim. Devletteki doktorum da vermemişti. 3 aylık dönem bitsin bakalım, tekrar soracağım.
Bana da şu an sadece folik asit verdi. Ayrıca içinde az miktarlarda b12, b6, iyot var . Kan tahlili verdi ona göre yol alacağız. Gereksiz ilaç kullanımını ben de desteklemiyorum. İhtiyaç varsa kullanılsın ezbere kullanma veya kullanmama olmamalı.Folik dışında hiçbir şey önermedi doktorum. Çok tanınmış iyi bir doktor olmasa şüphe ederdim. Devletteki doktorum da vermemişti. 3 aylık dönem bitsin bakalım, tekrar soracağım.