- 14 Mayıs 2021
- 4.607
- 9.118
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #2.561
Canım 6. Haftada baslıyor bulantı bıraz azalıyor 7.haftanın ortasında,şimdide bas agrıları omuz agrıları basladı,mide bulantısı daha ıyıydı ınan mıgrenden
Benimki de şaşırtıcı şekilde mutfağı falan gayet güzel topluyor. Yemeği hazırlıyor yiyorum yatıyorum. Resmen yer değiştirdik gibi oldu bayıldım bu olayaKeşke öyle olsa eşim şu anlık Harika ilerliyor her gün yemek getiriyorbulantı geçene kadar tadını çıkarcam
MaşallahGünaydın kızlarbugün gittik normalde keseye göre 6+5 olması gerekiyordu ama 6+6 imiş haftası. Bebişi gördük çok şükür kalp atışlarını da gösterdi çok az bi dinledik de ama daha çok küçük olduğu için çok sesli olamayabiliyormuş ama şükür duyduk 2 hafta sonra tekrar gideceğiz çok şükür. E elektroforez 6+6 da gördük bebeği sat 13 Haziran olarak güncelledi doktorum teşekkürler
Bizded ebenzer durumlar varBenimki de şaşırtıcı şekilde mutfağı falan gayet güzel topluyor. Yemeği hazırlıyor yiyorum yatıyorum. Resmen yer değiştirdik gibi oldu bayıldım bu olaya
Ayni durum bizde de mevcut, kendi istegiyle yapmasi da ayri bi sasirtici yaniBenimki de şaşırtıcı şekilde mutfağı falan gayet güzel topluyor. Yemeği hazırlıyor yiyorum yatıyorum. Resmen yer değiştirdik gibi oldu bayıldım bu olaya
İzmir torbalı da doktorun onlar kan alıp yurtdışına gönderiyor ama ben şimdi doktorumu değiştirdim.Canım han firma bu, hangi şehirde?
İnşallahCanım 6. Haftada baslıyor bulantı bıraz azalıyor 7.haftanın ortasında,şimdide bas agrıları omuz agrıları basladı,mide bulantısı daha ıyıydı ınan mıgrendenazalacak bıkac haftaya insallah hıc merak etme
Her sene doğursak mı napsakBenimki de şaşırtıcı şekilde mutfağı falan gayet güzel topluyor. Yemeği hazırlıyor yiyorum yatıyorum. Resmen yer değiştirdik gibi oldu bayıldım bu olaya
Aynısı sanırım bana da aynı baktı neden ki önce beta bakılmıyormuDoktor kan tahlili ve idrar tahlili istemişti. Onlar çıktı. Ekstra beta bana da bakilmamis
Hayırlı olsun canım benim ben de sat a göre 7+1 im sanıyordum seninde mi 11 haziran. Ama bebiş 6+1 gözüktü bugünKızlar ben SAT a göre 7+1 haftalığım şu an .
Ev benim de aynı durumda. Kayınvalide ye ne olmuşPes etme tuşu yok mu hiç
Ben şimdiden yapamıyorum gerçekten çok zor geçiyor çocuğumda gözümün içine bakıyor benim gülecek dermanım yok
Evi bok götürüyor elleyemiyorum
Su yok elektirik yok yarabbi
Kayınvalidede bir yanda surat yapıyor
Evet benimde 11 Haziran daha henüz ultrasona girmedim cuma ya randevu aldım bakalımHayırlı olsun canım benim ben de sat a göre 7+1 im sanıyordum seninde mi 11 haziran. Ama bebiş 6+1 gözüktü bugün
Herzamaki hali işte pek nazı geçmez oldu ben bu hale gelince kendi kendine triplerdeEv benim de aynı durumda. Kayınvalide ye ne olmuş
ben yemek yapması için kocamı beklesem açlıktan ölürüm herhaldeBenimki de şaşırtıcı şekilde mutfağı falan gayet güzel topluyor. Yemeği hazırlıyor yiyorum yatıyorum. Resmen yer değiştirdik gibi oldu bayıldım bu olaya
Gözün aydın canımmSelam kızlar biz doktordan geldik.geçen hafta 6+1 demişti ama başka ultrasonlarla karşılaştırınca aynı haftadakiler için çok küçük geliyordu gözüme. Bugün tekrar gittik baya büyümüş gözle görülecek kadar olmuş. 0,45 cm. Son adet tarihine göre 7+1 olmasıngerekiyordu demek o da adet tarihime göre söyledi diye düşündüm. Ve bugün şu an 6+1 olduğunu söyledi doktorum kalp atışını da duyduk çok teşekkür ederim dua eden etmeyen herkese.
Dünden beri 3 parol içtim. Eh işte hiç yoktan iyidir. Önceden tarafına bakmazdım parolun, şimdi vefalı yarim oldu. Maden suyu da rahatlatıyor biraz. Bekletmeden içiyorum.Günaydın kızlaarhepımız ıcın guzel bır gun olsun,ben bas agrısıyla uyandım bugun,2 gune bı mıgrenım tutuyor baş agrısı omuz agrıları yaşayanınız varmı aranızda neler yapıyorsunuz?kas gevsetıcı kremlerı o kadar ozledimkiii ama gececek bu gunlerde gececek
AynıyızEvet benimde 11 Haziran daha henüz ultrasona girmedim cuma ya randevu aldım bakalım
ben ilk öğrendiğimde söyledim anneme ve ablalarıma. Eşimin ailesi bilmiyor onlara biraz daha büyüsün öyle söyleyeceğiz.Kızlar ailelerinize söylediniz miiiine zaman söyleyeceksiniz ya da