- 8 Ağustos 2023
- 5.566
- 5.938
- Konu Sahibi elektroforez
- #2.541
Kuzum devlette yaptırdıysan e nabızda problem var sanırım.ya benim sonuçlar hala düşmemiş :) artık doktora gidince görürüm :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzum devlette yaptırdıysan e nabızda problem var sanırım.ya benim sonuçlar hala düşmemiş :) artık doktora gidince görürüm :)
Ayyy kızım var oğlan istiyorum offHahahaha kızdan yana oyumu kullanıyorum
Ayyy keşkeeee eşim de diyo niye yordun kendini ben tost yapardım şu akşam iş çıkışı iştahını tost keser mi
Kesinlikle aynısını bana da söylediler düşmüyor e nabıza sonuçKuzum devlette yaptırdıysan e nabızda problem var sanırım.
Keşke öyle olsa eşim şu anlık Harika ilerliyor her gün yemek getiriyor bulantı geçene kadar tadını çıkarcamBen de kendi yaptığımı yiyemiyorum ya kalan 8 ayda prenses olarak yaşamımı sürdürmeyi düşünüyorum her şey önüme hazır gelsin hepimiz için aynısını dilerim
Cuma günü sağlık ocağında verdim. Pazartesi çıkar dediler bugün hala düşmeyince gittim. Doktor sistemsel olabilir dediKesinlikle aynısını bana da söylediler düşmüyor e nabıza sonuç
Ben dün verdim bu gün doktor bakmış eşim gitti sonuç almaya ama beta ya bakmamış ne alakaysa çok saçma geldi ilk kan testinde neye bakılıyor kiCuma günü sağlık ocağında verdim. Pazartesi çıkar dediler bugün hala düşmeyince gittim. Doktor sistemsel olabilir dedi
Evet doktor düzenliyor tarihi ayy teşekkür ederim darısı sana inşallah cuma günü mü gidiyorsunGözün aydıın benim de sata göre 6+3 ama ultrasona göre 7+1 . Bu yüzden mi sat tarihi değişiyor? Doğru mu anladım
Doktor kan tahlili ve idrar tahlili istemişti. Onlar çıktı. Ekstra beta bana da bakilmamisBen dün verdim bu gün doktor bakmış eşim gitti sonuç almaya ama beta ya bakmamış ne alakaysa çok saçma geldi ilk kan testinde neye bakılıyor ki
özel de yaptırdım ama hastane ters yerde gidip alamam şimdi :) enabıza da geç düşer dedi kız. Yarın gidicem nasılsaKuzum devlette yaptırdıysan e nabızda problem var sanırım.
ya yok yarın gidicemm, dayanamadık :) geçen çarşamba gitmiştim ama keseyi görmüştük o zaman düzenleme olmadıEvet doktor düzenliyor tarihi ayy teşekkür ederim darısı sana inşallah cuma günü mü gidiyorsun
O zaman doktora gidince bakarsın kuzum güzel haberlerle gel bizeözel de yaptırdım ama hastane ters yerde gidip alamam şimdi :) enabıza da geç düşer dedi kız. Yarın gidicem nasılsa
ya yok yarın gidicemm, dayanamadık :) geçen çarşamba gitmiştim ama keseyi görmüştük o zaman düzenleme olmadı
günaydın canım, normal de yok muydu?Günaydın kızlar Mide bulantısıyla güne başladım
Yoktu canım bugün başladıgünaydın canım, normal de yok muydu?
Kaçıncı haftadasın kuzumGünaydın kızlar Mide bulantısıyla güne başladım
6+4Kaçıncı haftadasın kuzum
Evet canimsanırım onlar igg falan yazıyorr
Yaa zamanlarında başlamış aslında. İlla olacak yapacak bir şey yok. Keşke bulantısız geçirsek
Keşke en sevmediğim şey bulantı ve kusma. Neyse sağlıklı olsunlar da önemli değilYaa zamanlarında başlamış aslında. İlla olacak yapacak bir şey yok. Keşke bulantısız geçirsek
Prilam kullaniyorum mecburen 2 gundur daha iiyiyimDeniyorum leblebi patates süt ama beni hiçbişey yatıştırmıyor yiyeceklerden de tiksindiğim için yediğim şey daha kötü ediyor inşallah 16. Haftadan sonra geçiyor dört gözle bekliyorum o günleri
Senin başında bir tane var demekGünaydın kızlar grupta bir süredir aktif değildim kv geldi onunla uğraşıyordum kanamam var doktor dinlen dedi güya bana bakmaya geldi ama ben sürekli ayakta onunla ilgilendim çok yordu beni