- Konu Sahibi elektroforez
-
- #25.281
Benimde allak bullak oldu ya, ben ultrasona göre al almak istiyorum doğum sonrasına fazla kalsın diye ama karıştı herşey. Siz ne zaman gideceksiniz dpktora?haydaaaaa, ultrasona göre benim 2 hafta geçicek o zaman nskdjfsf
Sistemi mi baz alıyor o zamanbu arada ben doktoruma sordum regl tarihine göre gel dedi
Canımm randevun ne zaman? Şekere dikkat ediyorsun ya belki kendi haftasını yakalar senin bebişkooobu arada ben doktoruma sordum regl tarihine göre gel dedi
ben sata göre alırsam daha karlı oluyorum. bu hafta pazar 32+0 oluyorum. Pazartesi gel dedi doktorrBenimde allak bullak oldu ya, ben ultrasona göre al almak istiyorum doğum sonrasına fazla kalsın diye ama karıştı herşey. Siz ne zaman gideceksiniz dpktora?
Pazartesii gidicem kuşum, gidince görcez heyecanlıyımCanımm randevun ne zaman? Şekere dikkat ediyorsun ya belki kendi haftasını yakalar senin bebişkooo
Ay hadi bakalım uzun süre gormeyince insan çok heyecanlanıyor yaben sata göre alırsam daha karlı oluyorum. bu hafta pazar 32+0 oluyorum. Pazartesi gel dedi doktorr
Pazartesii gidicem kuşum, gidince görcez heyecanlıyım
9 ocakta gördüm en ama çok merak ediyoruuumAy hadi bakalım uzun süre gormeyince insan çok heyecanlanıyor ya
İyidir iyidir sağlığı annesi ona çok güzel bakıyor9 ocakta gördüm en ama çok merak ediyoruuuminşallah iyidir kilosu boyu sağlığı
evet vallah kendimden çok fazla ödün veriyoruumm doğunca ödeşicez artık skdjffs canımın çektiği şeyleri yiyemiyorum en çok beni sevmeli sdjfİyidir iyidir sağlığı annesi ona çok güzel bakıyor
ANladim cnm. Bu mendiller marketlerde satiliyormu pekiCanım ben hassas yıkamada 40 da yıkadım hiç bir şey olmadı. Tüm kıyafetlerini karışık attım renk ayırıcı mendillerden kullandım. Battaniyeleri de ayrı olarak 30 da attım. Onlarda bozulmadı
Benim de pazar 32 oluyor ama cumartesi gel verelim dedi büyük ihtimal tarih değiştirecek dediğiniz gibi . Şeker ölçümlerin nasıl gidiyor seninben sata göre alırsam daha karlı oluyorum. bu hafta pazar 32+0 oluyorum. Pazartesi gel dedi doktorr
ilk hastalığın galiba asjdd ben 2 ay önce falan grip olduğumda kaç kere işiyordum sdfkEvet bu bilgi gereksiz olacak ama paylaşmasam olmaz wksjjwjdiwjdjdbjd az önce ilk hapşırma sonucu idrarimi kaçırmış bulunmaktayim kwbdjwjdkjdjdjskdjdjd geriden gelen varsa sizleri bekliyor olucam
He bunun hastalanma ile bağlantısı olduğunu bilmiyodum ya sjxnsjjdjdjxk ilerleyen hafta ile ilgili oldugunu düşünmüştümilk hastalığın galiba asjdd ben 2 ay önce falan grip olduğumda kaç kere işiyordum sdfk
Güzel gidiyor canım, kendimi bana yaramayan şeyleri keşfediyorum. Açlıklar 87-92 arası çıkıyor sabahları. Tokluklar da sınırı aşmıyor ama geçen kuru fasülye ve yoğurt yedim mecburen yemekhanede 149 çıktıBenim de pazar 32 oluyor ama cumartesi gel verelim dedi büyük ihtimal tarih değiştirecek dediğiniz gibi . Şeker ölçümlerin nasıl gidiyor senin
yokkk grip olunca alt üst açılıyor ksjdfHe bunun hastalanma ile bağlantısı olduğunu bilmiyodum ya sjxnsjjdjdjxk ilerleyen hafta ile ilgili oldugunu düşünmüştüm
Hiç bilmiyorum hangi markette olur ama vardır mutlakaANladim cnm. Bu mendiller marketlerde satiliyormu peki
rossman, watsons, çağrı, carrefour gibi marketlerde varmışşş #reklamdeğilANladim cnm. Bu mendiller marketlerde satiliyormu peki
Ben dün sağlık ocağında kan verdim açlık 76çıktı ama evde ölçünce 90larda çıkıyor anlayamadım diyetisyeni bıraktım kendim devam ediyorum şimdilik kontrolde de sıkıntı yok deyince doktor rahatladımGüzel gidiyor canım, kendimi bana yaramayan şeyleri keşfediyorum. Açlıklar 87-92 arası çıkıyor sabahları. Tokluklar da sınırı aşmıyor ama geçen kuru fasülye ve yoğurt yedim mecburen yemekhanede 149 çıktısenin nasıl gidiyor?
Evet bu bilgi gereksiz olacak ama paylaşmasam olmaz wksjjwjdiwjdjdbjd az önce ilk hapşırma sonucu idrarimi kaçırmış bulunmaktayim kwbdjwjdkjdjdjskdjdjd geriden gelen varsa sizleri bekliyor olucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?