- Konu Sahibi elektroforez
-
- #25.081
Hangi değer düşük tam olarak demir serum mu yoksa ferritin miBenim demirim hep düşük çıkıyor ya demir ilacı sabah akşam kullanıyorum halbuki sizlerin kaç çıkıyor
kaç mg? benim de düşüyordu doktorum gün de 2 ye çıkarttı. 40 mg benim tek dozBenim demirim hep düşük çıkıyor ya demir ilacı sabah akşam kullanıyorum halbuki sizlerin kaç çıkıyor
Bu canım benimki sabah akşam kullanıyorum üç dört aydırkaç mg? benim de düşüyordu doktorum gün de 2 ye çıkarttı. 40 mg benim tek doz
Ferritin 12 çıkıyorHangi değer düşük tam olarak demir serum mu yoksa ferritin mi
İlaçtan önce ve sonra bir şeyler yememek lazım diye biliyorum ben random aliyodum ilk başlarda düşük degerlerin dediler. Sabah uyaniyorum 6-7 demiri içip geri yatiyorum zaten kahvaltıya kadar geçiyor 2 saat her türlü. Buna dikkat et falan dediler mi. Bazı arkadaşlar da demirin peşine mandalina vs yiyorlar emilimi artiriyormus onu denemedim henüz ama deneyebilirsin benceFerritin 12 çıkıyor
Ben de kahvaltıdan en az 1saat öncesinde içiyorum ilacı üstüne kumkat yiyorum bi tane ama doktorum sadece bol sıvı tüket diyor başka dediği bi şey yokİlaçtan önce ve sonra bir şeyler yememek lazım diye biliyorum ben random aliyodum ilk başlarda düşük degerlerin dediler. Sabah uyaniyorum 6-7 demiri içip geri yatiyorum zaten kahvaltıya kadar geçiyor 2 saat her türlü. Buna dikkat et falan dediler mi. Bazı arkadaşlar da demirin peşine mandalina vs yiyorlar emilimi artiriyormus onu denemedim henüz ama deneyebilirsin bence
Bilmiyorum valla benim de aşırı yüksek değil zaten 28 miş baktım şimdi. Devlet takipliyse. Başka doktora da bi görün fikir al bence içine sinmiyosa demirin referans araligina girmesi lazım doğum zamani vs lazım olacak doğumdan sonra bile 6 ay kullanmaya devam edicez diyolarBen de kahvaltıdan en az 1saat öncesinde içiyorum ilacı üstüne kumkat yiyorum bi tane ama doktorum sadece bol sıvı tüket diyor başka dediği bi şey yok
Aslında bu ay dahiliyeye çıktım değiştirdi ilacımı yükselmiyor demiştim ama o da etki etmedi anlayamadım özele gidiyorum da olmazsa tekrar sorarım başka doktora genelde düşük zaten benimBilmiyorum valla benim de aşırı yüksek değil zaten 28 miş baktım şimdi. Devlet takipliyse. Başka doktora da bi görün fikir al bence içine sinmiyosa demirin referans araligina girmesi lazım doğum zamani vs lazım olacak doğumdan sonra bile 6 ay kullanmaya devam edicez diyolar
ÜzdünAffet beni dinlemedim
Evet babyvacSüpürgeyle çalışan mı
Ay benim de düşük değerim ama bana sadece aç karna iç ve 2 saat çay ve süt tüketme dediler ben ilaç içtikten sonra yemek yiyorum ndbsnsnwksksks yanlış mıymış bu yaİlaçtan önce ve sonra bir şeyler yememek lazım diye biliyorum ben random aliyodum ilk başlarda düşük degerlerin dediler. Sabah uyaniyorum 6-7 demiri içip geri yatiyorum zaten kahvaltıya kadar geçiyor 2 saat her türlü. Buna dikkat et falan dediler mi. Bazı arkadaşlar da demirin peşine mandalina vs yiyorlar emilimi artiriyormus onu denemedim henüz ama deneyebilirsin bence
Ben de öyle yapiyodum ksbxjsnxjjd bi de salak gibi demir(serum) olana bakiyodum ve yüksek yani üst sınırda o değerim sksnjsjdiwjdiejjdjd meğer ferritine bakmak gerekiyomuşAy benim de düşük değerim ama bana sadece aç karna iç ve 2 saat çay ve süt tüketme dediler ben ilaç içtikten sonra yemek yiyorum ndbsnsnwksksks yanlış mıymış bu ya
Of ben de gece wc kalkınca içeyim bari çünkü yemek yemeden duramıyorum aksi halde cndnsjwksk inş işe yarıyordurBen de öyle yapiyodum ksbxjsnxjjd bi de salak gibi demir(serum) olana bakiyodum ve yüksek yani üst sınırda o değerim sksnjsjdiwjdiejjdjd meğer ferritine bakmak gerekiyomuşsonra dikkat etmeye başladım işte son iki aydır sabah uyanip içip uyuyorum işe yariyodur inşallah
Valla isterse yarasın isterse yaramasin artık dogurduk sayılır jsndjwndjdjd dua edip gitcez doğuma yapacak bir şey yokOf ben de gece wc kalkınca içeyim bari çünkü yemek yemeden duramıyorum aksi halde cndnsjwksk inş işe yarıyordur
Sırtüstü yatınca bende de tekmelemiyor ama çocuğa oksijen gitmeme riski olduğundan mecbur sağdan sola dönüp duruyorum. Yalnız geceleri eşim birkaç kez sırtüstü yattığımı farketmiş alakalşsşs. Senin de dediğin gibi heralde sırtüstü yatınca biz de rahatlıyoruz. Göbek üstü yatmayalım daGünaydın kızlarrrrr, sanırım bir tek ben sırt üstü yatınca rahat ediyorumsağıma yatsam tekmeliyor soluma yatsam tekmeliyor bir türlü uyuyamıyorum en son sırt üstü dönüyorum mecbur ve rahatsız olmuyorum hiç nedense
Boşver canım acılarını nasıl ifade edince hafifliyorsan öyle yap. Sonuçta anlamayacaklar neler hissettiğiniBenim kasıklarım ağrıyor sanki ya bele doğru biraz hafif ama sanki regl öncesi 1-2 gün olan tipteiyice gergindim zaten bu da tuzu biberi oluyo bana öf bu gerginligimi de kimse anlamıyor neye oflasam veya konuşsam suçlu ben oluyorum sanki bilerek yapiyoz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?