Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    122
Kızlar günaydın doktor kontrolünden çıktım çok şükür her şey yolunda çıktı sadece boynunda 1tur kordon dolanmış ama bi şey olmaz dedi doktorum . Kilosu 1641 boyu da 40 olmuş nasıl büyümüş ya insan duygulanıyor artık ben de nstye giricem bi dahaki kontrolde zaman yaklaşıyor iyice

maşallah canımmm, suyun normal miydi fazlalık var mıydı?

Selamlar 29 haftalık 1300 gr 38 cm çıktı bebiş iyi değil mi? Birde 9 kg almısım çok da yemiyorum aslında, bana fazla geldi kilo alımım
ben şekerden dolayı yiyemiyorum 6 kilo da kaldı kilo alımım. Bebekte 30. hafta da 1800 gram falandı. Bence senin ki normal olan, kilo alımında normal bence

Bende hamur işini felan keseyim en iyisi görüntüde o kadar kilo almıs gibi değildim cmdk göbeğimde çok yok ama almısım cjxj
bence sorun yok sen de ya gayet normal 9 kilo, tabi hamur işi tatlıdan ziyade daha sebze protein ağırlıklı beslenmek gerek

bence sorun yok sen de ya gayet normal 9 kilo, tabi hamur işi tatlıdan ziyade daha sebze protein ağırlıklı beslenmek gerek
Cinsiyet kız ama o kadar tatlı çekiyor ki canım anlatamam dkdm maelsef yiyorum da hurafeler tutmadı bende ay bilmiyorum ki doktor da biraz fazla almıssın dedi cjxk 15 in üzerine çıkma diyince moralim bozuldu

Cinsiyet kız ama o kadar tatlı çekiyor ki canım anlatamam dkdm maelsef yiyorum da hurafeler tutmadı bende ay bilmiyorum ki doktor da biraz fazla almıssın dedi cjxk 15 in üzerine çıkma diyince moralim bozuldu
ben de 4 ay çikolatadan tatlıdan tiksinmiştim. Sonra aşırı derece çikolata aşermeye başladım. Her gün 1 tane yiyordum taa ki şeker çıkana kadar fgsdklf benim de erkek

Selamlar 29 haftalık 1300 gr 38 cm çıktı bebiş iyi değil mi? Birde 9 kg almısım çok da yemiyorum aslında, bana fazla geldi kilo alımım
Normal geldi bana da 30-31 zamaninda 1600/42 cm falan demislerdi bir hafta öndeydi zaten senin de gayet normal. Canım kilona hiç takılma benddn çok alan oldu mu bilmiyorum ama fena aldım ben 17 falan öğle diyim nsbxjsnxjhshis salla gitsin az kaldi bu saatten sonra sen değil bebiş kilo aliyo galiba çünkü benim kilo alımı yavaşladı 2. Trimester zamani aldım baya şuan sabite yakın yani artık bebiş alıyor diye düşünüyorum veririz boşver

Benimde kız. İlk zamanlarda tatlı kazanına düşsem ben doydum demem yani o derece yedim. Hala bıraksan yerim de bebişin suyu fazlalaşmış. Bıraktım artık

Benimde kız. İlk zamanlarda tatlı kazanına düşsem ben doydum demem yani o derece yedim. Hala bıraksan yerim de bebişin suyu fazlalaşmış. Bıraktım artık
Ay benimde öyle ya ilk zamanlar yemedim sonra bir açıldım tam açıldım
İyi bari ya sevindim. Valla takmıyordum normalde de doktor öyle diyince bi canım sıkıldı, dediğim gibi görüntüde aşırı bi değişim yok ya da bana öyle geliyor ay inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…