- 22 Mayıs 2024
- 618
- 1.208
- 28
- 30
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #25.101
Ben internette yenidoğan bebeklerin kıyafetlerini ters giydirdiklerini görüyorum. Etiket ve dikişler yüzünden mi acabaŞu iç etiket de rahatsız eder mi acaba, eriket kumaştan ve tulumla aynı kumaşı
Evet çoğunlukla da dikişleri acıtmasın diye çünkü etiket kesilir yani zor bir şey değil.Ben internette yenidoğan bebeklerin kıyafetlerini ters giydirdiklerini görüyorum. Etiket ve dikişler yüzünden mi acaba
2 sene önce kuzenimin eşi de çok ağrı çekiyordu gebelikte. Sezaryen sonrası, 1-2 ay sonra safra kesesini aldırdı. Annem de aynı yıl safra kesesini aldırdı şimdi çok iyi. Bu safra kumudur taşıdır, sonu hep ameliyat galiba.Herkese merhaba. 29+3’teyim. Dün sabah korkunç bir karın ağrısıyla (gövdemin sağ üstü kısmı) apar topar hastaneye gittim. Gebeliğimin başından beri ciddi bir hazımsızlık ve bulantı sorunu yaşıyordum zaten hatta 8 kilo verdim hala da geri almadım. Ben sebebini hep hamilelikten zannederken meğer sorun safra kesemde çamur olmasaymış. Ultrason baktılar orada gördüler. Ama kan değerlerimde, karaciğer enzimlerimde herhangi bir sıkıntı vs yok çok şükür. Bebeğimin durumu da çok iyi. 1 gün müşade altında kaldım serum verdiler bol bol. Doktor yediklerime dikkat etmemin yeterli olduğunu söyledi. Benzer durum yaşayan var mı veya tanıdığınız biri?
İnşallah kötü çıkmayacak canım. Sonuna yaklaşık artık, güzel olsun her şeyKızlaar,bugun kadın dogum ve kalp dr randevularım vardı,bebıs ıyı 2.140 gram 44 cmmıskalp dr u ılacın dozunu bıraz artırdı dogum yaklastı nolur nolmaz dıye pazartesı gunu rıtım holter takılacakmısım yine.inşallah çıkmaz kötü bişeyde moralim yine tepe taklak olmaz.bol dınlen cıkolata vanılya soslu gıdalar yeme bıde oje ruj falan surme dedı,bugun 32.hafta raporumu yazdılar artık resmı olarak dogum ıznım basladı
Sagol canm benım guzel enerjın ıcınİnşallah kötü çıkmayacak canım. Sonuna yaklaşık artık, güzel olsun her şeymorarma kontrolü için mi oje ve ruj yasak?
Tesekkurler canimSiveno aldım canım ben
TEsekkurlerSiveno aldımmm
Maşallah tosunçeyeKızlaar,bugun kadın dogum ve kalp dr randevularım vardı,bebıs ıyı 2.140 gram 44 cmmıskalp dr u ılacın dozunu bıraz artırdı dogum yaklastı nolur nolmaz dıye pazartesı gunu rıtım holter takılacakmısım yine.inşallah çıkmaz kötü bişeyde moralim yine tepe taklak olmaz.bol dınlen cıkolata vanılya soslu gıdalar yeme bıde oje ruj falan surme dedı,bugun 32.hafta raporumu yazdılar artık resmı olarak dogum ıznım basladı
Mg mı yüksekmiş, limonlu suyla iç canım benim de düşük maalesefBu canım benimki sabah akşam kullanıyorum üç dört aydır
Eki Görüntüle 3539072
Deneyeyim bi canım sağolMg mı yüksekmiş, limonlu suyla iç canım benim de düşük maalesef
Evet canım tam 32+0 dımMaşallah tosunçeyetam 32+0 mıydın bugün?
Evet canım memnunum. 2 doktorla devam edıyorum ben 2 hafta da bır kontrole gidiyorum. Kendı doktorum yenişehir de. Bir de perinatolojıye gidiyorum muayenehanesi var onun da.Yenişehir bir tık daha pahalı diye biliyorum. Doktorunuzdan memnunmusnz
Valla yavrum hayatımı kurtardı resmenÜzdünama gerçekten çok güzel alet ya hüpp çekiyor
Cıkmıstı hastaneden canım rahım agzından kaynaklı demıstı dr kanamasına fakat aksam evde yıne kanaması olunca tekrar yatıs verdı doktoru.ınsallah bi sıkıntı olmadan çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?