Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    121
Arkadaşlar kabızlık sorunu yaşayıpta çözen var mı zor durumdayım. Doktoruma yazdım verdiği ilaç hiç bi yer yok. Tekrar yazdım doktora ama sizler neler yapıyorsunuz?
Ben çok çektim kabizliktan kan ilacını Bi süre biraktim. Sonra kan ilacı olarak şurup basladik o Bi tık daha iyi geldi. Birde kabizlik için bana duphalac şurup verdi bir kaç defa kullandım çok işe yarıyor ama yan etkisi varmış kasilmalara sebep oluyor. Bende riskli olduğum için çok çok zor durumda olmasam kullanmiyorum.

zaten kan ilacım şurup şeklinde şekerden dolayı meyveyi azalttık. Günde 1 yiyorum, yoksa sorunum yoktu bakalım bana tekrar ne vercek

Canım taze zencefil yemeyi denedin mi gerçekten çok iyi geliyor aci evet ama burnundan nefes almadan cigne ve suyla yut günde 3 defa 1 tl kadar yemeyi dene bence hem bebeğin gelişimini de olumlu yönde etkiliyor

Arkadaşlar kabızlık sorunu yaşayıpta çözen var mı zor durumdayım. Doktoruma yazdım verdiği ilaç hiç bi yer yok. Tekrar yazdım doktora ama sizler neler yapıyorsunuz?
Canım yıne soyleyecegım gun kurusı kayısınını kaynat bı 15-20 dkka ıcıne bırazda seker at hoşaf yap onu ıc ve tanelerını ye.cok asırı faydalı.

zaten kan ilacım şurup şeklinde şekerden dolayı meyveyi azalttık. Günde 1 yiyorum, yoksa sorunum yoktu bakalım bana tekrar ne vercek
Bende kayısı hoşafı falan çok tükettim benimde şekerim çıktı sanırım şekerde kabızlığa sebep oluyor zaten. Icebiliyorsaniz zeytinyağı falan da tuketin Bi de bol bol su.

Canım yıne soyleyecegım gun kurusı kayısınını kaynat bı 15-20 dkka ıcıne bırazda seker at hoşaf yap onu ıc ve tanelerını ye.cok asırı faydalı.
canım evet o iyi geliyordu ama şeker çıkınca yapamıyorum yasak onlar
Bende kayısı hoşafı falan çok tükettim benimde şekerim çıktı sanırım şekerde kabızlığa sebep oluyor zaten. Icebiliyorsaniz zeytinyağı falan da tuketin Bi de bol bol su.
içebiliriim sabah aç karnına mı içiyim ? Su içiyorum, kefir içiyorum, probiyotik yoğurt yiyorum

içebiliriim sabah aç karnına mı içiyim ? Su içiyorum, kefir içiyorum, probiyotik yoğurt yiyorum
Aç karnina için mideniz almassa da yemekten sonra. İnşallah iyi gelir

Ayy dogru o zaman doktor şurup falan verır belkı canım.baska bıseyın pek ıse yarayacagını sanmıyorum ben.kabızlık cok ıkınmak ıyı olmaz belkı,o yuzden doktorunla konuş bir.

Canım şekerinden dolayı ekmek tüketmiyorsan sabahları 2 dilim tb ekmek ekle benim gebeliğimin basında sekerim normal aralığın dışında çıkmıştı sonra hemen diyetisyene danıştım. O zamandan beri sabahları 2 dilim ekmek tüketiyorum gün icinde bende baska tüketmiyorum. Bir öğününde kefir meyve yulaf fıstık ezmesi gibi bir şeyler tüketebilirsin belki yada ara öğün de kefire yulaf eklersin bu da işe yarar

Aç karnina için mideniz almassa da yemekten sonra. İnşallah iyi gelir
alır alır yapayıımm
Ayy dogru o zaman doktor şurup falan verır belkı canım.baska bıseyın pek ıse yarayacagını sanmıyorum ben.kabızlık cok ıkınmak ıyı olmaz belkı,o yuzden doktorunla konuş bir.
kadın asla ilaç yanlısı değil ya bana magnezyum veriyor
ekmek şekerimi fırlatıyor hemen ama ara öğünlere yulaf ekleyebiliriim

Reactions: Eva
O kadar haklısın ki, çok önceden düşünüp bazen ablamadan yoruyoruz kendimizi. Bebiş de etkileniyor yok yere. Dün viraneyeim, bugün kendime geldim

Bimden geldim şimdi. Nevresim takımı, çarşaf, hışırtılı kitap bir de bulunsun diye yastık aldım. Ben aslında Katalogda gördüğüm toplardan alcaktım ama plastikmiş, şuan için gerek yok buna diyip almadım Dün şoktan bu bez topu ve çıngırağı almışım, bunlar çok hoşuma gitti. Çıngırak sıkınca vik vik ötüyor

Eklentiler

• 1000035623.jpg
    108,9 KB · Görüntüleme: 51
  • 1000035622.jpg
    95 KB · Görüntüleme: 50
Ya bu nevresimlerden memnunmusunuz alınır mi yani kalite olarak sizce ona göre bulursam alirim diyorum, lastikli carsaf buldum ama ölçüler tutmuyo malesef 80-130 Muş benim bebeğinki :')

Ya bu nevresimlerden memnunmusunuz alınır mi yani kalite olarak sizce ona göre bulursam alirim diyorum, lastikli carsaf buldum ama ölçüler tutmuyo malesef 80-130 Muş benim bebeğinki :')
Bende nevresim aldım pamuklu baya ama tabi kullanmadım o yüzden bişe diyemem

Valla bilmiyorum ki canım, görcez bakalım iyi çıkacak mı Öyle kalın bir ürün değil. Değiştirmelik fiyatı da uygun diye aldım. Başka markanın önceden kalan nevresimi vardı. O kışlık kalındı. Fiyatı da daha uygundu aslında ne zamn gitsem elime alıp geri bırakıyordum. Niyeyse sanki terletir hissi bıraktı bende kumaş yapısı. Yine almadım onu

Arabadan getırebıldıklerım bunlar,birsürü bişeyler daha aldık,aksam atarım dıger buyuklerı,oyun masası gıbı bısey aldım en cok onu merakmedoyorum bakalım nasıl cıkıcak
Cırt cırtlı kitap o sarı arabadan oğluma almıştım kitabı okadar güzel oynuyorki her geçen gün yenibişey öğreniyor ama o arabayı çok sevdiremedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…