- 25 Şubat 2017
- 5.301
- 24.416
- 548
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #25.001
Ben çok çektim kabizliktan kan ilacını Bi süre biraktim. Sonra kan ilacı olarak şurup basladik o Bi tık daha iyi geldi. Birde kabizlik için bana duphalac şurup verdi bir kaç defa kullandım çok işe yarıyor ama yan etkisi varmış kasilmalara sebep oluyor. Bende riskli olduğum için çok çok zor durumda olmasam kullanmiyorum.Arkadaşlar kabızlık sorunu yaşayıpta çözen var mızor durumdayım. Doktoruma yazdım verdiği ilaç hiç bi yer yok. Tekrar yazdım doktora ama sizler neler yapıyorsunuz?
zaten kan ilacım şurup şeklindeBen çok çektim kabizliktan kan ilacını Bi süre biraktim. Sonra kan ilacı olarak şurup basladik o Bi tık daha iyi geldi. Birde kabizlik için bana duphalac şurup verdi bir kaç defa kullandım çok işe yarıyor ama yan etkisi varmış kasilmalara sebep oluyor. Bende riskli olduğum için çok çok zor durumda olmasam kullanmiyorum.
Canım taze zencefil yemeyi denedin mi gerçekten çok iyi geliyor aci evet ama burnundan nefes almadan cigne ve suyla yut günde 3 defa 1 tl kadar yemeyi dene bence hem bebeğin gelişimini de olumlu yönde etkiliyorKızlar benim psikolojim bozulacak vallahi 2. Kutu antibiyotik biteli daha 2-3 gün oldu. 1.5 aydır hastayım resmen iyileşemiyorum boğazım bugün tekrar acımaya başladı yutkunamıyorum ne olacak bu böyle durmadan antibiyotik içmek olmaz ki istemiyorum bu nasıl hastalık anlamadım gerçekten canım çok sıkılıyor
Canım yıne soyleyecegım gun kurusı kayısınını kaynat bı 15-20 dkka ıcıne bırazda seker at hoşaf yap onu ıc ve tanelerını ye.cok asırı faydalı.Arkadaşlar kabızlık sorunu yaşayıpta çözen var mızor durumdayım. Doktoruma yazdım verdiği ilaç hiç bi yer yok. Tekrar yazdım doktora ama sizler neler yapıyorsunuz?
Bende kayısı hoşafı falan çok tükettim benimde şekerim çıktı sanırım şekerde kabızlığa sebep oluyor zaten. Icebiliyorsaniz zeytinyağı falan da tuketin Bi de bol bol su.zaten kan ilacım şurup şeklindeşekerden dolayı meyveyi azalttık. Günde 1 yiyorum, yoksa sorunum yoktu bakalım bana tekrar ne vercek
canım evet o iyi geliyordu ama şeker çıkınca yapamıyorum yasak onlarCanım yıne soyleyecegım gun kurusı kayısınını kaynat bı 15-20 dkka ıcıne bırazda seker at hoşaf yap onu ıc ve tanelerını ye.cok asırı faydalı.
içebiliriim sabah aç karnına mı içiyim ? Su içiyorum, kefir içiyorum, probiyotik yoğurt yiyorumBende kayısı hoşafı falan çok tükettim benimde şekerim çıktı sanırım şekerde kabızlığa sebep oluyor zaten. Icebiliyorsaniz zeytinyağı falan da tuketin Bi de bol bol su.
Aç karnina için mideniz almassa da yemekten sonra. İnşallah iyi gelircanım evet o iyi geliyordu ama şeker çıkınca yapamıyorum yasak onlar
içebiliriim sabah aç karnına mı içiyim ? Su içiyorum, kefir içiyorum, probiyotik yoğurt yiyorum
Ayy dogrucanım evet o iyi geliyordu ama şeker çıkınca yapamıyorum yasak onlar
içebiliriim sabah aç karnına mı içiyim ? Su içiyorum, kefir içiyorum, probiyotik yoğurt yiyorum
Canım şekerinden dolayı ekmek tüketmiyorsan sabahları 2 dilim tb ekmek ekle benim gebeliğimin basında sekerim normal aralığın dışında çıkmıştı sonra hemen diyetisyene danıştım. O zamandan beri sabahları 2 dilim ekmek tüketiyorum gün icinde bende baska tüketmiyorum. Bir öğününde kefir meyve yulaf fıstık ezmesi gibi bir şeyler tüketebilirsin belki yada ara öğün de kefire yulaf eklersin bu da işe yararcanım evet o iyi geliyordu ama şeker çıkınca yapamıyorum yasak onlar
alır alır yapayıımmAç karnina için mideniz almassa da yemekten sonra. İnşallah iyi gelir
kadın asla ilaç yanlısı değil ya bana magnezyum veriyorAyy dogruo zaman doktor şurup falan verır belkı canım.baska bıseyın pek ıse yarayacagını sanmıyorum ben.kabızlık cok ıkınmak ıyı olmaz belkı,o yuzden doktorunla konuş bir.
ekmek şekerimi fırlatıyor hemen ama ara öğünlere yulaf ekleyebiliriimCanım şekerinden dolayı ekmek tüketmiyorsan sabahları 2 dilim tb ekmek ekle benim gebeliğimin basında sekerim normal aralığın dışında çıkmıştı sonra hemen diyetisyene danıştım. O zamandan beri sabahları 2 dilim ekmek tüketiyorum gün icinde bende baska tüketmiyorum. Bir öğününde kefir meyve yulaf fıstık ezmesi gibi bir şeyler tüketebilirsin belki yada ara öğün de kefire yulaf eklersin bu da işe yarar
Kabak çekirdeği yağını tavsiye ederim kabızlık için sabah aç karnına 1 2 yemek kaşığı içersen rahatlatır Allah'ın izniylezaten kan ilacım şurup şeklindeşekerden dolayı meyveyi azalttık. Günde 1 yiyorum, yoksa sorunum yoktu bakalım bana tekrar ne vercek
yaa gebelikte tüketebiliyor muyuz? Güvenilir marka var mı bildiğinizKabak çekirdeği yağını tavsiye ederim kabızlık için sabah aç karnına 1 2 yemek kaşığı içersen rahatlatır Allah'ın izniyle
Biz bulamadik bizim burdaArabadan getırebıldıklerım bunlar,birsürü bişeyler daha aldık,aksam atarım dıger buyuklerı,oyun masası gıbı bısey aldım en cok onu merakmedoyorum bakalım nasıl cıkıcak
O kadar haklısın ki, çok önceden düşünüp bazen ablamadan yoruyoruz kendimizi. Bebiş de etkileniyor yok yere. Dün viraneyeim, bugün kendime geldimKılosu ırı degil canım,benımkı 31+0 da 2.000 kg du.senınkı gayet normal,benım yarın komtrolum var 32 olmus olcak kesın 2.200 olmustur.sen kafanı takma,tansıyon olayına gelınce aşırı onemlı bısey oldugu ıcın belkı takıp edıyor olabılır,sen tadını cıkar bunları kafanı takma komtrollerını yaptır sadece,gerısı bebıse ve Allaha kalmıs bir olay.normal dogumda basına gelebılecek kotu bır durum varsa sezeryan yapsın zaten daha karar vermek ıcın yolun var,38 gıbı kararını verırsın,belkı bebıs donmucek belkı catın dar olacak belkı normal dogumdan endıse duyucaksın,belkıde su gıbı kendı normal dogacak bebıskosen tadını cıkar
Ya bu nevresimlerden memnunmusunuz alınır mi yani kalite olarak sizce ona göre bulursam alirim diyorum, lastikli carsaf buldum ama ölçüler tutmuyo malesef 80-130 Muş benim bebeğinki :')Bimden geldim şimdi. Nevresim takımı, çarşaf, hışırtılı kitap bir de bulunsun diye yastık aldım. Ben aslında Katalogda gördüğüm toplardan alcaktım ama plastikmiş, şuan için gerek yok buna diyip almadımDün şoktan bu bez topu ve çıngırağı almışım, bunlar çok hoşuma gitti. Çıngırak sıkınca vik vik ötüyor
Bende 8.45de kapidaydim hahaOioinin kaşık ve mama tabağını almıştım ama yakalık aynı renk yok diye almadım artık bu seferlikhışırtılı kitap çok güzel kaldıysa alırsın ben hemen 9da gittim
Bende nevresim aldım pamuklu baya ama tabi kullanmadım o yüzden bişe diyememYa bu nevresimlerden memnunmusunuz alınır mi yani kalite olarak sizce ona göre bulursam alirim diyorum, lastikli carsaf buldum ama ölçüler tutmuyo malesef 80-130 Muş benim bebeğinki :')
Valla bilmiyorum ki canım, görcez bakalım iyi çıkacak mıYa bu nevresimlerden memnunmusunuz alınır mi yani kalite olarak sizce ona göre bulursam alirim diyorum, lastikli carsaf buldum ama ölçüler tutmuyo malesef 80-130 Muş benim bebeğinki :')
Cırt cırtlı kitap o sarı arabadan oğluma almıştım kitabı okadar güzel oynuyorki her geçen gün yenibişey öğreniyor ama o arabayı çok sevdiremedikArabadan getırebıldıklerım bunlar,birsürü bişeyler daha aldık,aksam atarım dıger buyuklerı,oyun masası gıbı bısey aldım en cok onu merakmedoyorum bakalım nasıl cıkıcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?