Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    120
teşekkürler canımm

ipeksi tekrar 34. haftada çağırdı diyince acaba bende riskli gördü erken doğum vs ondan mı erkenden başlıyor diye düşündüm birden
Canım benım doktorda bır sorun olmazsa 36 da nst ye alacakmıs.her hafta ultrason kontrolum var ama,oradan anlıyor demekkı kasılma falan varmı dıye,sıkayetın varmı dıyede soruyor bende hep yok dıyorum

Canım benım doktorda bır sorun olmazsa 36 da nst ye alacakmıs.her hafta ultrason kontrolum var ama,oradan anlıyor demekkı kasılma falan varmı dıye,sıkayetın varmı dıyede soruyor bende hep yok dıyorum
Bende de bi şey yok aslında ama neden 32 dedi acaba bilemedim şimdi :) 37ye kadar çalışmayı düşünüyorum zaten izne çıkmayacağım hemen

teşekkürler canımm

ipeksi tekrar 34. haftada çağırdı diyince acaba bende riskli gördü erken doğum vs ondan mı erkenden başlıyor diye düşündüm birden

Eklentiler

• Screenshot_2025-01-16-09-56-25-805_com.android.chrome.jpg
    85 KB · Görüntüleme: 21
canım çikolata için erken değil mi? beklemesi muhafaza etmesi falan sıkıntı olmaz mı onu nasıl yapıyorsun
1 yıl duruyormuş çikolatalar. Benim normalde de evde gelene gidene ikram etmek için madlen çikolatam oluyor canım konsolda bozulmuyorlar. Çoğu kişi de aldı bişey olmaz allahın izniyle

Genelde hıçkırığı gövdeden geliyor dönmüş de olabilir

Tamam kuzum eşime atayım bir baksın ya çok teşekkür ediyorum kankimmmm
Ben valla gynoferon mu ne öyle bi isimli demir ilacı yazmıştı devletin karşıladığı. Midemi yaktı ishal yada kabız yaptı hiç icemedim. #reklamdegil
9gun kullandim bıraktım. Nerdeyse 5aydir bu ilacı kullanıyorum hem c vitamini olduğu için emilimi yüksek hemde birazda olsa B12 var içinde. Paralı bir ilaç ama faydasını cidden gördüm kankim. Al derim zaten bir iki ayın kaldı günde 1tane içiyorum ben ama sen doktoruna sor. Bana bunun dozu yetiyormus senin ki baya düşmüş başka bir yol izler mi bilemem. Sabah wcye kalktıgımda içip uyuyorum tekrar yani yemeğe 5saat varken falan iyice emilsin diye. Sende bir danış doktora kuzum.

Güno güno takılma ultrasonda da sapmalar olabiliyor büyük sorun olsa doktorun özellikle konuşurdu bence. Maşallah 2 kilo olmak üzere bozma moralini insanlar fesatlık yapabiliyo
Benim bebişin kafasıda önden gidiyor. Doktorum bebeklerin kafası önden gider doğuma yakın orantıları yakalar dedi. İçin rahat olsun
Teşekkür ediyorum kızlar Öncekinde yaşamadığım için bir kafama takıldı…

günaydııın

ben 28 de gittim en son 32. haftada çağırdı beni tekrar. nst ye başlayacağız dedi. acaba siz de öyle bi şey demedi mi? ya da bende erken mi başlıyor nst ye acaba size hiç bahsetti mi?
Bende öyle bekliyordum 32 de alır nts ye diye 3 hafta sonra çağırdı dedim nts ye o zaman mı başlayacağız evet dedim sorgulamadım durumuma göre demiştir diye :)

Kuzum bak benimki bu ama devlet karşılamıyor biz de ücret ödüyorduk bunu almak için cidden bana sancı yapıyor bagırsaklarım falan sancılanıyor. Paralı olsun kanka ne olacak nelere para dökmedik bu uğurda zaten benimki tüp bebek ne ilaçlar aldım ne ilaçlar uyguladım içtim kullandım ben de sabah içip yatıyorum normalde aynı senin gibi. Ama bu dediğinden bir alayım kankam çok teşekkür ediyorum #reklamdeğil

Eklentiler

• IMG_7541.jpeg
    89,2 KB · Görüntüleme: 11
Bunu bende gebeliğimin başından beri kullanıyorum. Bir problem yaşamadım hiç sabah 8 de alıp 10 da kahvaltı yapıyorum.

Hayır o yok. Ama ilerlediğinde olabiliyormus şişlik. Umarim gereksiz evham yapiyorumdur. Doktorların sürekli panikletmesinden cok yoruldum. Sağlıkla yavrumu almayi cok istiyorum artık.
Benımde Tansıyonum 135 iken Gebelık zehırlenmesı demıstı alıle hekımım. İnanki zehir etti bana günlerimi. Herseye bır panıkle yaklaşıyordu ne zaman ılaç için gitsem. Artık çağırıyor gitmiyorum.
Çok sıkı takıplıyım şimdi. Yanı bazen Kendıme de kızıyorum ılaclar düzene koyuyor. Çok üzmüştüm kendımi. İşte o da ilk gebelıkten kaynaklanıyor herhalde.

Mesela şu an hem Gebelık Tansıyonum hem Gebelık şekerim üstüne bir de plesenta previa totalisim.

Allah’ın dedıgı olur. Sona yaklaştık artık. Rabbim herkese sağlıklı sıhhatlı doğumlar nasip etsin. Herkes sağlıkla bebegını kucağına alsın. Bende inşallah zararsız ziyansız

Al al bitanem benim şifa olsun kesinlikle öyle valla ne emekler ettik ilmek ilmek. Şimdi son düzlükteyiz al ilacını iç kan can olsun ama dozunu sor sen belki sana yetersiz falan kalmasın yinede ondan uyarayım kuzum. Ama şunu bil yan etkisi hiç yok. Hatta doktor sana öyle bir ilaç vereceğim ki yan etkisi olmayan demişti gerçekten de yok yani bana hiç yan etki yapmadı. Seviyorum seni şifa olsun

Bende de bi şey yok aslında ama neden 32 dedi acaba bilemedim şimdi :) 37ye kadar çalışmayı düşünüyorum zaten izne çıkmayacağım hemen
Belkı her hafta cagırmıyorsa garantı olsun dıyedır canım,sen kafanı takma hıc doktor bısey olursa soyluyor zaten,benım alt komsuda 34 haftalık hamıle mesela hergub serum yıyor yazık erken dogum rıskı varmıs,anlıyor doktorlar onu.sen tadını cıkar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…