Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    120
Kızlar bebıslerı hala dönmeyenler varmı?benımkı donmustu aşagıya,gerı oturmus dönmüş kafasını benım kafamın oldugu tarafaumarım tekrardan dönebilirferrıtınım benımde 7 cıkmıs malesefe demırımde 20.bende kan surubuna basladım ferrum hausman adı,bakalım yukseltecekmı,herhangı bır yan etkısını gormedım hatta kabızlık bır yana ishal yaptı benı bıraz

Minnoşun hastaneye goturecegım süsleride geldi kızlar cok begendım cok kalıtelı.ınstada bebekcıkolatası dıye bır sayfadan aldım.bakmak isteyenler ama kargo 2.5 haftada geldı baya uzun sürdü haberınız olsun. #reklamdeğil

Eklentiler

• IMG_6513.jpeg
    307,9 KB · Görüntüleme: 35
Bunu bende gebeliğimin başından beri kullanıyorum. Bir problem yaşamadım hiç sabah 8 de alıp 10 da kahvaltı yapıyorum.
Beni rahatsız ediyor ya bagırsagın karnım sancılanıyor midem ağrıyor gibi oluyor ben de kahvaltıdan 2 saat önce alıyorum normalde

Yaaaa ben de seni seviyorum sevgi kelebeğim tamam kuzum teşekkür ederim uyarıların tavsiyelerin yardımların için soracağım eczaneye de soracağım. Kan olsun şifa olsun inşallah

Beni rahatsız ediyor ya bagırsagın karnım sancılanıyor midem ağrıyor gibi oluyor ben de kahvaltıdan 2 saat önce alıyorum normalde
Kuşum ben cok sevdım bu tüp tüp şırupları,tadıda cok guzel yan etkıde yapmadı.doktoruna sorarsın gıdınce degıstırsın,zaten boyle sıvı formu daha cabuk yukselıtyomus demırı.adı ferrum hausman cozeltı

Bılmıyorumkı kuşumrahım agzı uzunluguna bakıyor her hafta hala 40 mm,belkıde ordan anlıyordur,bende hıc sormuyorum heralde bısey olsa anlarım dıye
Bu uzunlugu normal ultrasonla gpruyorlar mi yoksa alttan muayene mi ediyolar bana suana kadar hicbir şey denmedi iki kere falan ozelde de gorundum orda da denmedi normaldir o zaman herhalde diye düşünüyorum

Bu uzunlugu normal ultrasonla gpruyorlar mi yoksa alttan muayene mi ediyolar bana suana kadar hicbir şey denmedi iki kere falan ozelde de gorundum orda da denmedi normaldir o zaman herhalde diye düşünüyorum
Ben hıc alttan ultrason olmadım kuzum hamılelıgım boyunca.zaten tikim vardı olmazdımda.daha omce dıs gebelık ve myom amelıyatı oldugumda dakıka bası alttan muane edıyorlardı nefret ettim tik oldu o yuzden bende..normaldır yoksa soylerdı dr her komtrolde mutlaka bakıyor rahım agzı uzunluguna,detaylıda bakıldıgıyla aynı gıdıyor bakalım sımdılık kısalma yok,ınsallah zamanı gelene kadarda olmaz

Gebeligimin başından beri gittiğim doktorlar yerli yersiz paniklettirmeye çalışıyor. Hastanede yatmak istemiyorum ama bazi doktorlar gereksiz yatırmak istiyor. Gereksiz diyorum çünkü doktor ilk haftalar kesen aşağıda yatisin yapilacak dedi. Daha önce de bu sebeple yatmistim ama ultrasonda cok belliydi kesenin asagida oluşu. Yatmadim imzali cikis yaptim ama agladim sabaha kadar. Ertesi gün farkli doktora gittim gayet normal yeri neden yatirmak istedi anlamadim dedi. Suyum acil doktoru ve kendi doktoruma göre epey azdı perinatolojiye yönlendirildim ordaki doktor 10 dakika laf saydı. Bana değil doktorlar icin söylendi. Kendilerini kurtarmak icin sürekli benim imzami istiyorlar vs. Doktorlar şikayetlerden korktuğu icin böyle bizi uğraştırıyormus sanırım. Daha bir cok olay yaşadım hastanede ve inanın yoruldum. Farkli doktorlara da gittim ama ya cok ilgisizler ya abartiyorlar korkutuyorlar. Doktorlara güvenmeden olmuyor ama güvenim de cok az ne yalan söyleyeyim.

Benım de öyle canım ya Benı de çok panıkletıyorlar daha 21. Hafatada tansiyonumdan dolayı erken alırım dedı doktorum.
Hele aile hekımım tam bır fiyasko
Tansiyondan korkutuyor tetanoz aşısını yaptırmak için gidiyorum sanki bebbegıme bişey olacakmış gıbı davranıyor.

Ben 2 haftada bır kontrole gidiyorum bir perinatolojıye bır kadın doğuma

İnan ki mart gelsin artık doğurayım sağlıklı hayırlı bır sekılde diye hep dua edıyorum. Rabbim yardımcımız olsun

Tansıyon olayını da anlamadım. Doktorum 13 -7 cok yüksek zehirleniyo olabilirsin demisti. Kardiyolojiye git holter taktir dedi. Kardiyoloji de 13-7 normal 14e çıkarsa ilac alırsin dedi. Hepsi farklı konusuyor. Yarın 24 saatlik idrar testi vercem insaAllah protein kaçağı çıkmaz da bu panigim üzüntümle kalırım. Doktorum zaten erken doğum deyip duruyor. 34te almayi düşünüyordu su az oldugu icin. Rabbim sağlıkla kavustursun yavrularımıza.

Sizin yakanızı olumsuzluklar bırakmamış sanırım biraz da doktor kaynaklı olmuş
Özelemi gidiyorsunuz devlettemi yaşadınız bunları

Vallahi bana da 14-9 sınır dedıler Gebelıkte.
Günde 2 kez içiyordum ilacı. Bu ara yüksek çıkınca doktor 3’e çıkardı. Şu an 10-11 ler de geziyor küçük de normal düzeylerde.
Bana en son suyu normal dedıler.

Sizin yakanızı olumsuzluklar bırakmamış sanırım biraz da doktor kaynaklı olmuş
Özelemi gidiyorsunuz devlettemi yaşadınız bunları
7 8 aydır hastanedeyim sürekli hastane görmekten sıkıldım. Devlete gidiyorum. Hastanede yatarken hemsireler bazi doktorlar nöbetciyse o gün hastanede yatakların nerdeyse hepsi doluyor demisti. Her gelene yatış veriyorlarmış yani. Perinatolojide muayenedeyken doktor benden önceki hastanin yatan hastanin boşuna yattığını söylemişti. Bana hastaneye yatacaksin dediklerinde gerekli mi gereksiz mi anlayamıyorum bu yüzden. Su az diye 3 doktora göründüm acildeki istersen 1 gün yatiralim takip ederiz dedi. Doktorum 1 ay yatacaksin 34te cocugu alacagiz dedi. Perinatoloji suyun zaten 34e kadar götürür gibi görünüyor dedi.

Suyunu artırmak için havuç vs denedin mi evde halen az mı deniyor

Çoğu konuda farkli görüşte doktorlar. Benim genelde 13 7. Ilacla 11e düşüyor bende 2 defa alıyorum.
InsaAllah sorunsuz atlatırız.

Suyunu artırmak için havuç vs denedin mi evde halen az mı deniyor
Perinatoloji doktoru gecen hafta suyun normal degerleri 5 -20 arası senin 8.5 yani su an normal aralıkta dedi. Cok iyi degil ama 34u görürsün gibi ama belli de olmaz 31 de 32 de olabilir dedi. Ben de havuc suyu ve armut yemeye basladm doktorum artmış gibi suyun biraz dedi ama daha bi defa icmistim o zaman havuc suyunu. Yüzünü görüyorum bebegin demekki iyi dedi ölcüm yapmadı. Yani ben de tam olarak bilmiyorum. Artirmaya çalışıyorum su an.

Ay her kafadan bi ses bu ne tutarsiz davranmişlar perinatiloji bence mantıklı konuşan aralarında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…