Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    119
Ben de tek beşik aldım büyüyünce montessoriye geçeceğim odasını da o zaman alacağım bence ihtiyaca göre ilerlemek daha doğru

Kızlar aranızda lenf ödem sorunu yaşayan var mı? Benim daha önce böyle bir sorunum yoktu fakat şimdi yürüyüşe çıkmazsam sol tarafım vücudum şişmeye başlıyor resmen. Doktor lenf ödem olduğunu söyledi, varış çorabı kullanabilirsin dedi. Siz hiç kullandınız mı hangisi rahattır

Aynen başladım kuzum içeceğim artık umarım toparlar kısa zamanda. Süt ayran kefir tüket multivitamin kullanıyorsan o da iyi olur kalsiyum diş olayı da önemli Allah korusun

Kızlar siveno temiz içerik diye duymuştum, biberon temizleyici, şampuan, yağ ve çamaşır deterjanı şeklinde bu seti almayı düşünüyorum. Kötü bir yorum duymuş muydunuz? Bunu almam mantıklı mı ?

Eklentiler

• IMG_2028.png
    232,5 KB · Görüntüleme: 10
Aynen başladım kuzum içeceğim artık umarım toparlar kısa zamanda. Süt ayran kefir tüket multivitamin kullanıyorsan o da iyi olur kalsiyum diş olayı da önemli Allah korusun
Tuketmeye calisiyorum, multivitamin diye decavit verilmisti bana ama o bi kutu hala bitmwdi icmiyorum son iki aydir ben de onu boşladim biraz icmeye devam edeyim bari

Detaylı açıklaman için çok teşekkür ederim
Yumurta toplatmadan önce mi vitamin kullanmak lazım peki
Tabiki direk hemen toplatmasin koenzim Q10 omega redostim imprly magenzym çinko bunlar düşük amh da kalite için önemli benimde amh düşüktü yıllarca kullandım

Kızlar merhaba
İkinci bebeğim gelecek inşallah ama doğum zamanı yaklaştıkça korkularım daha da arttı ,zaten kaygılı bir insanım .Nasıl yapacağım ,üstesinden gelebilecek miyim,yetebilecek miyim ?Sonrasında bakıcı bulabilecek miyim ?Sürekli aklımda sorular ,endişeler var .Bir de okul fiyatları açıklandı ,inanılmaz artırmışlar o da üzerine tuz biber oldu .

Benim eskiden cok alkol sigara aldigim ya da stresli oldugum donemler sol bacagim ve ayagim siserdi. Simdi hergun sol ayagim ve bilegim sisiyor, bazen yukariya da vuruyor da bana doktor normal dedi, varis corabi kullanabilirsin dedi ama almadim. Lenf odemin farki neymis peki? Ben masaj aletleri, epsom tuzu banyosu(hergun degil) ve sicak soguk şok ustune ayagimin altina yastik koyup uyuyorum aylardir.

Ayy inşallah gönlüne göre bir doktor bulursun canımm

Park beşik aldım küçük bişey gerekirmi yada ana kucağı tarzı elektrikli olanlardan benim 3. Bebeğim ilklerde bı heves çok aldım pişman oldum oyuzden gereksiz bişey almak istemiyorum alınan çoğu şey kullanılmıyor çünkü

canım çikolata için erken değil mi? beklemesi muhafaza etmesi falan sıkıntı olmaz mı onu nasıl yapıyorsun

benim ilk bebeğim. park yatak aldım (yoyko) bir de elektrikli ana kucağı aldım eleleden roma marka sallanan. ama deneyim 0 tabi inşallah kullanışlı olur :)

Hayırlı evlat olsun inşallah.Sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşllahbacak arasından erkek olduğu çok net belliymiş zaten.12. Haftada bacak arası boşmuydu gösterdi mi sizede.Nasıl saklamış ama

Amin inşallah hayır hiç bacak arasını göstermemişti, kemik yapısı ve duruşundan öyle demişti iki doktor da (nub teorisi oluyor sanırım)

Ya gece lambası ne aldiniz alan var mı aşırı ışıklı olsun istemiyorum bebişi uyandiracak kuvvette değil de loş ortam olsun önümüzü gorelim yeterli şeklinde bilemedim fikir verin pls

Ya gece lambası ne aldiniz alan var mı aşırı ışıklı olsun istemiyorum bebişi uyandiracak kuvvette değil de loş ortam olsun önümüzü gorelim yeterli şeklinde bilemedim fikir verin pls
Tuz lambası hediye gelmişti bize ama kullanamadık onu eve getiremedik
Gece lambası çok önemli valla sürekli kalk yat kalk yat en büyük ihtiyaç
Şu prize takılan klasik lambalardan almıştık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…