- 8 Ağustos 2024
- 150
- 374
- 18
- 26
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #24.801
Ben de tek beşik aldım büyüyünce montessoriye geçeceğim odasını da o zaman alacağım bence ihtiyaca göre ilerlemek daha doğruMaşallah bi çok şeyi almışsınız suwende indirim vardı iki pijama aldım bende dün son hazırlıklarım sadece ateşölçer ve beşiği kaldı ben tek bi beşik alıcam oda tekerlekli her odaya gidebilen orta boy bişey olucak iki tane beşik çok değilmi sizin içinde
valla bende son hazırlıkları yapıyorum işte doktorumu değiştirmem lazım acil aşırı ilgisiz ve son 2 ayı geçireceğim biri lazım o yüzden biraz tedirginim
Aynen başladım kuzum içeceğim artık umarım toparlar kısa zamanda. Süt ayran kefir tüket multivitamin kullanıyorsan o da iyi olur kalsiyum diş olayı da önemli Allah korusunİcmemissin ondandır bebek tüketiyor zaten iç sen 2 ye cikardiysa doktorun 2 devam et yine toparlarsin. Benim de kalsiyumda sıkıntı var galiba diş ağrısı yaşıyor gibiyim az bir şeykalsiyum için ek bir şey kullanmadim. Artarsa kullanirim artık
Tuketmeye calisiyorum, multivitamin diye decavit verilmisti bana ama o bi kutu hala bitmwdi icmiyorum son iki aydirAynen başladım kuzum içeceğim artık umarım toparlar kısa zamanda. Süt ayran kefir tüket multivitamin kullanıyorsan o da iyi olur kalsiyum diş olayı da önemli Allah korusun
Tabiki direk hemen toplatmasin koenzim Q10 omega redostim imprly magenzym çinko bunlar düşük amh da kalite için önemli benimde amh düşüktü yıllarca kullandımDetaylı açıklaman için çok teşekkür ederim
Yumurta toplatmadan önce mi vitamin kullanmak lazım peki
Benim eskiden cok alkol sigara aldigim ya da stresli oldugum donemler sol bacagim ve ayagim siserdi. Simdi hergun sol ayagim ve bilegim sisiyor, bazen yukariya da vuruyor da bana doktor normal dedi, varis corabi kullanabilirsin dedi ama almadim. Lenf odemin farki neymis peki? Ben masaj aletleri, epsom tuzu banyosu(hergun degil) ve sicak soguk şok ustune ayagimin altina yastik koyup uyuyorum aylardir.Kızlar aranızda lenf ödem sorunu yaşayan var mı? Benim daha önce böyle bir sorunum yoktu fakat şimdi yürüyüşe çıkmazsam sol tarafım vücudum şişmeye başlıyor resmen. Doktor lenf ödem olduğunu söyledi, varış çorabı kullanabilirsin dedi. Siz hiç kullandınız mı hangisi rahattır
kızlar bu şekilde instagramdan sipariş verdim. 950tl inşallah güzel gelir çok teşekkürler yorumlar için :)
Ayy inşallah gönlüne göre bir doktor bulursun canımmMaşallah bi çok şeyi almışsınız suwende indirim vardı iki pijama aldım bende dün son hazırlıklarım sadece ateşölçer ve beşiği kaldı ben tek bi beşik alıcam oda tekerlekli her odaya gidebilen orta boy bişey olucak iki tane beşik çok değilmi sizin içinde
valla bende son hazırlıkları yapıyorum işte doktorumu değiştirmem lazım acil aşırı ilgisiz ve son 2 ayı geçireceğim biri lazım o yüzden biraz tedirginim
Park beşik aldım küçük bişey gerekirmi yada ana kucağı tarzı elektrikli olanlardan benim 3. Bebeğim ilklerde bı heves çok aldım pişman oldum oyuzden gereksiz bişey almak istemiyorum alınan çoğu şey kullanılmıyor çünküMaşallah bi çok şeyi almışsınız suwende indirim vardı iki pijama aldım bende dün son hazırlıklarım sadece ateşölçer ve beşiği kaldı ben tek bi beşik alıcam oda tekerlekli her odaya gidebilen orta boy bişey olucak iki tane beşik çok değilmi sizin içinde
canım çikolata için erken değil mi? beklemesi muhafaza etmesi falan sıkıntı olmaz mı onu nasıl yapıyorsunBen kapı süsü hediyelik ve takı yastığını instagramda @makrome_esraa ya yaptırdım. Güvenilir, çok ilgili , her adımı tek tek teyit ediyor yapılış sürecinde sürekli bilgilendiriyor, 15 gün içinde teslim ediyor.
Çikolata ve kolonyalıgı(hediye verdiler) yine instagramdan lunacikolata dan yaptırdım memnun kaldım kutusundan süslemesinden ve baskısından.
benim ilk bebeğim. park yatak aldım (yoyko) bir de elektrikli ana kucağı aldım eleleden roma marka sallanan. ama deneyim 0 tabi inşallah kullanışlı olur :)Park beşik aldım küçük bişey gerekirmi yada ana kucağı tarzı elektrikli olanlardan benim 3. Bebeğim ilklerde bı heves çok aldım pişman oldum oyuzden gereksiz bişey almak istemiyorum alınan çoğu şey kullanılmıyor çünkü
Bende elektrikli düşünüyorum duruma göre Alicam bakalımbenim ilk bebeğim. park yatak aldım (yoyko) bir de elektrikli ana kucağı aldım eleleden roma marka sallanan. ama deneyim 0 tabi inşallah kullanışlı olur :)
Hayırlı evlat olsun inşallah.Sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşllahKızlarrrr doktor kontrolünden geldim şok olarak çıktık, 12. Haftadayken %90 kız denmişti şimdi 17.haftamdayım %80 erkek bu dedi doktorresmen gördük pipiyi ya ama 2-3 hafta sonra tekrar gel netleştirelim dedi kafamız çok karıştı
Amin inşallahHayırlı evlat olsun inşallah.Sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşllahbacak arasından erkek olduğu çok net belliymiş zaten.12. Haftada bacak arası boşmuydu gösterdi mi sizede.Nasıl saklamış ama
Tuz lambası hediye gelmişti bize ama kullanamadık onu eve getiremedikYa gece lambası ne aldiniz alan var mıaşırı ışıklı olsun istemiyorum bebişi uyandiracak kuvvette değil de loş ortam olsun önümüzü gorelim yeterli şeklinde bilemedim fikir verin pls
Yapma böyle şeyler kendine kankacimDoktorum zaten geçen ay ikiye çıkardı geçen aydan düşüktü ben ona rağmen bir tane bile içmedimgeçen aydan daha da düşmüş şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?