Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    119
Merhaba kızlar bugün bir minnoş kedi tarafından tırmık yedim kanadı da takip edebildiğim bir kedi ama yine de bir sıkıntı olur mu böyle bir şey yaşayan oldu mu acaba ne yapmak gerekir

Merhaba kızlar bugün bir minnoş kedi tarafından tırmık yedim kanadı da takip edebildiğim bir kedi ama yine de bir sıkıntı olur mu böyle bir şey yaşayan oldu mu acaba ne yapmak gerekir
Daha önce bir arkadaşımı kedi tırmıkladığında acile gitmisti aşı yapmışlardı üst üste bir kaç gün. Ama hamilelikte yapılıyor mu bilmiyorum sen yine de bir doktoruna sor yada acile git istersen

Ya gece lambası ne aldiniz alan var mı aşırı ışıklı olsun istemiyorum bebişi uyandiracak kuvvette değil de loş ortam olsun önümüzü gorelim yeterli şeklinde bilemedim fikir verin pls
Bizim yatak odasi isigi akilli, telefondan kontrol ederim rengini siddetini diye dusunuyorum ama ne kadar mantikli olur henuz arastirmadim

Farkını bilmiyorum benim doktorum da varis çorabı dedi ama ben yürüyüş yapınca anında geçiyor yapabildiğim kadarını yapmaya çalışacağım hep bende

Farkını bilmiyorum benim doktorum da varis çorabı dedi ama ben yürüyüş yapınca anında geçiyor yapabildiğim kadarını yapmaya çalışacağım hep bende
Benim de iyi geliyor yuruyus. O zaman sunu da onereyim, arada parmak ucunda topukta yan basarak ya da ice basarak da yurumeyi deneyin. Yoga hocam onermisti bunu, baya da rahatlatmisti beni

Kizlar dun yuruyuse diye disari ciktim, 2 dakika gecmeden sag kasigima bicak saplanmasi gibi bir agri girdi. Neyseki yakindim eve geri dondum ama beni alt ust etti bu. Doktorum onceki gun kasilma cok siddetliyse 2 agri kesici al, 1 litre su ic ve bir saat uzan, gecmezse gel dedi, uzanip bol su ictigimde hafifledi ama, psikolojim bozuldu. dogumun basladigni kesin anlayacagiz degil mi ruyamda anlamayip 3 defa evde dogurdum

Yani umarım anlariz wkxbwjjdkwshksndis ben 2km yürüdüm önceki gün Özdilek yakin bize yürüyüş yapmis oluruz diye çıktık dönüşte geberiyodum artık o dediğin ağrı bende de oldu adım atmak için ayağımı kaldiramiyodum geldim uzandim geçti şükür sjbdjsjdkdd gecmiyosa o zaman endiselenmeden dikkat edebilirsin ilacla da gecmiyosa zaten git direkt senin yakınmış dicektim benim de senden çok uzak değilmiş o yüzden yorum yok jsnxjdjd

Bizim yatak odasi isigi akilli, telefondan kontrol ederim rengini siddetini diye dusunuyorum ama ne kadar mantikli olur henuz arastirmadim
Bu da mantıklı mesela ama gece biyu açık birakacakmisiniz gece lambası tarzi kullanirken yani bebeği karanlıkta uyumasi mi daha iyi acaba yoksa loş ışıkta mi bilen deneyimli analar da yorum yapsa iyi olur fikrim yok ,

Gece boyu kapaticam, emzirmeye kalkinca onumu gorebileyim diye azcik acmayi planliyorum gunduz aksam ayrimlari yok diye bizim ogretmemiz gerekiyor galiba. Aksam saatlerinde karanlikta kalmalari gerekiyor ve cok da uyarilmamalari gerekiyor diye biliyorum. Uyarilmayacak seviyede bir degere ayarlayabilirim dedim.

Yaaa bu durum beni de endişelendiriyor İnşallah doğumun başladığını anlarız. Benim teyzem takside doğurmuş ahajslşsşa

Yaaa bu durum beni de endişelendiriyor İnşallah doğumun başladığını anlarız. Benim teyzem takside doğurmuş ahajslşsşa
Subat grubunda biri de kontrole gittiginde 9 cm acilma oldugunu ogrenmis, oyle dogurmus. Bunu okuyan ben dun aynayla asagya bakiyordum sanki anlayabilecekmisim gibi.

Subat grubunda biri de kontrole gittiginde 9 cm acilma oldugunu ogrenmis, oyle dogurmus. Bunu okuyan ben dun aynayla asagya bakiyordum sanki anlayabilecekmisim gibi.
Cidden mi ya. Vay halimize . 9 cm ne demek, her açılmada sancı olmuyor mu, yoksa sancısız açıldığı da oluyor mu?
En azından kafa ve saç gözükür diye düşünüyorum

Eyvahlar olsun ksndjsndksn
He sancı çok cekmeyeni diyon oshxjsnxjndjd her şey her an olabilir zaten o yüzden Kasım sonu her şeyi yikamistim nolur nolmaz diye sjxndkdnkdjd

Bu rüyaları hepimiz görüyoruz sanırım
Anlarsınız diyorlarda ben anlamamıştım ilk doğumumda ağrılarım zaten çok fazlaydı nişan geldiğinide gece farkettim ama umursamadan uyumuştum uyandığımda ıkınıyordum 5 dk lık hastaneye zor yetiştik ıkına ıkına gittim

Bize nolur yasadiginiz her seyi anlatin kasilma denilen sey nasil bir sey mesela? Ben bebek geriniyor saniyordum o kasilmaymis falan. Kafam cok karisik

Aynısı her yürüyüşümde bana da oluyor neredeyse. İlk olduğunda acayip korkmuştum. Adım bile atamıyorum ben bıçak saplanıyor yürümeye başladığım anda. Doktorum bebeğin büyüdüğünü ve baskı yapıyor olabileceğini söyledi. Dün kontrolüm vardı mesela her şey yolunda çok şükür ama bugün de markete giderken aynısını yaşadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…