- 31 Temmuz 2024
- 282
- 782
- 18
- 34
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #24.721
Canım kapı süsü 400 TL orda hazır satıyorlar sadece isim için harfleri veriyorlar kendin yapıstırıyosun.Kapı süsünü Eminönünden nerden aldın canım nasıl yaptılar. Bir de ne kadara geldi
Havuzlu han da bebek ile ilgili her şey satılıyorEminönünde nereden aldınız. ne kadar tuttu bunlar. ben şehir dışındayım ama ailem alabilir yarı yıl tatilinde buraya gelecekler var mı isim adres fiyat bilgisi acaba. çok sevinirim :)
Ay bende gideyim buraya olmazsaHavuzlu han da bebek ile ilgili her şey satılıyor
İmkanın varsa mutlaka git canım. En alt katında da büyük bir mağaza var kıyafetler falan çok uygun.Ay bende gideyim buraya olmazsa
Teşekkür ederim canımİmkanın varsa mutlaka git canım. En alt katında da büyük bir mağaza var kıyafetler falan çok uygun.
Ay evet bende panik oldum okuyunca sebeplerini göremedim ama riskli durumları var mıydı erken gebelik vs yoksa normal akışta mı doğum yaptılar canımHızlı değil de g*t korkusu diyelim zjxbjsndjd o hafta full erken doğuranlara denk geldim okudum falan dedim yapam dursun
Evet ya mustela alıp gececektim diğer seceneklere bakarim artık en azından yenidoğan olduğu dönemde kokusuz vs olsun isterim
Ya hadi hayırlı olsun canım sağlıcakla gelsin bende sana yazacaktım tam ne yaptın diyeKızlaar uzun zamandır yazamadım ama ara ara takip ettim burayıbugün 33 haftayı bitirdim ben 28 haftada bir erken doğum riski atlatmıştım çok şükür sağlıkla geldik bu günlere. Doktorum sezeryana karar verdi benim ufaklık biraz zorlayacakmış normal doğum olursa. Muhtemelen 20 Şubat gibi doğum yapacağım bu şekilde dayanmaya devam ederse. Umarım hepiniz sağlıkla bu haftalara gelirsiniz ve hep birlikte bebeklerimizi en güzel en sağlıklı şekliyle kucağımıza alırız
Valla Şubat annesi olacağım orası kesin ama hep bu başlığı takip ettim ben normal olur diye düşündüm baştan beriYa hadi hayırlı olsun canım sağlıcakla gelsin bende sana yazacaktım tam ne yaptın diyeHadi bakalım ilk sen mi doğrucan acaba
Yanlış yazdım bu arada kapı süsünü hediyelikleri Şarkhan dan aldım. Bebek kıyafetlerini Havuzlu han dan. İkisi birbirine yakın. Gidenler 2 yerede bakarsa daha iyi olurTeşekkür ederim canım
İyi akşamlar kızlarsabahtan beri karnımda acı şeklinde ağrı var .Bazen kasıklarıma da vuruyor çok değil ama ara ara .Böyle bir şey yaşayan oldu mu
Teşekkür ederim canım .Karnımdaki ağrı sürekli acıma şeklinde ,dokununca özellikle çok acıyor .Kasık ağrısı da regl ağrısı gibi. 30 +5 ‘teyim canımGeçmiş olsun canım nasıl acı regl ağrısı gibi mi? Kaçıncı haftadasın
Acaba bi yere toplanıyor o yüzden mi? Benim de bir yere toplandığında ağrıyor 31. HaftadayımTeşekkür ederim canım .Karnımdaki ağrı sürekli acıma şeklinde ,dokununca özellikle çok acıyor .Kasık ağrısı da regl ağrısı gibi. 30 +5 ‘teyim canım
Canım kasılmalarım oluyor uzun zamandır .O zamanki ağrı 30 saniyede falan geçiyor .Bu bugün sürekli oluyor hiç geçmedi .Ara ara kasık ağrım var reglde olduğu gibi .Bir ara gaz mı diye düşündüm ,daha önce yaşamadım bu acıyıAcaba bi yere toplanıyor o yüzden mi? Benim de bir yere toplandığında ağrıyor 31. Haftadayım
HatırlamıyorumAy evet bende panik oldum okuyunca sebeplerini göremedim ama riskli durumları var mıydı erken gebelik vs yoksa normal akışta mı doğum yaptılar canım
Hayirlisi olsun subat mart hiç fark etmez benim de şubata düşebilir sizleri de bırakmam anca beraber kanca beraber xjdbsjdbjd bebişlerin keyfine göre yasicaz her şeyiValla Şubat annesi olacağım orası kesin ama hep bu başlığı takip ettim ben normal olur diye düşündüm baştan berihepimizinki sağlıkla gelsin inşallah
Gazı yaşadım 19. Hafta civarı ama nasıl bir şey anlatamam o acıyı tansiyonum falan düştü halsiz kaldim ayakta duramadim zaten yuruyemiyorum acidanCanım kasılmalarım oluyor uzun zamandır .O zamanki ağrı 30 saniyede falan geçiyor .Bu bugün sürekli oluyor hiç geçmedi .Ara ara kasık ağrım var reglde olduğu gibi .Bir ara gaz mı diye düşündüm ,daha önce yaşamadım bu acıyı
Canım o kadar acıyor ki yataktan kalkamadım ,yürüyemiyorum ,karnıma dokunmayı geçtim nefes alırken bile acıyor . Karnımın genelinde bir acı var .Geçmezse gideceğim doktora .Ay sen de yaşama inşallah bir dahaGazı yaşadım 19. Hafta civarı ama nasıl bir şey anlatamam o acıyı tansiyonum falan düştü halsiz kaldim ayakta duramadim zaten yuruyemiyorum acidanacilde de sorun yok dediler eve geldim uzandim gaz şükür ki çıkınca kendime geldim kısa surede dndbjdndj ama hiç aklıma gelmezdi gaz olacağı çünkü bi belirti yok karnımın sağ tarafindan bir şeyler batiyordu kasiga orsan bacaga vuruyodu ağrısı. Buna benzer mi senin bilmiyorum herkesde ayni mi olur onu da bilemicem bidaha başka yaşamadım zaten öyle.
biraz daha bekle bak, geçmiyorsa ne olur ne olmaz bi acilde görün istersen canim gaz değilse sonra sıkıntı olmasın
İlk heyecan onun kalp atışlarını görmek paha biçilemezdi bitanem benimYaaaa nasıldı bitanem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?