Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    117
Ay evet bende panik oldum okuyunca sebeplerini göremedim ama riskli durumları var mıydı erken gebelik vs yoksa normal akışta mı doğum yaptılar canım

Ya hadi hayırlı olsun canım sağlıcakla gelsin bende sana yazacaktım tam ne yaptın diye Hadi bakalım ilk sen mi doğrucan acaba

Ya hadi hayırlı olsun canım sağlıcakla gelsin bende sana yazacaktım tam ne yaptın diye Hadi bakalım ilk sen mi doğrucan acaba
Valla Şubat annesi olacağım orası kesin ama hep bu başlığı takip ettim ben normal olur diye düşündüm baştan beri hepimizinki sağlıkla gelsin inşallah

Yinede maşallah çok erken doğum olmadı henüz en azından 30 u devirmeye başladık grupça bundan sonra inşallah bizi çok bekletmeden erkende gelmeden doğumlarımız olur geç doğurmaktanda çok korkuyorum karnım kocaman oldu geceleri çok zor geçiyor dışarı çıkamıyorum artık

İyi akşamlar kızlar sabahtan beri karnımda acı şeklinde ağrı var .Bazen kasıklarıma da vuruyor çok değil ama ara ara .Böyle bir şey yaşayan oldu mu?

Teşekkür ederim canım .Karnımdaki ağrı sürekli acıma şeklinde ,dokununca özellikle çok acıyor .Kasık ağrısı da regl ağrısı gibi. 30 +5 ‘teyim canım
Acaba bi yere toplanıyor o yüzden mi? Benim de bir yere toplandığında ağrıyor 31. Haftadayım

Acaba bi yere toplanıyor o yüzden mi? Benim de bir yere toplandığında ağrıyor 31. Haftadayım
Canım kasılmalarım oluyor uzun zamandır .O zamanki ağrı 30 saniyede falan geçiyor .Bu bugün sürekli oluyor hiç geçmedi .Ara ara kasık ağrım var reglde olduğu gibi .Bir ara gaz mı diye düşündüm ,daha önce yaşamadım bu acıyı

Ay evet bende panik oldum okuyunca sebeplerini göremedim ama riskli durumları var mıydı erken gebelik vs yoksa normal akışta mı doğum yaptılar canım
Hatırlamıyorum ama ekstrem bir durum yoktu sanki özellikle olan bir şey okusam hatirlardim sanirim. Bebislerin acelesi herhalde ikizi olan biri var Şubat anası normalde onun Aralık'ta gelmiş kuvezden falan da yeni cikti minikleri iyilestiler gittikce diye biliyorum. Diğer aralikta vs olanlari hatırlamıyorum şuan. Biz o riskli dönemi aşmak uzereyiz zaten hayirlisiyla ocak bitse sıkıntı kalmayacak
Valla Şubat annesi olacağım orası kesin ama hep bu başlığı takip ettim ben normal olur diye düşündüm baştan beri hepimizinki sağlıkla gelsin inşallah
Hayirlisi olsun subat mart hiç fark etmez benim de şubata düşebilir sizleri de bırakmam anca beraber kanca beraber xjdbsjdbjd bebişlerin keyfine göre yasicaz her şeyi inşallah

Gazı yaşadım 19. Hafta civarı ama nasıl bir şey anlatamam o acıyı tansiyonum falan düştü halsiz kaldim ayakta duramadim zaten yuruyemiyorum acidan acilde de sorun yok dediler eve geldim uzandim gaz şükür ki çıkınca kendime geldim kısa surede dndbjdndj ama hiç aklıma gelmezdi gaz olacağı çünkü bi belirti yok karnımın sağ tarafindan bir şeyler batiyordu kasiga orsan bacaga vuruyodu ağrısı. Buna benzer mi senin bilmiyorum herkesde ayni mi olur onu da bilemicem bidaha başka yaşamadım zaten öyle.

biraz daha bekle bak, geçmiyorsa ne olur ne olmaz bi acilde görün istersen canim gaz değilse sonra sıkıntı olmasın

Canım o kadar acıyor ki yataktan kalkamadım ,yürüyemiyorum ,karnıma dokunmayı geçtim nefes alırken bile acıyor . Karnımın genelinde bir acı var .Geçmezse gideceğim doktora .Ay sen de yaşama inşallah bir daha

Yaaaa nasıldı bitanem
İlk heyecan onun kalp atışlarını görmek paha biçilemezdi bitanem benim daldım gittim hayallere. Çok merak ediyordun nstyi tatmış oldum. Kemer o kadar sıkılıyor mu bilemedim ama karnımı çok sıktı gibi kemer. Aynı pozisyonda yatmak biraz ağrıttı belimi. Çünkü ben artık yatarken dakika başı yön değiştiriyorumda hep tekme attı kemerde bi alet koydular onu tekmeledi. Devlette girdim çok beğenmedim ama kendi doktoruma pazartesi gideceğiz artık her hafta kontrolüm olacak. Nstye de sokmaya başlar. Orada daha bilgilendirici olur benim için. Burada pek bişey soramadım suratsız hepsi. Devlet hastanesinde ilgi bilgi sıfır doktor açıklama bile yapmadı desem yeridir. Ben rutin kan tahlili vermeye gittim birde şeker olunca orasıda her hafta çağırdı.ama daha gitmem çileydi Cok bekletiyorlar malesef. Şuan çok ağrım var bugün kemer sıktığından mi bilemedim ama sağ bacağımda karnımın alt bölgesinde yanma kramp şeklinde deli gibi acı ve ağrı var bende durumlar bu şekilde bitanem sen nasılsın nasıl oldun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…