- 7 Ağustos 2024
- 497
- 714
- 39
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #22.301
Bende de oluyor; bence normal ya göbeğimiz kaç katına çıktı düşününce…İçerdeki bağlar falan geriliyor onlar acıtıyor muhtemelenHepimizde oluyor sanki yaa, bende de oluyor aşırı bi acı ağrı yok ama çok sert ve gergin oluyor. Bugün baya sürdü 3 saattir falan öyle
En son detaylı ultrasona gitmiştim, bizim kontroller ne zaman sıklaşacak acaba yaaYaaa ben de pazartesi doktoruma plansız gittim o yüzden aradan aldı uzun uzun göremedimsadece iyi olduğunu duydum o kadar neyse ki iki haftaya indirdi konrtolümü yakında gideceğim ben de
Aaa zencefil vardı dolapta hemen yapayım çok iyi gelir, kafa kalmadı haftasonuna artık hatırlattığın için çok sağolÇok geçmiş olsuun, parol içebilirsin ateş için ben boğaz ağrım için taze zencefil yiyorum çok iyi yatıştırıyor ama acı baya
Ayy ne demekk şifa olsuun çabucak iyileş inşallahAaa zencefil vardı dolapta hemen yapayım çok iyi gelir, kafa kalmadı haftasonuna artık hatırlattığın için çok sağol
Yaa ben de tüm karnımı gergin ve ağırlaşmış hissediyorum aynı anlattığın gibi. Sen de doktoruna sorunca ne diyecek yazar mısın buraya. Bende o söylediğin ağrı bir iki kez oldu ama çok önemsemedim. Özellikle bu hafta o gerilmeyi daha çok hissediyorum. Kasılma mı bu acaba.
Ya bendeki de böyle 30 saniye kadar bi kısmı semsert ve geriliyor böyle o an çiş hissi de oluyor değişik bişey. Kasılma sayar indirdim. Ona girince yalancı kasılma diyo ama anlamadım. Ben de ptesi gidince sorcamYazarım canım tabi. Benim ilk gebeliğim olduğu için kasılmanın nasıl bir şey olduğunu tarif edemiyorum. Mesela şuan semsert ve çok ağrıyor ve acıyor. Derim acıyor sanki yanıyor yani karın kısmım. Aşırı gergin ve ağır gibi
Bahsettiğin ağrı tam olarak bende de oluyor. Çok iyi tarif etmişsin. Karnım acıyor gibi çatlayacakmis gibi. Ben öyle olunca ayağa kalkıyorum ovaliyorum karnımı evin içinde yürüyorum ne yapacağımı şaşırıyorum. Böyle çok aşırı yemek yersinde tüm karnın patlayacak gibi taş gibi olur aynen öyle. Kasılmamı bilmiyorum yaşayan yada tecrübeli olan biri yazar aydınlatır bizi belki canım. Ama ben yorulmadan da oluyor o tarif ettiğimiz şey. Yorgunluktan değildir belki karnımız büyüyor ondan mı acaba
Benim de ilk bebe ama o kadar çok araştırdım ki sizin yaşadığınız kasılma değil de şişkinlik, hazımsızlık falan gaz vsHepimizde oluyor sanki yaa, bende de oluyor aşırı bi acı ağrı yok ama çok sert ve gergin oluyor. Bugün baya sürdü 3 saattir falan öyle
Zencefilin içine varsa bal limon karabiber de koy çok iyi gelir canım. Odayı da nemli tutmaya çalış çok geçmiş olsun.Boğazım şişti çok fena ve sanırım ateşim de çıkacak gibiBöyle hasta olup ilaç içen var mı acaba? Acile mi gitsem bu saatte bilemedim…
Valla benimki daha yeni dedi iki hafta sonra gel diye ama bu kanamadan mı yoksa artık zamanı mı hiç bilmiyorum. Özlüyorum ben de yaaEn son detaylı ultrasona gitmiştim, bizim kontroller ne zaman sıklaşacak acaba yaa
Canım sen de sorunca bilgi verir misin bakalım ne diyecek doktorun.Ya bendeki de böyle 30 saniye kadar bi kısmı semsert ve geriliyor böyle o an çiş hissi de oluyor değişik bişey. Kasılma sayar indirdim. Ona girince yalancı kasılma diyo ama anlamadım. Ben de ptesi gidince sorcam
Bunu ben de merak ediyorumEn son detaylı ultrasona gitmiştim, bizim kontroller ne zaman sıklaşacak acaba yaa
Tamam tamam canım böyle düzensiz aralıklarla geliyor. Mesela 1 saat içinde 3 kere sonra hiç olmuyor taa akşam 3 kere gibi gibi. Ama o sertleşme anında böyle rahatsız hissediyorum kendimiiZencefilin içine varsa bal limon karabiber de koy çok iyi gelir canım. Odayı da nemli tutmaya çalış çok geçmiş olsun.
Valla benimki daha yeni dedi iki hafta sonra gel diye ama bu kanamadan mı yoksa artık zamanı mı hiç bilmiyorum. Özlüyorum ben de yaa
Canım sen de sorunca bilgi verir misin bakalım ne diyecek doktorun.
Geçmiş olsun canımBoğazım şişti çok fena ve sanırım ateşim de çıkacak gibiBöyle hasta olup ilaç içen var mı acaba? Acile mi gitsem bu saatte bilemedim…
Benim de öyle ama tüm karnım taş gibi gerilip ağırlaşıyor. Öyle beş on dk falan da değil yarım saat bir saat sürüyor böyle taş gibi akşamları daha çok oluyor. Burada diğer kızların yazdığı gibi hazımsızlık şişlik falan olabilir belki ama ben doktoruma soramadım nasıl olduğunu.Tamam tamam canım böyle düzensiz aralıklarla geliyor. Mesela 1 saat içinde 3 kere sonra hiç olmuyor taa akşam 3 kere gibi gibi. Ama o sertleşme anında böyle rahatsız hissediyorum kendimii
Bende de bazen bu dediğin gibi oluyor çiş ve sanki bi yeri vajinadan çıkıvercekmiş gibi ama çabuk geçiyorYa bendeki de böyle 30 saniye kadar bi kısmı semsert ve geriliyor böyle o an çiş hissi de oluyor değişik bişey. Kasılma sayar indirdim. Ona girince yalancı kasılma diyo ama anlamadım. Ben de ptesi gidince sorcam
Pazartesi gelse de hepimiz aynı anda aynı soruyu sorsakBenim de ilk bebe ama o kadar çok araştırdım ki sizin yaşadığınız kasılma değil de şişkinlik, hazımsızlık falan gaz vs
Benim de ilk bebe ama o kadar çok araştırdım ki sizin yaşadığınız kasılma değil de şişkinlik, hazımsızlık falan gaz vs
Bence de hazımsızlık falandır zaman zaman benim de öyle oluyor kasılma daha farklı rahatsız hissettiriyor ve 15-30 saniye falan sürüyorBenim de öyle ama tüm karnım taş gibi gerilip ağırlaşıyor. Öyle beş on dk falan da değil yarım saat bir saat sürüyor böyle taş gibi akşamları daha çok oluyor. Burada diğer kızların yazdığı gibi hazımsızlık şişlik falan olabilir belki ama ben doktoruma soramadım nasıl olduğunu.
Bebemi görünce her şeyi unutuyormuşum mcmm mBende de bazen bu dediğin gibi oluyor çiş ve sanki bi yeri vajinadan çıkıvercekmiş gibi ama çabuk geçiyor
Pazartesi gelse de hepimiz aynı anda aynı soruyu sorsak100 doktora sorduk 10 popüler cevap aldık gibi olacak
Evet evet yemekten o şiş his oluyor biraz yürüyüş falan iyi geliyor. Keşke şu kasılmalar olmasa her kasıldığımda acaba artıcak mı süresi kısalcak mı diye korkuyorumkasılmada sertleş gevşe sertleş gevşe şeklinde oluyomuş. bende şu ana kadar hiç olmadı. zonklar şekilde vajinamda vs sızlamalar oluyo bazen ama bence onlar da sancı değil çünkü sancı adet sancısı gibi hissettiriyomuş. ama patlamak üzere gibi olma hissi bende akşamları yemek yedikten sonra oluyo, hamileliğin ilk başlangıçlarındaki gibi aynı. şişkinlik hissi bu.
Ben kesin unutacağım için not almaya başladım kdkdjdBebemi görünce her şeyi unutuyormuşum mcmm m
Ben de telefon notlar bölümüne yazıyorum ama işin garibi bakmama rağmen sormayı unutuyorumBen kesin unutacağım için not almaya başladım kdkdjd
Haydaaa jdjdj Bunu unutmazsın yaa, eline yazBen de telefon notlar bölümüne yazıyorum ama işin garibi bakmama rağmen sormayı unutuyorum