Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    89
Evet evet tek olmadığımı anladım şuan canım sende yazınca 🥲 ben korkuyorum şuan gözlerim doldu kötü hissediyorum kendimi 😢 erken doğum vs. Olmasından korkuyorum acaba bu kadarı normal mi . Hafif kasık ağrısı karın ağrısı tabiki olur gebelikte ama dediğim gibi canım tatlı değildir ama karın kısmım komple ağrıyor ve acıyor
Ben de doktoruma sorduğumda bu hafta düzensiz ağrılı kasılmalar olur dedi. Galiba bizimki tehlikeli değil. Korkma sor bakalım doktor ne diyecek ama ben yaklaşık iki haftadır bunu yaşıyorum.
yazmak istedim iki gün önce perinatologa asagı çekme hissini sordum ,çünkü çok oluyor bende .Onun rahimle özellikle sezaryenle ilgili olduğunu söyledi .Asıl kasılma denen karnında bir bölgede 15/20 saniyelik bir sertleşmeymiş ve o okurken ağrı da oluyor zaten benim ilk öyle başlamıştı .
Benim ilk bebeğim daha önce olmadı sezeryan ama dediğin gibi sertleşme oluyor ağrı olmadan ama öyle 15 saniye falan değil uzunca bir süre devam ediyor. Ben hiç çözemedim bu durumu artık normal deyip geçiyorum.

Canım bıraz nişan hedıyesı gibi bu sanki.
Bir sayfa bebek hediyesi versiyonunu yapmıştı hazırlama videosu olduğu için ekran görüntüsü alamadım hoş göründü gözüme pempişli biseydi emin de olamadım danışayım dedim 🥰 kalıcı bir hediyelik yaptırmak istiyorum 🥰

Canım bıraz nişan hedıyesı gibi bu sanki.
Screenshot_20241213_221859_com.instagram.android_edit_60839880751130.jpg
Screenshot_20241213_221916_com.instagram.android_edit_60826604532382.jpg

Bebiş versiyonunu yapmışlar böyle 🥰

Ben de doktoruma sorduğumda bu hafta düzensiz ağrılı kasılmalar olur dedi. Galiba bizimki tehlikeli değil. Korkma sor bakalım doktor ne diyecek ama ben yaklaşık iki haftadır bunu yaşıyorum.

Benim ilk bebeğim daha önce olmadı sezeryan ama dediğin gibi sertleşme oluyor ağrı olmadan ama öyle 15 saniye falan değil uzunca bir süre devam ediyor. Ben hiç çözemedim bu durumu artık normal deyip geçiyorum.
Düzenli olmadığı sürece korkma dedi bana ,düzenli olunca rahim agzı açılır dedi .Açılmam yok ,adalara rağmen oluyor demek içmesem çok artacak

Düzenli olmadığı sürece korkma dedi bana ,düzenli olunca rahim agzı açılır dedi .Açılmam yok ,adalara rağmen oluyor demek içmesem çok artacak
Benim de düzenli değil gibi. İlaç bana da verdi aslında bu hafta başladım. Adını unuttum şimdi ama senin kullandığın değil. Neyse 29 hafta benim de az kaldı biraz daha sabır🥰

Benim de düzenli değil gibi. İlaç bana da verdi aslında bu hafta başladım. Adını unuttum şimdi ama senin kullandığın değil. Neyse 29 hafta benim de az kaldı biraz daha sabır🥰
Niciard gibi bir şey olmalı ,onun etkisi kısa süreli o yüzden çok fazla doz gerekir ,adalat günde en fazla üç kez kullandırıyorum dedi etkisi uzun dedi .

Bu haftalara geldik çok şükür iyi olacak her şey 🥰

Niciard gibi bir şey olmalı ,onun etkisi kısa süreli o yüzden çok fazla doz gerekir ,adalat günde en fazla üç kez kullandırıyorum dedi etkisi uzun dedi .

Bu haftalara geldik çok şükür iyi olacak her şey 🥰
Ay evet baktım nidicart vermiş. Günde üç doz alıyorum ben de pazartesi ara tekrar doz ayarlayalım dedi doktorum. Benim rahim ağzında kanama vardı açılma falan yoktu. Rahim uzunluğu da iyiydi ondan bunu yazdı. Aslında erken doğum beklemiyorum ama her ihtimale karşı kullanalım evde dinlen dedi bana da.

Merhaba arkadaşlar ,ben de aranıza yeni katıldım ☺️26 haftalık hamileyim .Başından beri yoğun kanamalı geçiyor hamileliğim .En son 23. haftamda ağır kanamayla tekrar hastanede yattım sürekli raporluyum ,evdeyim ,çalışamıyorum .İnsallah bebeğimi vaktinde,sağlıkla kucağıma alabilirim ,alabiliriz 🙏🏻
Hosgeldiniz💕 cinsiyet, son regl tarihi , beklenen dogum tarihi, yasiniz, kacinci cocuk ve sehri yazarsaniz listeye ekliyim sizi. Hepimiz saglikla kucagimiza alalim insallah🙏🙏

Ya kızlar ben iş yerinde çok yorulduysam o gün eve geldiğimde karın çevrem o kadar acıyor ve ağrıyor ki bunun kasılma mı yoksa gaz mı ne olduğunu anlayamıyorum. Ayakta duramayacak kadar resmen sanki derim yırtılıyor öyle bir şişiyorum ki çok ağrım oluyor bunlar kasılma mı acaba ya.? Magnezyum artık fayda etmiyor. Bir de afedersiniz ama büyük tuvaletinizi yaparken vajina giriş kısmında bir ağrı hissediyor musunuz? Bende öyle bir ağrıda var. Kesin bir şeyler yolunda değil çok korkuyorum artık yarın doktor kontrolüm var danışacağım
Bahsettiğin ağrı tam olarak bende de oluyor. Çok iyi tarif etmişsin. Karnım acıyor gibi çatlayacakmis gibi. Ben öyle olunca ayağa kalkıyorum ovaliyorum karnımı evin içinde yürüyorum ne yapacağımı şaşırıyorum. Böyle çok aşırı yemek yersinde tüm karnın patlayacak gibi taş gibi olur aynen öyle. Kasılmamı bilmiyorum yaşayan yada tecrübeli olan biri yazar aydınlatır bizi belki canım. Ama ben yorulmadan da oluyor o tarif ettiğimiz şey. Yorgunluktan değildir belki karnımız büyüyor ondan mı acaba 🙁

Bahsettiğin ağrı tam olarak bende de oluyor. Çok iyi tarif etmişsin. Karnım acıyor gibi çatlayacakmis gibi. Ben öyle olunca ayağa kalkıyorum ovaliyorum karnımı evin içinde yürüyorum ne yapacağımı şaşırıyorum. Böyle çok aşırı yemek yersinde tüm karnın patlayacak gibi taş gibi olur aynen öyle. Kasılmamı bilmiyorum yaşayan yada tecrübeli olan biri yazar aydınlatır bizi belki canım. Ama ben yorulmadan da oluyor o tarif ettiğimiz şey. Yorgunluktan değildir belki karnımız büyüyor ondan mı acaba 🙁
Hepimizde oluyor sanki yaa, bende de oluyor aşırı bi acı ağrı yok ama çok sert ve gergin oluyor. Bugün baya sürdü 3 saattir falan öyle 🤷🏼‍♀️

Hosgeldiniz💕 cinsiyet, son regl tarihi , beklenen dogum tarihi, yasiniz, kacinci cocuk ve sehri yazarsaniz listeye ekliyim sizi. Hepimiz saglikla kucagimiza alalim insallah🙏🙏
Hoş buldum 🥰sat 13 Haziran ,10 Mart sezaryen tarihi verildi şimdilik .Yaşım 37 ,ikinci çocuğum kız olacak inşallah .Siirt’te yaşıyorum,görev dolayısıyla bir buçuk yıl daha Siirt ‘teyim .Burası dördüncü görev yerim 😔
Sağlıkla gelsin kuzular 🥰

Hepimizde oluyor sanki yaa, bende de oluyor aşırı bi acı ağrı yok ama çok sert ve gergin oluyor. Bugün baya sürdü 3 saattir falan öyle 🤷🏼‍♀️
Çok ayakta kalınca ya da artık akşam saatlerinde tüm karnım patlayacakmış gibi oluyor ama o kasılma değil çok şükür .Kasılma karnın bir tarafta şişkinlik yapacak şekilde sertleşmesi toplanması .Süresi uzun değil ,ağrı da oluyor olunca .

Çok ayakta kalınca ya da artık akşam saatlerinde tüm karnım patlayacakmış gibi oluyor ama o kasılma değil çok şükür .Kasılma karnın bir tarafta şişkinlik yapacak şekilde sertleşmesi toplanması .Süresi uzun değil ,ağrı da oluyor olunca .
Aman hepimiz vaktinde olumlu şeyler yaşayalım yaa, pazartesi kontrol var 5 hafta olacak görmedim sıpamı merak ediyorum zaten 🥹🥹

Ay evet baktım nidicart vermiş. Günde üç doz alıyorum ben de pazartesi ara tekrar doz ayarlayalım dedi doktorum. Benim rahim ağzında kanama vardı açılma falan yoktu. Rahim uzunluğu da iyiydi ondan bunu yazdı. Aslında erken doğum beklemiyorum ama her ihtimale karşı kullanalım evde dinlen dedi bana da.
Dinlenin mutlaka ,vaktinde sağlıkla kolaylıkla gelsin bebişlerimiz 🙏🏻

Aman hepimiz vaktinde olumlu şeyler yaşayalım yaa, pazartesi kontrol var 5 hafta olacak görmedim sıpamı merak ediyorum zaten 🥹🥹
Yaaa ben de pazartesi doktoruma plansız gittim o yüzden aradan aldı uzun uzun göremedim😔 sadece iyi olduğunu duydum o kadar neyse ki iki haftaya indirdi konrtolümü yakında gideceğim ben de 🥹

Boğazım şişti çok fena ve sanırım ateşim de çıkacak gibi :KK43: Böyle hasta olup ilaç içen var mı acaba? Acile mi gitsem bu saatte bilemedim…
Çok geçmiş olsuun, parol içebilirsin ateş için ben boğaz ağrım için taze zencefil yiyorum çok iyi yatıştırıyor ama acı baya

X