- 11 Ekim 2024
- 232
- 104
- Konu Sahibi denizadamasal
- #2.661
Ayyy inşallah canım bana sürpriz olur valla dün yumurtan yok deyince doktorYok canim gayet belirgin pik bu. Pcostan da olsa bu sekilde koyu olmaz. Yumurtluyorsun tatlım ❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy inşallah canım bana sürpriz olur valla dün yumurtan yok deyince doktorYok canim gayet belirgin pik bu. Pcostan da olsa bu sekilde koyu olmaz. Yumurtluyorsun tatlım ❤
tamam canım at bakalımEvet canım verdi ultrason kağıdı onunda fotografını atayım birazdan ben anlamıyorum yorumlayamadım
Rahmin kalınlaşması iyi canım benimki inceymis doktor ilaç verebilirim dediEvet canım verdi ultrason kağıdı onunda fotografını atayım birazdan ben anlamıyorum yorumlayamadım
5 gün içinde olmam lazım 30. Gün verdim kan testiniAA çok şaşırtıcı kaç gün var regline
Hadi hakkında hayırlısi olsun canm inşallah kandada cikarŞimdi doktordan çıktım canım yumurtan yanlış çatlamış dedi ama rahmin kalınlaşmış dedi kanda bakalım dedi yoksada tedavi verdi çok ilgilendi yumurtam kaliteliymiş sorun yokmuş 2 ay da olması yüksek dedi olmazsa rahim filmi çekeriz dedi moralim düzeldi valla kür falan verdi bana onları yapıcam kan sonucumda saat 16 da çıkacak
Bende hiç bilmiyorum geçen ay erken olmuş yumurtlama tutmadı yani bu ay ovulasyon kullanıyorum ilk defa bakalım hangi gün olucak merakla bekliyorum bendeBende femometer kullaniyorum canim, gerci o da ne kadar dogru tartışılır. Ayni uygulamari kullaniyormusuz. Takvimim uygulamasi biraz daha dogru gösteriyor yumurtlamalari falan.
cnm daha erken az daha bekleyelim bende bir uyudum bir uyudum bugün daha yeni kalktımEvet ya yanılıyorsak da erken dmı belirtim cok cnku
Iyi yapmissin canim değerlendirdiğin iyi olmus stressiz olmak cok zor canim aynen öyle. Sadece iste elimizden geldigince en aza indirmek gerek stresi.Dün akşam ve bugün sabah oldu canım ilişkiyarında değerlendiririz . Stres yapmamak zor ama haklısın aslinda okadar çok etkiliyor ki.
Yok diyen görememiş olabilir canim. Bazen muayenede dr kasiklarima hafif baski uyguluyordu bak cikti yumurta diyordu mesela. Testin gayet güzel pik. Takip et sen catlamayi da görAyyy inşallah canım bana sürpriz olur valla dün yumurtan yok deyince doktor
İnşallah hepimizin dilekleri duaları yerine gelir insallah hayallerimize kavusuruz canim. Bakalim bu ay hepimizden pozitifler gelirBende hiç bilmiyorum geçen ay erken olmuş yumurtlama tutmadı yani bu ay ovulasyon kullanıyorum ilk defa bakalım hangi gün olucak merakla bekliyorum bende
Daha çok erken bu ay bata kadar beklemeyi düşünüyorum önce gereksiz stres oluyor ne kadar geç öğrenirsek o kadar iyi aslındaCanım. Cok emin olamadım kuruyunca daha az gördüm sanki azonce uyandım daha. Ama sabah bayağı gölge vardı henüz 5 gün olduğu için sanırım 2 gün kala falan bakacağım bayağı akıntım da geliyor yani negatif çıksa da üzülmezdim Çünkü daha 5 gün var üstelik gece çatlamıştı 5,5 gün hatta ,
Olmuş gibi canım bizim seninle art arda gidiyor bakalımKızlar benimki bugün brazdaha koyulaşti 11.gun 2gune pik olurmu acaba
İnşallah hamilesindir kuzum benim haberdar et mutlaka biziŞimdi doktordan çıktım canım yumurtan yanlış çatlamış dedi ama rahmin kalınlaşmış dedi kanda bakalım dedi yoksada tedavi verdi çok ilgilendi yumurtam kaliteliymiş sorun yokmuş 2 ay da olması yüksek dedi olmazsa rahim filmi çekeriz dedi moralim düzeldi valla kür falan verdi bana onları yapıcam kan sonucumda saat 16 da çıkacak
Akşam bir daha yapacağım ovulasyon testi bakalım.yatarken yaparim.hafif karnında ağrı var ilaçtan belki hala etkisi suruyodur.bide sanırım ultrason cihazına görevde değişiyor.iyi bir ultrason cihazı lazım .bakalım ya harro ya merro misali pazartesi haber ederim inşallah teşekkür ederim Iyi yapmissin canim değerlendirdiğin iyi olmus stressiz olmak cok zor canim aynen öyle. Sadece iste elimizden geldigince en aza indirmek gerek stresi.
Yok diyen görememiş olabilir canim. Bazen muayenede dr kasiklarima hafif baski uyguluyordu bak cikti yumurta diyordu mesela. Testin gayet güzel pik. Takip et sen catlamayi da gör
Kullandığın uygulama ücretsiz mi canım ovulasyon testlerini yorumlayan yüksek düşük diyebenimdr böyle çok pik oldu pazar günü pazartesi yani dün dr gittim 25 mm olmuş yumurtam vardı bugün bi tık daha silik umarım çatlamıştır seninkide benimkide
evet canım ücretsizKullandığın uygulama ücretsiz mi canım ovulasyon testlerini yorumlayan yüksek düşük diye
Adı ne ne peki ben baktım bulamadım ücretsiz olan uygulamaevet canım ücretsiz
femometer canımAdı ne ne peki ben baktım bulamadım ücretsiz olan uygulama
Tamam teşekkür ederim ovulasyon testi yapmayi düşünmüyorum ama gene de bilgim olsun belki yaparım biraz vakit geçince yeni yaptım önümüzdeki ay beklicemfemometer canım
siz hamilesiniz tebrik ederim, ama çok çok yeni iki güne bir idrar testi yapıp 1 hafta sonra tekrar kan verin bence bir rahatsızlığınız yoksa, kese görünmesi vs uzun sürer çünküMerhaba hanımlar iki gündür midem çok kötü ve aşırı yorgunum. Kan testi verdim beta 10.8 çıktı. İdrar testi negatif. Heyecanlanmalı mıyım