Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Şimdi doktordan çıktım canım yumurtan yanlış çatlamış dedi ama rahmin kalınlaşmış dedi kanda bakalım dedi yoksada tedavi verdi çok ilgilendi yumurtam kaliteliymiş sorun yokmuş 2 ay da olması yüksek dedi olmazsa rahim filmi çekeriz dedi moralim düzeldi valla kür falan verdi bana onları yapıcam kan sonucumda saat 16 da çıkacak
Hadi hakkında hayırlısi olsun canm inşallah kandada cikar

Bende femometer kullaniyorum canim, gerci o da ne kadar dogru tartışılır. Ayni uygulamari kullaniyormusuz. Takvimim uygulamasi biraz daha dogru gösteriyor yumurtlamalari falan.
Bende hiç bilmiyorum geçen ay erken olmuş yumurtlama tutmadı yani bu ay ovulasyon kullanıyorum ilk defa bakalım hangi gün olucak merakla bekliyorum bende

Dün akşam ve bugün sabah oldu canım ilişki🫣yarında değerlendiririz . Stres yapmamak zor ama haklısın aslinda okadar çok etkiliyor ki.
Iyi yapmissin canim değerlendirdiğin iyi olmus 😊 stressiz olmak cok zor canim aynen öyle. Sadece iste elimizden geldigince en aza indirmek gerek stresi.
Ayyy inşallah canım bana sürpriz olur valla dün yumurtan yok deyince doktor🫣🤲
Yok diyen görememiş olabilir canim. Bazen muayenede dr kasiklarima hafif baski uyguluyordu bak cikti yumurta diyordu mesela. Testin gayet güzel pik. Takip et sen catlamayi da gör

Bende hiç bilmiyorum geçen ay erken olmuş yumurtlama tutmadı yani bu ay ovulasyon kullanıyorum ilk defa bakalım hangi gün olucak merakla bekliyorum bende
İnşallah hepimizin dilekleri duaları yerine gelir 🙏 insallah hayallerimize kavusuruz canim. Bakalim bu ay hepimizden pozitifler gelir 🌸

Kızlar bakar mısınız rahim ultrasonum görünenler yumurta mı kanda negatif çıktı ama zaten daha yeni birkaç gün önce çatlama oldu

Eklentiler

• IMG_1678.jpeg
    IMG_1678.jpeg
    115,7 KB · Görüntüleme: 11
  • IMG_1679.jpeg
    IMG_1679.jpeg
    121,4 KB · Görüntüleme: 9
Canım. Cok emin olamadım kuruyunca daha az gördüm sanki azonce uyandım daha. Ama sabah bayağı gölge vardı henüz 5 gün olduğu için sanırım 2 gün kala falan bakacağım bayağı akıntım da geliyor yani negatif çıksa da üzülmezdim Çünkü daha 5 gün var üstelik gece çatlamıştı 5,5 gün hatta ,🤩
Daha çok erken bu ay bata kadar beklemeyi düşünüyorum önce gereksiz stres oluyor ne kadar geç öğrenirsek o kadar iyi aslında 😅
Kızlar benimki bugün brazdaha koyulaşti 11.gun 2gune pik olurmu acaba
Olmuş gibi canım bizim seninle art arda gidiyor bakalım
Şimdi doktordan çıktım canım yumurtan yanlış çatlamış dedi ama rahmin kalınlaşmış dedi kanda bakalım dedi yoksada tedavi verdi çok ilgilendi yumurtam kaliteliymiş sorun yokmuş 2 ay da olması yüksek dedi olmazsa rahim filmi çekeriz dedi moralim düzeldi valla kür falan verdi bana onları yapıcam kan sonucumda saat 16 da çıkacak
İnşallah hamilesindir kuzum benim haberdar et mutlaka bizi🌸

Iyi yapmissin canim değerlendirdiğin iyi olmus 😊 stressiz olmak cok zor canim aynen öyle. Sadece iste elimizden geldigince en aza indirmek gerek stresi.

Yok diyen görememiş olabilir canim. Bazen muayenede dr kasiklarima hafif baski uyguluyordu bak cikti yumurta diyordu mesela. Testin gayet güzel pik. Takip et sen catlamayi da gör
Akşam bir daha yapacağım ovulasyon testi bakalım.yatarken yaparim.hafif karnında ağrı var ilaçtan belki hala etkisi suruyodur.bide sanırım ultrason cihazına görevde değişiyor.iyi bir ultrason cihazı lazım .bakalım ya harro ya merro misali🫣☺️ pazartesi haber ederim inşallah teşekkür ederim 🙂↕️

Bu ay regl oldum🙄
Sat 13 aralık Bat 5 ocak
Doktora tahlil verdim inşallah prolaktin düşmüştür. Tekrar kontrol etti bunun dışında bir sorun yok.
Amh tan bahsetmedim unutmuşum kan verdim ama o da çıkar mı ayrıca belirtmem gerekiyor muydu?😐

Merhaba hanımlar iki gündür midem çok kötü ve aşırı yorgunum. Kan testi verdim beta 10.8 çıktı. İdrar testi negatif. Heyecanlanmalı mıyım
😍 siz hamilesiniz tebrik ederim, ama çok çok yeni iki güne bir idrar testi yapıp 1 hafta sonra tekrar kan verin bence bir rahatsızlığınız yoksa, kese görünmesi vs uzun sürer çünkü 🫶

X