- 14 Mayıs 2021
- 4.782
- 9.689
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #22.361
Ayy Allahım saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın bugun cok duygulandım nedenseAllah'ım nasip olur mu jsbxjsndjsnd en son 22 Kasım'da tartıldım umarım ben de böyle sabit kalmışımdır (hic umudum yok diyet falan da yapmadım hu harca ve gece de yiyorum) bu şey gibi oldu yiyip yiyip kilo almamak için sadece dua eden tipleme ben ajxbsjdkdjkdkk bir umuttur işte
Gazaniz mubarek olsun bacilargüzel haberlerle gelin
Ey maşşallah tosunkocaman olmuşlar yaaaaaa ben karsilastiramiyorum devlet sağolsun boy kilo hesabi soylemiyo oranlarındaki makineler eski olduğu için anca detaylida vs işte bir kere daha gitmeyi düşünüyorum özele bakam ne olmus bizim kız boyu uzun dediler en son çok iri olmasın nasil dogurcaz sndbjsb
maşallah canım ben o aralıkta ölçülmedim o yüzden bilemiyorum ama doktor öyle dediyse güzel bence Haftaya neden çağırdı bu arada . Benim özeldeki bir ay sonraya verdi 30. Hafta gibi . Devletteki de 3 hafta sonra gel dedi .Kızlaar suanda 27+0 dayım ama bebek 29 haftalık cıktıayy korktum bıraz sekermı falan var dıye,dr iri bebek genetık dedi,ama ben yınede korktum,boy 39 cm kilo 1.250.ne dıyorsunuz bu durumaa haftaya bıda cagırdı bu arada.
Kuzum benim de 27+6 1.146 gram çıktı. Kilosu normal sanki de 2 hafta ileride olması doktor normal dediyse normaldir bilemeyiz ki. Benim bazen bir hafta geride çıkıyor bi sonraki hafta aynı çıkıyor. Tekrar kontrolün ne zaman?Kızlaar suanda 27+0 dayım ama bebek 29 haftalık cıktıayy korktum bıraz sekermı falan var dıye,dr iri bebek genetık dedi,ama ben yınede korktum,boy 39 cm kilo 1.250.ne dıyorsunuz bu durumaa haftaya bıda cagırdı bu arada.
Kuzum ıkı haftada bı cagırmaya basladı ama bu kez haftaya bıdaha cagırdı bızde işkillendık bılmıyorum kı neden cagırdı.haftaya komtrole gelın bıdaha dedı,hersey yolunda dedı.maşallah canım ben o aralıkta ölçülmedim o yüzden bilemiyorum ama doktor öyle dediyse güzel bence Haftaya neden çağırdı bu arada . Benim özeldeki bir ay sonraya verdi 30. Hafta gibi . Devletteki de 3 hafta sonra gel dedi .
HaftayaKuzum benim de 27+6 1.146 gram çıktı. Kilosu normal sanki de 2 hafta ileride olması doktor normal dediyse normaldir bilemeyiz ki. Benim bazen bir hafta geride çıkıyor bi sonraki hafta aynı çıkıyor. Tekrar kontrolün ne zaman?
şekere bakılmış mıydı canımm bu arada maşallah tosunçeyeKızlaar suanda 27+0 dayım ama bebek 29 haftalık cıktıayy korktum bıraz sekermı falan var dıye,dr iri bebek genetık dedi,ama ben yınede korktum,boy 39 cm kilo 1.250.ne dıyorsunuz bu durumaa haftaya bıda cagırdı bu arada.
Çıkmamış kuzum hadi gözün aydın açlık şekeri 95 olması gerek senin 97ama ondan bişey olmaz. Gayet iyi çıkmışŞeker sonucundan anlayan varmı kızlar doktorla pazartesi görüşücem başka kanlarim da var onları bekliyom
Ayyy maşallah tatlı kuşaaKızlaar suanda 27+0 dayım ama bebek 29 haftalık cıktıayy korktum bıraz sekermı falan var dıye,dr iri bebek genetık dedi,ama ben yınede korktum,boy 39 cm kilo 1.250.ne dıyorsunuz bu durumaa haftaya bıda cagırdı bu arada.
Yaa vallahi benim de hiç umudum yoktu o kadar çok yedim ki anlatamamAllah'ım nasip olur mu jsbxjsndjsnd en son 22 Kasım'da tartıldım umarım ben de böyle sabit kalmışımdır (hic umudum yok diyet falan da yapmadım hu harca ve gece de yiyorum) bu şey gibi oldu yiyip yiyip kilo almamak için sadece dua eden tipleme ben ajxbsjdkdjkdkk bir umuttur işte
Gazaniz mubarek olsun bacilargüzel haberlerle gelin
Ey maşşallah tosunkocaman olmuşlar yaaaaaa ben karsilastiramiyorum devlet sağolsun boy kilo hesabi soylemiyo oranlarındaki makineler eski olduğu için anca detaylida vs işte bir kere daha gitmeyi düşünüyorum özele bakam ne olmus bizim kız boyu uzun dediler en son çok iri olmasın nasil dogurcaz sndbjsb
Hayırlısı olsun canim ya bakmayın ben burda takılıyorum öyle aldıysam da aldım yapacak bir şey yok kafamda takık değilimAyyy maşallah tatlı kuşaayediklerin ona yaramış dediğin gibi benim de 28+0da bir hafta önden 29 haftalık 1.250 Gr çıktı canım. Bence iyi gayet
Yaa vallahi benim de hiç umudum yoktu o kadar çok yedim ki anlatamamama son iki haftadır çayı kahveyi tamamen kestim etkisi var mıdır bilemedim. Bence bir dönem kilo atak halinde alınıyor sonra duruyor ya. Doğum yapan kuzenim de öyle söylemişti.
Oy masallah tosuncukKızlaar suanda 27+0 dayım ama bebek 29 haftalık cıktıayy korktum bıraz sekermı falan var dıye,dr iri bebek genetık dedi,ama ben yınede korktum,boy 39 cm kilo 1.250.ne dıyorsunuz bu durumaa haftaya bıda cagırdı bu arada.
Yaa peki nasıl oluyor aç karnına içip kan veriyorum sonra gidip yemek yiyip tekrar mı veriyorum nasıl yapılıyorBugün 75 lik verdim 2 saatten fazla sürdü canim
Yok canım aç karnına kanını alıyor. İçiyorsun içeceği, 1 saat sonra kan alınıyor. Sonra gene 1 saat sonra kan alınıyor. Bu süreçte su bile içmek yokYaa peki nasıl oluyor aç karnına içip kan veriyorum sonra gidip yemek yiyip tekrar mı veriyorum nasıl yapılıyor
İçeceği içip susuzluğa ne kadar dayaniriz testi de var heraldeYok canım aç karnına kanını alıyor. İçiyorsun içeceği, 1 saat sonra kan alınıyor. Sonra gene 1 saat sonra kan alınıyor. Bu süreçte su bile içmek yok
Öyle galibaİçeceği içip susuzluğa ne kadar dayaniriz testi de var heralde
Yok bebişim bakılmadı yükleme olmadı, 3 aylık sekere ve aclık kan sekerıne bakıldı bısey cıkmadı aıledede seker olmayınca de gerek yok dedı.bakalım haftaya durumlar ne olacakşekere bakılmış mıydı canımm bu arada maşallah tosunçeye
Valla buranin saglik sistemi cok kotu, ama buna ragmen iki haftada bire dusurdulerse sizin de sıklastirilmasi yakindir benceBen devlet takipliyim benim de en son bir hafta önden gidiyodu öyle dersek 28+5 sata göre 27+5 bize ne zaman derler acaba artık 2 haftada bir gel diyeya da derler mi mesela xknxkdkfkf
Benim de ya, burnum ve dis etlerim asla durmuyor. Cidden ölsek ya o hamilelik semptomu falan diceklerkorkma korkma canım burun diş eti kanamaları normalmiş. Benim de arada fırçalarken oluyor. Burnumda mesela hep kan var
Kuzum bende de bakıldı normaldi,ailemde de şeker yok ama şeker yüklemesi yapıldı ve şeker çıktı ne yazık ki bilgin olsunYok bebişim bakılmadı yükleme olmadı, 3 aylık sekere ve aclık kan sekerıne bakıldı bısey cıkmadı aıledede seker olmayınca de gerek yok dedı.bakalım haftaya durumlar ne olacak
Yaaa supersinYaa vallahi benim de hiç umudum yoktu o kadar çok yedim ki anlatamamama son iki haftadır çayı kahveyi tamamen kestim etkisi var mıdır bilemedim. Bence bir dönem kilo atak halinde alınıyor sonra duruyor ya. Doğum yapan kuzenim de öyle söylemişti.
Evet 50lik kısa sürüyor sadece 1 saat bekliyorsun. O surede wc ye gitmekte yasak. Beni en korkutan o olmustu ama cok sukur ihtiyac hissetmedimÖyle galibabenim 50 lik tarama olcağı için 1 saatmiş
Ayy bebısmm bende şüphelendım valla haftaya baksın bıdaha yıne boyle cıkarsa banada baksın olmazsa.senın bebıste önden mi gidiyor?suyu normalmiş.dıyetmı verdıler sımdı sana,ben cok meyve yıyordum meyveyı azaltacagım bakalım bir,belki normale biner haftaya.Kuzum bende de bakıldı normaldi,ailemde de şeker yok ama şeker yüklemesi yapıldı ve şeker çıktı ne yazık ki bilgin olsun
Wc den yana sıkıntım yok çok şükür bakalım bizim ne cıkıcakEvet 50lik kısa sürüyor sadece 1 saat bekliyorsun. O surede wc ye gitmekte yasak. Beni en korkutan o olmustu ama cok sukur ihtiyac hissetmedim