Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    89
Canım ben dolgu yaptırdım ya yakın zamanda hatırlarsın belki. Doktorum kanamayı durduramadı diş etlerindeki. Hamilelikten oluyor endişelenmeyin demişti. Korkma sakın aklına kötü şeyler getirme.
Gunaydın bebekleeerben bugun oglusu görmeye gidicem heyecanlıyımm o yuzdenbakalım napıyor bebıkoo ıcerde kac kılo oldu acaba cok meraktayım dondugumde yazarımm
Günaydın canım güzel haberlerini bekliyoruz bebişin

Gunaydın bebekleeerben bugun oglusu görmeye gidicem heyecanlıyımm o yuzdenbakalım napıyor bebıkoo ıcerde kac kılo oldu acaba cok meraktayım dondugumde yazarımm
ay hadi bakalım tosuncuk ne kadar oldu
Kızlaaar günaydın
Sabah uzun aradan sonra tartıya çıktım ve şok oldum. Yaklaşık iki hatta üç haftadır aynı kilodayım beeen ay çok mutlu oldum +12 de kaldım. Böyle biter mi ki
belki 2-3 kilo daha alırsın ama cok 15 falan çok değil bence

Teşekkür ederim canım. Biraz daha rahatladım

Randevun kacta bekliyoruuuz
ay hadi bakalım tosuncuk ne kadar oldu

belki 2-3 kilo daha alırsın ama cok 15 falan çok değil bence
Kızlaar suanda 27+0 dayım ama bebek 29 haftalık cıktıayy korktum bıraz sekermı falan var dıye,dr iri bebek genetık dedi,ama ben yınede korktum,boy 39 cm kilo 1.250.ne dıyorsunuz bu durumaahaftaya bıda cagırdı bu arada.

Kızlaaar günaydın
Sabah uzun aradan sonra tartıya çıktım ve şok oldum. Yaklaşık iki hatta üç haftadır aynı kilodayım beeen ay çok mutlu oldum +12 de kaldım. Böyle biter mi ki
Allah'ım nasip olur mu jsbxjsndjsnd en son 22 Kasım'da tartıldım umarım ben de böyle sabit kalmışımdır (hic umudum yok diyet falan da yapmadım hu harca ve gece de yiyorum ) bu şey gibi oldu yiyip yiyip kilo almamak için sadece dua eden tipleme ben ajxbsjdkdjkdkk bir umuttur işte
bakalım ben napıcam ptesi benim ki 1 saat sürcekmiş gerçi
Benimde pazartesi 75 lik
Gazaniz mubarek olsun bacilar güzel haberlerle gelin
Ey maşşallah tosun kocaman olmuşlar yaaaaaa ben karsilastiramiyorum devlet sağolsun boy kilo hesabi soylemiyo oranlarındaki makineler eski olduğu için anca detaylida vs işte bir kere daha gitmeyi düşünüyorum özele bakam ne olmus bizim kız boyu uzun dediler en son çok iri olmasın nasil dogurcaz sndbjsb

kızlar selam sabah 5 gibi acıkarak mide bulantısıyla uyandım kahvaltı gibi bir şey yaptım uyku sersemi tam da hatırlamıyorum Şimdi de kalktım 3 tane portakal yedim üzerine de ekmek üstü bal sürdüm Off iyice midesizler gibi bir şekilde beslenmeye başladım Niye böyle yapıyorum önüme ilk çıkanı yiyip sonra pişman olmaya başladım Neyse duygusal bir beslenme yaptım sanırım Tartılmayı da bıraktım sabahları aç karna unutunca yarın bir tartılıyım bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…