- 25 Haziran 2024
- 843
- 2.681
- 35
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #22.341
Canım ben dolgu yaptırdım ya yakın zamanda hatırlarsın belki. Doktorum kanamayı durduramadı diş etlerindeki. Hamilelikten oluyor endişelenmeyin demişti. Korkma sakın aklına kötü şeyler getirme.Kızlar günaydınnnSize bir üzücü sorunumla geldim. 3 gündür iki defa ara ara kan tükürüyorum diye kendimi yedim. Ama böyle kıpkırmızı değil. Bu gece de oldu eşimle pizza yemiştik hadi öyle rahatlattı. Az önce yine baktım var. Aaay bir de bakayım ki diş etim kanıyor. Kanama durunca tükürükte de baktım zorladım tekrar gelmedi. Yani daha önce bakmamıştım kan diş etimden geliyor sanırım yani inşallah öyledir
Günaydın canımGunaydın bebekleeerben bugun oglusu görmeye gidicem heyecanlıyımm o yuzden bakalım napıyor bebıkoo ıcerde kac kılo oldu acaba cok meraktayım dondugumde yazarımm
Randevun kactaGunaydın bebekleeerben bugun oglusu görmeye gidicem heyecanlıyımm o yuzden bakalım napıyor bebıkoo ıcerde kac kılo oldu acaba cok meraktayım dondugumde yazarımm
ay hadi bakalım tosuncuk ne kadar olduGunaydın bebekleeerben bugun oglusu görmeye gidicem heyecanlıyımm o yuzden bakalım napıyor bebıkoo ıcerde kac kılo oldu acaba cok meraktayım dondugumde yazarımm
belki 2-3 kilo daha alırsın ama cok 15 falan çok değil benceKızlaaar günaydın
Sabah uzun aradan sonra tartıya çıktım ve şok oldum. Yaklaşık iki hatta üç haftadır aynı kilodayım beeenay çok mutlu oldum +12 de kaldım. Böyle biter mi ki
Aiiy inşallah çok mutlu oldumay hadi bakalım tosuncuk ne kadar oldu
belki 2-3 kilo daha alırsın ama cok 15 falan çok değil bence
Teşekkür ederim canım. Biraz daha rahatladımCanım ben dolgu yaptırdım ya yakın zamanda hatırlarsın belki. Doktorum kanamayı durduramadı diş etlerindeki. Hamilelikten oluyor endişelenmeyin demişti. Korkma sakın aklına kötü şeyler getirme.
Günaydın canımgüzel haberlerini bekliyoruz bebişin
hadi hayırlı haberlerle gell canımGünlerden şeker yüklemesi kızlariçerken sıkıntı olmadı da sonra sarhoş gibi oldum sanki bebekte şekeri yedikçe tekmeliyor
HErkese farkli veriolar bu seker dozunu neden acaba. Bana 50 lik vermislerdi. O bile baya etkiledi beniGünlerden şeker yüklemesi kızlariçerken sıkıntı olmadı da sonra sarhoş gibi oldum sanki bebekte şekeri yedikçe tekmeliyor
Korktuğumuz kadar yokmuş canohadi hayırlı haberlerle gell canım
bakalım ben napıcam ptesiKorktuğumuz kadar yokmuş canosersemlestirdi sadece glikoz da tokluk hissi veriyo
Benimde pazartesi 75 likbakalım ben napıcam ptesibenim ki 1 saat sürcekmiş gerçi
Canım ben dolgu yaptırdım ya yakın zamanda hatırlarsın belki. Doktorum kanamayı durduramadı diş etlerindeki. Hamilelikten oluyor endişelenmeyin demişti. Korkma sakın aklına kötü şeyler getirme.
Günaydın canımgüzel haberlerini bekliyoruz bebişin
Randevun kactabekliyoruuuz
Kızlaar suanda 27+0 dayım ama bebek 29 haftalık cıktıay hadi bakalım tosuncuk ne kadar oldu
belki 2-3 kilo daha alırsın ama cok 15 falan çok değil bence
Bugün 75 lik verdim 2 saatten fazla sürdü canimBenimde pazartesi 75 lik
Canım anladıgım kadarı ile hepsı referans aralıgında cıkmısŞeker sonucundan anlayan varmı kızlar doktorla pazartesi görüşücem başka kanlarim da var onları bekliyom
Bende öyle anladimda normal diyor suyumun fazlalığı sinridaymis ondan korktuk şekerdenCanım anladıgım kadarı ile hepsı referans aralıgında cıkmıs
Allah'ım nasip olur mu jsbxjsndjsnd en son 22 Kasım'da tartıldım umarım ben de böyle sabit kalmışımdır (hic umudum yok diyet falan da yapmadım hu harca ve gece de yiyorumKızlaaar günaydın
Sabah uzun aradan sonra tartıya çıktım ve şok oldum. Yaklaşık iki hatta üç haftadır aynı kilodayım beeenay çok mutlu oldum +12 de kaldım. Böyle biter mi ki
bakalım ben napıcam ptesibenim ki 1 saat sürcekmiş gerçi
Gazaniz mubarek olsun bacilarBenimde pazartesi 75 lik
Ey maşşallah tosunKızlaar suanda 27+0 dayım ama bebek 29 haftalık cıktıayy korktum bıraz sekermı falan var dıye,dr iri bebek genetık dedi,ama ben yınede korktum,boy 39 cm kilo 1.250.ne dıyorsunuz bu durumaa haftaya bıda cagırdı bu arada.