- 26 Ocak 2021
- 392
- 960
- 34
-
- Konu Sahibi elektroforez
Ben bunu bilmiyordum ya , cok sagolun. Diger mesajlari duzelteyim de yanlis yonlendirme olmasin o zaman.Merhabalar. Kiviyi bilmemekle beraber sanmıyorum ama ananas tutunma konusunda riskli diye biliyorum yine tekrar sorun isterseniz görünce söylemek istedim
Bundan önceki iğne tedavimde çalıştığım bir diyetisyen o şekilde uyarmıştı o geldi aklıma yazayım dedim bilg bilgidir diye. Sorun bence de. Bromelain falan da kullanılmıyor bildiğim kadarıyla özü ananas olduğundanBen bunu bilmiyordum ya , cok sagolun. Diger mesajlari duzelteyim de yanlis yonlendirme olmasin o zaman.
gayet güzel yükselmiş canım gerek yok baktırmana 10 gün sonra kese görmek istersen dr randevusu alabilirsinİçimi ferahlattınız teşekkür ederimhepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah. Bir daha baktırmak gerekiyor mu acaba artık gerek yok mudur
MerhabaKızlar mart ayı anneler grubu hıc aktıf degıl.bırbırımızle yasadıklarımızı tecrubelerımızı paylassak ıyı olabılır.mesela belırtılerınız nelerkendınızı nasıl hıssedıyorsunuz,yada tanısma vs.
Çok guzel yazmıssınız elınıze saglıkMerhaba
O zaman kendimizi tanıtalım. 37 yaşındayım. Ankara'da yaşıyorum. Çalışıyorum. 3 yaşında bir kızım var. Şu an 5+2 hamileyim. (Sat 29 Mayıs) Bulantı vs belirtilerim yok henüz. Sadece halsizlik ve uyku hali mevcut. Heyecanla bekleyişteyim bebeğimi
Bugün dr kontrolünde dr un söylediklerinden bahsedeyim ki biraz konu olsun
Kafeinli, asitli, gazlı içecekler, sakatatlardan ciğer, deniz ürünlerinden midye yasak. Alkol, sigara zaten yok.
Folik asite devam.
Meyve içerdiği şekerden dolayı kontrollü olacak.
Haftada iki gün beyaz et, iki gün kırmızı et, bir gün balık tüketilmeye çalışılacak.
Günlük 3 lt su tüketilecek.
Süt yerine daha fazla kalsiyum içerdiği için yoğurt ve ayran tüketilecek.
Hamileliğin tadı çıkarılacak
Kese 3000den sonra görünür Salı günü bakarız demişti doktorum ama bakalım inşallah görünürgayet güzel yükselmiş canım gerek yok baktırmana 10 gün sonra kese görmek istersen dr randevusu alabilirsin
işte herkesin beta artışı farklı olduğundan net beta sayısı söylemedim bana denileni dedim canım tüp bebek olunca her şey günle ilerliyor benim sağlıkla alalım kucağımıza inşallahKese 3000den sonra görünür Salı günü bakarız demişti doktorum ama bakalım inşallah görünür
Olabilir canım doğru o konuda bilgim yoktuişte herkesin beta artışı farklı olduğundan net beta sayısı söylemedim bana denileni dedim canım tüp bebek olunca her şey günle ilerliyor benim sağlıkla alalım kucağımıza inşallah
Hayırlısı olsun inşallah benim 2kizim var biraz küçükler o yüzden korkuyorum beklemdigim bı gebelik Allah sağ salim kucagimiza almayı nasip etsin insallahBenim Ocak ayında bir kaybım oldu. Onda yaşadığım durumlardan dolayı otomatikman bir tedirginliğim var tabi. Çok düşünmemeye çalışıyorum. Bugün ilk doktor muayenemi oldum. Çok şükür kese göründü. Yolk sac var. Dış gebelik olmadığını bilerek rahatladık. Haftaya da kalbini dinlemek için çağırdı doktorum. 10.haftadan sonra kandan dna testi yaptıracağız. İçimiz rahat eder inşallah.
Canım ben ilk gebeligim 33 ikinci 35 bunu da 37 gibi kucağıma alacagim inşallah o yüzden hiç sıkıntı yapmaMerhababencede labaratuvardan kaynaklı o fark hıcbır sorun yoktur canm saglıkla ılerlesın ınsallah
Benım tecrubem yok ama bende beklemek istiyorum daha önce bır dıs gebelık gecırmıstım heryerım delık desık olmustu sureklı muane kan verme,kucuk oldugu ıcın daha bebek nasıl olsa yapacakları hıcbosey yok o yuzden hıc kendımı strese sokmadan bekleyecegım 5 hafta olmasını sonra gıder bı baktırrımdün kan verdım sadece pozıtıf cıktı rahım kalınlıgıda ıyıydı ınsallah guzdl sekılde ılerler hepımızınkı bende kucuk sayılmam bu arada 34 yasındayım
Allah sağlıklı uzun ömürler versin maaşallahKizlar ben taze bilgilerimle size anlatayım genelde bulantılar 6.hafta başlar 11 12gibi biter tabi hiç olmuyorda olabilir bulantiniz biri 4 biri de 2yasina yeni girecek kızım var bakalım neler yaşayacağız bu hamilelikte iki kızım da yazın doğdu bu artık Mart ilk haftası serin olur hasirligimizi ona göre yapariz
Maşallahhhh canımmCanım ben ilk gebeligim 33 ikinci 35 bunu da 37 gibi kucağıma alacagim inşallah o yüzden hiç sıkıntı yapma
Tesekkur ederim canım benim artık pek de önemi olmuyor eşim belki bu erkek olur dedi ama böyle kıza alıştık biz kızdan devam ederiz benceMaşallahhhh canımmharıkasın.ıkısı kızmış bu ınsallah oglan olsun bıde bunun tadına bak (saglıklı olması dısında hıc onemı yok tabıkı ama bununda tadına bakabılmen ıcın )
Merjaba canım benimde sat 26 mayısMerhabalar herkese. Nasipse ben de mart annesi olacağım. İlk annelik tecrübem çok heyecanlıyım. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Sat 29 mayıs. 28 haziran betahcg 124.25
Sizlerden ilk muayeneyi kese görmeyi ne zaman ve nerede yapmam yeterli olacağını öğrenebilir miyim? Sağlık ocağı özel hastane vs nereden başlamak gerekir
Benim betam 726ydi 3gun sonra 4992 olmuş betam acaba ikiz gebelikmi varmı kese oluşmuş ama bebek iki hafta sonra gözükür dedi 4+5gunluk dedi doktor bilgisi olan varmı acabaO zaman hemen merhabaen son bugün beta baktırdım önceki değerlerim geçen haftaydı farklı yerlerde bakıldı 71 ertesi gün 89 iki gün sonra 128di sonra hep aynı yerde baktırdım. cumartesi çıkan 128den sonra pazartesi 290 bugün yani cuma da 1445 geldi. Ne dersiniz sorun yoktur dimi ilk değerlerden kaynaklı. Muhtemelen farklı laboratuvarlar sebebiyle diye düşünüyorum ben ama
Evet biraz fazla artmış, olabilirBenim betam 726ydi 3gun sonra 4992 olmuş betam acaba ikiz gebelikmi varmı kese oluşmuş ama bebek iki hafta sonra gözükür dedi 4+5gunluk dedi doktor bilgisi olan varmı acaba
EvetEvet biraz fazla artmış, olabilirama doktorunuz daha iyi bilir tabi
bayaa bayaa aynı gidiyoruz desene canımBenimde sat 6 Haziran ve benimde 2 kızım var 3.gebeligim yaş 37