- 14 Mayıs 2021
- 4.577
- 9.018
-
- Konu Sahibi elektroforez
Cok gecmıs olsunKahverengi akıntı ve gaz sancısı vardı betam 1570 di bir gün sonra 1600 oldu zaten yükselişte iyi değildi sonra zaten alttan muayenede tüpte gördü doktor. Muhakkak kontrol ettir tüpünü gebe kalmadan önce. Milyonda 1 rastlanan şey benim başıma geldi umarım kimse yaşamaz herkes sağlıkla bebeğini Kucağına alsın iyi dilekleriniz için teşekkür ederim
Kuzum ne yaptın.varmı bır degısıklıkMerhabalar bende 12haziran da regl oldum. 1 hafta sonrasındada ara kanamam oldu yeni bitti cok yogundu. Ama dün kan sonucuma göre hamile çıktım tesadüfen yapmıştm testi.şimdide az az leke geliyor blmiyorum nolcak değerim hcg 426
Çok geçmiş olsunKahverengi akıntı ve gaz sancısı vardı betam 1570 di bir gün sonra 1600 oldu zaten yükselişte iyi değildi sonra zaten alttan muayenede tüpte gördü doktor. Muhakkak kontrol ettir tüpünü gebe kalmadan önce. Milyonda 1 rastlanan şey benim başıma geldi umarım kimse yaşamaz herkes sağlıkla bebeğini Kucağına alsın iyi dilekleriniz için teşekkür ederim
Canımm yarın akşam kan vericem ozamana kadar stres devam. Hcg 426 2 gün sonra 584 düşük değer artışı var. Doktor daha anlayamayz bdaha ver kan dediKuzum ne yaptın.varmı bır degısıklık
daha cok varmıs.ama lekelenme gectı ya ben umutluyumCanımm yarın akşam kan vericem ozamana kadar stres devam. Hcg 426 2 gün sonra 584 düşük değer artışı var. Doktor daha anlayamayz bdaha ver kan dedi
Doktor kanama yüzündende değer az artmış olabilir dedi. Ben en cok dış gebelikten korkuyorm ya inş değilimdir öyledaha cok varmıs.ama lekelenme gectı ya ben umutluyum
Bende senın ıcın ve kendım ıcın en cok bundan korkuyurum.yasayan bılır.cok zor bısey ama ıyı dusunuyoruz ıyı oluyorDoktor kanama yüzündende değer az artmış olabilir dedi. Ben en cok dış gebelikten korkuyorm ya inş değilimdir öyle
Doktor bana elenetal 2 kullanmamı söyledi hamilelere özel bir takviye. Ben de b12 ve D vitamini düşük çıktı ayrıca demir depom azmış o yüzden bunu önerdi. Vitamin testlerini yaptırdınız mı? Doktorunuz ona göre bir takviye verebilir.Gebelilte multivitamin mi, folik asit mi kullanıyorsunuz? Bugün devlet hastanesinde ilk kontrolümde doktor folik yazdı. Multivitamini bırak dedimultivitamin içinde folik de var oysaki, gebelik öncesi özelde dr önerisiyle almıştım.
Benimde sat 6 Haziran ve benimde 2 kızım var 3.gebeligim yaş 37merhaba güzel anneler ve anne adaylarıbenim de sat 6 haziran. kısmetse mart ayı annesi olacağım, 3. gebeliğim şaşkınım. mutluyumm çünkü diğer 2 gebeliğimden olan kızçelerim tüp bebek yolu ile oldular bu sefer de doğal yolla hamile kaldım inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız aminnn
Cnm birey sorcam senin lekelemeyin adete kaç gün kala oldu benim 10 gün kala oldu daha adetim 9 gün var test negatifdaha cok varmıs.ama lekelenme gectı ya ben umutluyum
Yumurtlamadan 10 gun sonra oldu ertesı gun pozıtıftı testlerım canımCnm birey sorcam senin lekelemeyin adete kaç gün kala oldu benim 10 gün kala oldu daha adetim 9 gün var test negatif
Ben yumurtlama bilmiyorum cnm. Kasette çıktımı erken g3belik testi almadımYumurtlamadan 10 gun sonra oldu ertesı gun pozıtıftı testlerım canım
Evet cıktı hemen hemdeBen yumurtlama bilmiyorum cnm. Kasette çıktımı erken g3belik testi almadım
Anladım cnm sagolsın belli olur 1 haftaya artıkEvet cıktı hemen hemde
Aynı yaştayız.Benimde sat 6 Haziran ve benimde 2 kızım var 3.gebeligim yaş 37