Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    67
Kızlar, şu mükemmel upuzun 4 ay iznimiz bittikten sonra hemen işe başlayacak olan var mı? (direkt firmaya gidip, evden çalışma değil de)
Okul tatiline denk geldiği için sanırım 6 ay oluyor benim ki Sonrasında ücretsiz izin hakkımız var ama Hem maddi hem psikolojik olarak işe dönüş bana daha iyi gelir gibi duruyor Bir yandan minişi nasıl bırakıcam diyorum ama muhtemelen ben dönerim işe

erkek dedim o günleri bir daha gelmicek

evet biri dedi 'espri' olarak, pusetiyle getirirsin burda bakarsın.
gercekten cok iticiler, benim mudurum de oyle. temmuzda tahmini donersin agustosta da sayima gidersin diyo, simdilik susuyorum valla. yillik izin falan derken idare edicez bi de emzirme izni vs. de oluyor sanirim oyle oyle evden calisma ya da yarim gun is gibi olur.

benim dusuncem bebisle ilk zamanlar anne olarak en cok vakti ben gecirmek isterim gecirmem lazim, ise gitmek durumunda olursam bebisle aramda bag kopar dusuncesi nedense simdiden derdi basladi ne zor seyler

Meloşumm hafta gösteren yerin tikini kaldırmıstım,heryerde kocaman cıkıyo dıyehaftam böyle.ama ultrasonda hep 5 gun ilerde çıkıyor.
Burda gözükmüyor kuzum hamilelik günlügünü imzala yazar oraya hamile kaldıgın tarihi
Giresen burda herkes görebilir
Kaç haftalık hamile oldugunu

gerçekten düşündükçe stres basıyor beni, eşim diyo istiyorsan bırak çalışma

Kızlaaar geceleri bana bir üşüme geliyor. Eşim tişörtle ben sweater le uyuyorum. Çorapsız asla uyuyamıyorum. Soğuk seven ben bu akşam şapkayla uyuyacağım heralde. Ev çok sıcak, eşim diyor ki buharlanacağız . Ama yok ben yine göğsümde ağırlık ve burun tıkanıklığı ile uyanıyorum. Normal mi ya

anam biz doğalgaz kapalı terliyoruz asjkdk
En azından bebeğin uyuduğu saatte istediğimiz şekilde ahtapot gibi uyuyabileceğiz
he di mi yaaaa
İşler güçler nolcak dkkfkdkf
işi gücü boşver yav onlar hep olur jskd

Cidden çok güzel şeyler var. Çıtçıtlı badilerini de buradan almıştım boy boy çok önce güzel yumuşacık. Özellikler kısmımda yazıyor zaten %100 pamuklu olanlar yumusacık. Desenler de güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…