- 20 Temmuz 2010
- 478
- 1.272
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #21.061
Okul tatiline denk geldiği için sanırım 6 ay oluyor benim ki Sonrasında ücretsiz izin hakkımız var ama Hem maddi hem psikolojik olarak işe dönüş bana daha iyi gelir gibi duruyor Bir yandan minişi nasıl bırakıcam diyorum ama muhtemelen ben dönerim işeKızlar, şu mükemmel upuzun 4 ay iznimiz bittikten sonra hemen işe başlayacak olan var mı? (direkt firmaya gidip, evden çalışma değil de)
Ay bende diyecektim sana neden gözükmüyor diye Siz bir şey yazınca günlüğe bakmak iyi oluyorMeloşumm hafta gösteren yerin tikini kaldırmıstım,heryerde kocaman cıkıyo dıyehaftam böyle.ama ultrasonda hep 5 gun ilerde çıkıyor.
erkekSaka gibi gercekten bunu soyleyen patronun erkek oldugunu tahmin ediyorum. 1 bucuk aylik bebegi kime birakabiliriz ki
evet biri dedi 'espri' olarak, pusetiyle getirirsin burda bakarsın.Tabi hatta bebeği de başlatırsın işe, çift maaş
Hepimizde aynı dert maalesef canımGünaydın kızlar
Sağ ve sola yatmaktan öyle bir gına geldi ki, kalçalarım çürüdü sanki, gece desen ayrı dert, sürekli tuvalete git gel. Uykular haram olmaya başladı iyice
gercekten cok iticiler, benim mudurum de oyle. temmuzda tahmini donersin agustosta da sayima gidersin diyo, simdilik susuyorum valla. yillik izin falan derken idare edicez bi de emzirme izni vs. de oluyor sanirim oyle oyle evden calisma ya da yarim gun is gibi olur.erkekdedim o günleri bir daha gelmicek
evet biri dedi 'espri' olarak, pusetiyle getirirsin burda bakarsın.
Burda gözükmüyor kuzum hamilelik günlügünü imzala yazar oraya hamile kaldıgın tarihiMeloşumm hafta gösteren yerin tikini kaldırmıstım,heryerde kocaman cıkıyo dıyehaftam böyle.ama ultrasonda hep 5 gun ilerde çıkıyor.
gerçekten düşündükçe stres basıyor beni, eşim diyo istiyorsan bırak çalışmagercekten cok iticiler, benim mudurum de oyle. temmuzda tahmini donersin agustosta da sayima gidersin diyo, simdilik susuyorum valla. yillik izin falan derken idare edicez bi de emzirme izni vs. de oluyor sanirim oyle oyle evden calisma ya da yarim gun is gibi olur.
benim dusuncem bebisle ilk zamanlar anne olarak en cok vakti ben gecirmek isterim gecirmem lazim, ise gitmek durumunda olursam bebisle aramda bag kopar dusuncesi nedensesimdiden derdi basladi ne zor seyler
İlk kez duydum burayı. Online mitercih ediyor musunuz bilmiyorum ama minicity de onlinr da çok indirim var iyice karıştırın güzel şeyler var
Evet canım. Ankara’da devasa bir mağazası var evimize yakın hep oradan bakıyordum ilk kez onlineın dan aldım.İlk kez duydum burayı. Online mi
En azından bebeğin uyuduğu saatte istediğimiz şekilde ahtapot gibi uyuyabileceğizBence kıymetini bilin dogunca yatamıcaksınız kızlar
İşler güçler nolcak dkkfkdkfEn azından bebeğin uyuduğu saatte istediğimiz şekilde ahtapot gibi uyuyabileceğiz
Hiç uyumayacağız değiliz yaİşler güçler nolcak dkkfkdkf
Bende iki gün önce Keçiören mağazasına gittim bir sürü yeni ciciler aldım, fiyatlar da uygundutercih ediyor musunuz bilmiyorum ama minicity de onlinr da çok indirim var iyice karıştırın güzel şeyler var
tercih ediyor musunuz bilmiyorum ama minicity de onlinr da çok indirim var iyice karıştırın güzel şeyler var
anam biz doğalgaz kapalı terliyoruz asjkdkKızlaaar geceleri bana bir üşüme geliyor. Eşim tişörtle ben sweater le uyuyorum. Çorapsız asla uyuyamıyorum. Soğuk seven ben bu akşam şapkayla uyuyacağım heralde. Ev çok sıcak, eşim diyor ki buharlanacağız. Ama yok ben yine göğsümde ağırlık ve burun tıkanıklığı ile uyanıyorum. Normal mi ya
he di mi yaaaaEn azından bebeğin uyuduğu saatte istediğimiz şekilde ahtapot gibi uyuyabileceğiz
işi gücü boşver yav onlar hep olur jskdİşler güçler nolcak dkkfkdkf
Cidden çok güzel şeyler var. Çıtçıtlı badilerini de buradan almıştım boy boy çok önce güzel yumuşacık. Özellikler kısmımda yazıyor zaten %100 pamuklu olanlar yumusacık. Desenler de güzelşu çok tatlıymış xdKaliteli Anne, Bebek ve Çocuk Giyim Kıyafetleri - Minicity
Kaliteli bebek giyim ürünlerinde annelerin tercihleri burada! Hemen en ucuz çocuk giyim ürünlerini aynı gün kargo ve kapıda ödeme imkanıyla satın alın!www.minicity.com.tr