Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    68
Kızlar sizin de bebenizin sevdiği yiyecek var mı mesela yiyince hareketlendiğiiii. Benim ki ne yesem kıpır kıpır oluyor inşallah doğup büyüyünce de yemek ayırt etmez
Tatli sonrasi durmuyor, ozellikle nutella ama kendime saglikli bowllar yapinca da oynuyor. Gecen somon ve brokoli sonrasi bile hareketlendi, insallah buyuyunce de baliga ve yesile duskun olur amin

O zaman ince bir pijama takımı alsam Kalın da bir üzerime alabileceğim yumoş oysho polarım var hem güzel rengi falan krem onu da yanıma alsam olur sanki Üşürsem onla idare ederim
Aynen canım zaten ameliyathane soğuk oldugu için onun etkisinde oluyorsun sonradan ısınıyorsun emzirme durumu vs bu durumlarda da insanı terletiyor oda da yenidoğan bebekte olacagı için oda sıcaklığı önemli sıcak olur diye düşünüyorum

Geçmiş olsun canım ama için ferah olsun öyle bir şey olmaz

Yok canım hareketli olmasa da ona takılabilirdin yediğine uykusuna göre değişiyor biliyorsun hareketle
Sagolun kizlar, rahatladim biraz son zamanlarda bir sey olursa anksiyetesi yuklendi bana, herkes son trimesterda daha rahatlar mental olarak, ben neden gerginim anlamiyorum bebegi 2 aydir goremedim onun da etkisi olabilir tabi. Haftaya randevu alicam disardan bir yerden, burdaki doktorlar 36. Haftaya kadar gostermeyecek yoksa

Hamilelikte böbrek sorunu yaşayan görmüştüm belki burda da vardır da yazarlar

Benim bebek en cok pingui yiyince hareketleniyor. Son lokmayi yutmamla baslio kıpır kıpır #reklam degil aman
Yaaa hahahah di mi yerken yarısında bile dans etmeye başlıyooo hahhaha
Buzdolabında durmaz mı acaba
Ya genelde buzdolabına koymayın diyorlar olmadı alıp annemlerin balkona koyarım ben de balkon yok bi de gelip gidip yerim ben

Yaaa hahahah di mi yerken yarısında bile dans etmeye başlıyooo hahhaha

Ya genelde buzdolabına koymayın diyorlar olmadı alıp annemlerin balkona koyarım ben de balkon yok bi de gelip gidip yerim ben
Evet balkon da olur ablamın kapalı balkonu var ya soğuk da oluyor bak ben de ona veririm

Ay kızlar okudukca stres yapıyorumda benim cocuk ne yesem içsem hareketlenmiyor. Gecede hiç hareket hissetmiyorum ben. Arada hareketleri oluyor o kadar. Aşırı stres yapıyorum evde kalp atışını dinliyorum ama yine de içim rahat etmiyor hareketini hissetmedikce. Hiç sizin gibi yoğun hissedemiyorum. 27. Haftaya giricem

Kuzum böbrek ağrısı değil de benim idrarım bulanık renkte bu haftasonu tahlil vericem huzursuz oluyorum böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…