- 8 Ağustos 2023
- 5.626
- 6.121
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #21.201
Bozulmuyomuş ama shdksdÖzellikle çikolata için çok erken de yaptırcam. Trendyol da çok uyguna var yorumlara bakıp alırım. #reklamdeğil
Tatli sonrasi durmuyor, ozellikle nutellaKızlar sizin de bebenizin sevdiği yiyecek var mımesela yiyince hareketlendiğiiii. Benim ki ne yesem kıpır kıpır oluyor inşallah doğup büyüyünce de yemek ayırt etmez
Aynen canım zaten ameliyathane soğuk oldugu için onun etkisinde oluyorsun sonradan ısınıyorsun emzirme durumu vs bu durumlarda da insanı terletiyor oda da yenidoğan bebekte olacagı için oda sıcaklığı önemli sıcak olur diye düşünüyorumO zaman ince bir pijama takımı alsam Kalın da bir üzerime alabileceğim yumoş oysho polarım var hem güzel rengi falan krem onu da yanıma alsam olur sanki Üşürsem onla idare ederim
Geçmiş olsun canım ama için ferah olsun öyle bir şey olmazKızlar benim oğlus cok hareketli, bu kadari fazla mi acaba diye tribe girmeye basladim son bir kac gundur. Hastayim surekli hapsiriyorum, oksuruyorum, esim de kalkti ya o da hastalandiysa ve hapsiriyorsa o yuzden bu kadar hareket hissediyorsan dedi ve beni mahvetti
Canım yaa endişelenme ben öyle birşey olduğunu hiç düşünmüyorum. Giderek güçleniyorlar içimizde normalde hep yaptıkları hareketler bence biz yeni yeni daha kuvvetli hissediyoruz. Bir de anne karnında hastalanma ihtimali var mı ki ben pek sanmıyorum ama. Sonuçta hepimiz iyi kötü hasta olduk hamileyken. Bence yüreğin ferah olsunartık daha da fazla hissetmeye devam edeceğiz minik ayaklarını
Yok canım oyle bısey olamaz merak etme,benımkı bazı gun bır dakıka durmuyor allah allah noluyo dıyorum bazı gunde cok derınlerde cok az hıssedıyorum.o bebegın durdugu yere gore uykusuna vs gore degısıyor,bebege gecmez merak etme.
Sagolun kizlar, rahatladim birazYok canım hareketli olmasa da ona takılabilirdin yediğine uykusuna göre değişiyor biliyorsun hareketle
Ay pijamana bayıldım nerden aldınŞu çantalı vakumlu olanlar güzelmiş bakarım ben de canım sağol
Yolluyorum hemen
Trendyol millanın geçen yılki pijamalarından hala var mıdır bilmiyorum ama benzerleri vardırAy pijamana bayıldım nerden aldınçokta güzel çıkmışsın maşallah güzel anne
Çok güzelsinŞu çantalı vakumlu olanlar güzelmiş bakarım ben de canım sağol
Yolluyorum hemen
Ya evde muhafaza nasıl edicez ki doğalgazlar açılıyor falan sona bırakırım çikoyuBozulmuyomuş ama shdksd
Hamilelikte böbrek sorunu yaşayan görmüştüm belki burda da vardır da yazarlarKızlar merhaba böbrek ağrısı yaşayan var mı? Bende idrar yolu enfeksiyonu cıkmıstı 1 haftalık antibiyotik kullandım. Yarın tekrar test vericem ama gectiğini sanmıyorum aynı devam ediyor ve böbreğim cok ağrı yağıyor.
Benim bebek en cok pingui yiyince hareketleniyor. Son lokmayi yutmamla baslio kıpır kıpırKızlar sizin de bebenizin sevdiği yiyecek var mımesela yiyince hareketlendiğiiii. Benim ki ne yesem kıpır kıpır oluyor inşallah doğup büyüyünce de yemek ayırt etmez
Buzdolabında durmaz mı acabaYa evde muhafaza nasıl edicez ki doğalgazlar açılıyor falan sona bırakırım çikoyu
Valla çok canımı sıktı bu durum ya, internette iltihap felan olabilir diyor korktum açıkcası. Sürekli bi batma var gibiBen bennn baskı acıma hissi var canımbenim ikizlerim olacak birinin pozisyonu baş yukarda ayakları aşağıda ondan dedi doktor
Yaaa hahahah di mi yerken yarısında bile dans etmeye başlıyooo hahhahaBenim bebek en cok pingui yiyince hareketleniyor. Son lokmayi yutmamla baslio kıpır kıpır#reklam degil aman
Ya genelde buzdolabına koymayın diyorlarBuzdolabında durmaz mı acaba
Evet balkon da olur ablamın kapalı balkonu var ya soğuk da oluyor bak ben de ona veririmYaaa hahahah di mi yerken yarısında bile dans etmeye başlıyooo hahhaha
Ya genelde buzdolabına koymayın diyorlarolmadı alıp annemlerin balkona koyarım ben de balkon yok bi de gelip gidip yerim ben
Teşekkür ederimHamilelikte böbrek sorunu yaşayan görmüştüm belki burda da vardır da yazarlar
Kuzum böbrek ağrısı değil de benim idrarım bulanık renkte bu haftasonu tahlil vericem huzursuz oluyorum böyle.Kızlar merhaba böbrek ağrısı yaşayan var mı? Bende idrar yolu enfeksiyonu cıkmıstı 1 haftalık antibiyotik kullandım. Yarın tekrar test vericem ama gectiğini sanmıyorum aynı devam ediyor ve böbreğim cok ağrı yağıyor.