- 14 Mayıs 2021
- 4.671
- 9.307
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #21.101
Kııız yerım ben o miinnakıııAhhhh keşke öyle olsa umarım seninki akıllı olur
iki takımı da pantolon üsttü canım. Ben de normalde öyle elbise uzun etekli bişey giymem ama açık renklilerin hem pantolon hem gecleikli versiyonu oluyor ya onlardan alıcam. Ne olur ne olmaz diyeTesekkur ederım canım benim,ıkı takım daha aldım onlar lacıvert ılk gun onu acık olanı gıyerım dıye düşündüm,gecelık begenemedım bı turlu.gecelık lazım oldumu ablana?
Böyle 3 lü setlere bakıyorum. Hem sabahlıklı (koridorda yürürken çok işine yaradı ablamın) hem elbiseli hem pantolonluTesekkur ederım canım benim,ıkı takım daha aldım onlar lacıvert ılk gun onu acık olanı gıyerım dıye düşündüm,gecelık begenemedım bı turlu.gecelık lazım oldumu ablana?
Yaaaa papatyam sensin o asıl yüreği en güzel anneCanımın içiiii sende iyi ki varsın dünyanın en güzel annesi
Bana hıc yakısmıyo gecelıkiki takımı da pantolon üsttü canım. Ben de normalde öyle elbise uzun etekli bişey giymem ama açık renklilerin hem pantolon hem gecleikli versiyonu oluyor ya onlardan alıcam. Ne olur ne olmaz diye
Bir de hastane odaları o kadar sıcak oluyormuş ki. Hem biz hem ablam pişti . Ben de bi kalın bi ince alırım diyordum. Nooo. 2 sini de ince alacağım.Bana hıc yakısmıyo gecelıkkac tane aldım hep iade.guzel bulursan bizimlede paylaşırsın canım inşallah cok kanamamız olmaz cok rahat gecer dogumlarımız
Bir an bunu ben mi yazdım acaba dedimGünaydın kızlar
Sağ ve sola yatmaktan öyle bir gına geldi ki, kalçalarım çürüdü sanki, gece desen ayrı dert, sürekli tuvalete git gel. Uykular haram olmaya başladı iyice
Ben bebişim 6 aylık olup ek gıdaya geçene kadar ücretsiz izin almayı planlıyorum. Bir aksilik olmazsaKızlar, şu mükemmel upuzun 4 ay iznimiz bittikten sonra hemen işe başlayacak olan var mı? (direkt firmaya gidip, evden çalışma değil de)
Attıgın gecelıklı takım guzelmıs kuzum bende guzel durmadı senın vucut seklıne yakısırsa hıc dusunme cok guzel.bende ınce aldım hep cok sıcak oluyormus evet muaneye bıle gıdınce yanıyorum ben hastanede.Bir de hastane odaları o kadar sıcak oluyormuş ki. Hem biz hem ablam pişti . Ben de bi kalın bi ince alırım diyordum. Nooo. 2 sini de ince alacağım.
Ben sezeryan olacağım için ilk bir hafta direkt uzun gecelik ve kısa yün çorap giyeceğim. İlk sezeryanimda ikili takım hiç giyememiştimBöyle 3 lü setlere bakıyorum. Hem sabahlıklı (koridorda yürürken çok işine yaradı ablamın) hem elbiseli hem pantolonlu
Daha bugün konuştuk…Ben iki hafta iyileşme süresi hiçbişi yapmam dedim ama sonra tamamen izole olmadan iş takibi yaparak evden çalışırım 4 ay diye konuştum. Açıkcası içimden de öyle geliyor; işten kopmak istemiyorum. Zaten işim hep laptopta yani; internetim olduktan sonra işimi de yaparım toplantımı da.Kızlar, şu mükemmel upuzun 4 ay iznimiz bittikten sonra hemen işe başlayacak olan var mı? (direkt firmaya gidip, evden çalışma değil de)
Ayy demee.benım 3 tane pıjama takımım oldu ama gecelık sıfırBen sezeryan olacağım için ilk bir hafta direkt uzun gecelik ve kısa yün çorap giyeceğim. İlk sezeryanimda ikili takım hiç giyememiştim
Nasıldı kuzum bıde sezeryan anlatırmısın bızede.surec nasıldı sonrası nasıldıBen sezeryan olacağım için ilk bir hafta direkt uzun gecelik ve kısa yün çorap giyeceğim. İlk sezeryanimda ikili takım hiç giyememiştim
Evetttt gün geçtikçe annelerin hakkı ödenmez lafını çok daha iyi anlamaya başlıyorum, en büyük teselli ve güç yine bebişlerimizden geliyorBir an bunu ben mi yazdım acaba dedimo kadar ki aynı şeyleri yaşıyoruz valla yatamaz oldum hele en son dün gece sağım solum çürüdü tuvalete gitmekten zaten uyku yok gitmesen kasıklarım ağrıyor gitsen giderken kalkarken elli kere düşünerek kalkıyorum her yanım ağrılı oluyor. Ama şükürler olsun rabbime diyorum şükürler olsun ki bu durumu yaşamayı nasip etti sağlıkla gelsin bebeğim diyorum
Ben epidural olmuştum. Ameliyathanede psikolojimi çok iyi yönetmişlerdi; ben baya tedirgindim çünkü epidural diye :) Bol sohbetli ve esprili geçmişti.Nasıldı kuzum bıde sezeryan anlatırmısın bızede.surec nasıldı sonrası nasıldı
1 hafta sonrasına giyilir ama sezaryen günü ve sonraki bir kaç gün zor…Dikiş yerine bişi değsin istemiyor insan. Kaldı ki sezaryen günü pijama giymek imkansız; sonda falan takılıyor çünkü hatırladığım kadarıyla; doktorun da gelip sürekli kontrol etmesi gerekiyorAyy demee.benım 3 tane pıjama takımım oldu ama gecelık sıfırbıtane şart o zaman gecelık,artık onuda doguma yakın bakayım bakalım pijamacılardan,internetten aldıklarımı sevemedım hıc cunku.
Maşallah canım ınsallah bu kezde böyle kolayca geçerBen epidural olmuştum. Ameliyathanede psikolojimi çok iyi yönetmişlerdi; ben baya tedirgindim çünkü epidural diye :) Bol sohbetli ve esprili geçmişti.
Estetik dikiş atıldı; sonrasında belli belirsiz bir iz kaldı ve hiç rahatsız etmedi. Epidural anestezinin etkisi geçince 1-2 saat çok ağrım oldu gerçekten ama sonra geçti. Ancak akşamına ayağa kalkıp ilk dışkınızı yapmanızı bekliyor doktor. Gerçekten çok zordu. İlk dışkıyı yaptıktan sonra ise hızlıca iyileşiliyor ve ertesi gün hastaneden çıkılabiliyor. Ama ben bu sefer fazladan bir gün daha kalıcam; daha konforlu olurum diye düşünüyorum.
Bu arada doktor ve hemşire arada gelip rahime iyice bastırarak masaj yapıyorlar. Rahmin toparlanması için önemli bu.
Emzirmemde falan da hiçbir problem olmadı, sütüm normal doğumdaki gibi hemen geldi.
Sonraki 2 gün biraz yürürken falan yine zorlandım ama 1 haftaya hiçbir şeyim kalmamıştı ve hızlı toparlanmıştım. Hareket etmek ve yürümek çok önemli.
Ve tabii ki çok iyi bakım gerekiyor sezaryen bölgesi için. Deve yünü korse 2-3 ay yaz demeden hep kullandım. Hem karnım çok hızlı toparlandı hem de sıcak tutunca sezaryen hızlı iyileşiyor bence.
Hepimiz için inşallahMaşallah canım ınsallah bu kezde böyle kolayca geçer