Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    66
Merhaba kızlar bugun kontrolden geldim 24+6 yiz seker var bende en basindan beri diyet yapıyorum. Kilo almak yerine 6 kilo verdim. Bebegim de bugun 760 grammiş sizce az mi kilosu bu hafta da gidenler kaç kiloydu bebekleriniz
Canım bence normal senin için rahat olsun

Eklentiler

• Screenshot_2024-12-03-15-37-57-227_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2024-12-03-15-37-57-227_com.android.chrome.jpg
    83 KB · Görüntüleme: 56
Kızlar bu arada ben hep göbeğime odaklandığım için hep orayı yağlıyordum. Hiç çatlamadı daha. Ama bugün farkettim ki göğüslerimde çatlaklar olmuş. Orada olcagını hiç düşünmedim yağlamamıştım .😔
ben hep yağlıyorum ama gene de altları çatladı dsf çatlıyacağı varsa çatlıyor yaniii göbek bel meme yağlama yapıyorum diğer yerlere üşeniyorum fdkjgs

Kızlar bu arada ben hep göbeğime odaklandığım için hep orayı yağlıyordum. Hiç çatlamadı daha. Ama bugün farkettim ki göğüslerimde çatlaklar olmuş. Orada olcagını hiç düşünmedim yağlamamıştım .😔
Karın, göğüs, kalça, basen… heryerini yağlamak lazım. Ben lierac tan memnunum şimdilik bi çatlama olmadı. Bebek yağı kullanan çoğu tanıdığımın çatladı maalesef. Artık gündüz krem akşam Hindistan cevizi yağı şeklinde devam etmeyi düşünüyorum ben de. Hergün büyüyor karnımız. #reklamdeğil

Kızlaaar geceleri bana bir üşüme geliyor. Eşim tişörtle ben sweater le uyuyorum. Çorapsız asla uyuyamıyorum. Soğuk seven ben bu akşam şapkayla uyuyacağım heralde. Ev çok sıcak, eşim diyor ki buharlanacağız 😂. Ama yok ben yine göğsümde ağırlık ve burun tıkanıklığı ile uyanıyorum. Normal mi ya
Kansızlık mı var acaba demir falan değerler nasıl ki

gerçekten düşündükçe stres basıyor beni, eşim diyo istiyorsan bırak çalışma
Benim eşim asla demez bak bunu😂 ben de Max ücretsiz izin ne kadarsa o kadar kullanacağım. Bizim kurum 2 yıla kadar veriyor 6 ay 6 ay uzatıyorsun. Çünkü işim çok stresli. Hatta 32. Haftamda ücretli izne ayrılmayı planlıyorum

Benim eşim asla demez bak bunu😂 ben de Max ücretsiz izin ne kadarsa o kadar kullanacağım. Bizim kurum 2 yıla kadar veriyor 6 ay 6 ay uzatıyorsun. Çünkü işim çok stresli. Hatta 32. Haftamda ücretli izne ayrılmayı planlıyorum
Bende 32 de ayrılcam kesin.benım işimde cok streslı finans sektoru:KK43: bakıyımda 3 gun 5 gun ara ara rapor alırım ocagın 10 una kadar.ocak 10 da 32. Hafta ıznım baslıyor Allah ızın verırse..evımızde bebısımızın odasını falan yaparız🥰fılm ızlerız kıtap okuruz,ohh misss

Ka
Karın, göğüs, kalça, basen… heryerini yağlamak lazım. Ben lierac tan memnunum şimdilik bi çatlama olmadı. Bebek yağı kullanan çoğu tanıdığımın çatladı maalesef. Artık gündüz krem akşam Hindistan cevizi yağı şeklinde devam etmeyi düşünüyorum ben de. Hergün büyüyor karnımız. #reklamdeğil
ben ceviz yağı ve tatlı badem yağını karıştırıp sürüyorum. Bir arkadaşım önerdi.

Ayy kızlar ınternetten bısey almak iş degıl,bugun bi pijamacıdan aldım bunu cok begendım.tam lohusalık ıcın yumusacık,bedenını buyuk aldım belıde sıkmaz,miss,bu marka satılıyosa internette tavsıye ederım kesınlıkle.(bedenını buyuk alın ama mesela xl gibi benım gıbı dogumda gıymeyı dusunuyor isenız)#reklamdeğil.

Eklentiler

• IMG_6096.jpeg
    IMG_6096.jpeg
    152,5 KB · Görüntüleme: 55
işim stresli değil oturup müzik dinleyip çizim yapıyorum . Bazen kendi kendime kurulup streslenebiliyorum sdfkl kurumsal bi firma olmadığı için de ücretsiz izin hak getire 😂😂

Ayy kızlar ınternetten bısey almak iş degıl,bugun bi pijamacıdan aldım bunu cok begendım.tam lohusalık ıcın yumusacık,bedenını buyuk aldım belıde sıkmaz,miss,bu marka satılıyosa internette tavsıye ederım kesınlıkle.(bedenını buyuk alın ama mesela xl gibi benım gıbı dogumda gıymeyı dusunuyor isenız)#reklamdeğil.
Güzel günlerde giy inşallah canım bebişin de sağlıcakla kucağında olsun.Ben son aya bırakmaya karar verdim kilo durumumu tahmin edemediğim için. Bir de 1 tane koyu renk sportif 1 tane açık renk şık alıcam ben. Ablamın doğumundan baya ders çıkardım. İlk gece. Müthiş kanaması oldu ertesi gün açık rengi gydi

Merhaba kızlar bugun kontrolden geldim 24+6 yiz seker var bende en basindan beri diyet yapıyorum. Kilo almak yerine 6 kilo verdim. Bebegim de bugun 760 grammiş sizce az mi kilosu bu hafta da gidenler kaç kiloydu bebekleriniz
Canım ona kalsa benimde bebeğim dün 25+4 te 700 gram di senden 1 hafta ondeyim bende endişe duydum ama kilolu hamile kaldığım icin dikkat ediyorum bende 2 kilo aldım birde vitamin kan ilacı vs kullanmıyorum ondan da olabilir

Güzel günlerde giy inşallah canım bebişin de sağlıcakla kucağında olsun.Ben son aya bırakmaya karar verdim kilo durumumu tahmin edemediğim için. Bir de 1 tane koyu renk sportif 1 tane açık renk şık alıcam ben. Ablamın doğumundan baya ders çıkardım. İlk gece. Müthiş kanaması oldu ertesi gün açık rengi gydi
Tesekkur ederım canım benim🥰🥰,ıkı takım daha aldım onlar lacıvert🫠ılk gun onu acık olanı gıyerım dıye düşündüm,gecelık begenemedım bı turlu.gecelık lazım oldumu ablana?

Eklentiler

• IMG_6075.jpeg
    IMG_6075.jpeg
    62,6 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG_6076.png
    IMG_6076.png
    252,4 KB · Görüntüleme: 29
X