- 26 Temmuz 2024
- 309
- 758
- 30
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #21.021
Ben de geçenlerde ebebekten 1 yaş yılbaşı kostümü aldım. Annem ne zaman giyecek dedi. Dedim 2026 ya girerken kadın bir güldü ahhaahh alemsin diyor bana ahahhaKızlaaar tamudan aldığım yılbaşı tulumu gelmiş ablam fotoğraf yolladı çok tatlı değil mi ya hüğseneye bu zamanlar giyebilecek totisini yediğim
Her şeyi bitirdik onlar kaldı çünküBen de geçenlerde ebebekten 1 yaş yılbaşı kostümü aldım. Annem ne zaman giyecek dedi. Dedim 2026 ya girerken kadın bir güldü ahhaahh alemsin diyor bana ahahha
Hormonlarla falan alakalı galiba yahasta olurum diye kapattırmıyorum doğalgazı ben dkdjdjxkckxk
Doğalgazla terliyorum Doğalgazı kapatıyorum o yüzden . Ama her gece bir üşüme oluyor bu sefer . Doğru sıcaklığı bir türlü bulamıyorum illa uyanıp uygun üstü ayarlamaya çalışıyorum giyip çıkararak
Hormonlarla alakalı sanırım kızlar ve bu da normal sanırım tamamÜzerimi örtersem sıcaklıyorum, uyanıp açıyorum, önce ferahlıyorum ama gece üşümüş uyanıyorum. Bazen sadece ayaklarımı açıkta bırakıyorum iyi geliyor.
Disarda 50 cm kar hava -25 derece keske terlesemKızlar siz de geceleri terliyor musunuz?
Aynen benimde ozellikle gogus bolgem terliyor. Dogalgaz olmamasina ragmen. Yorgani ustumden firlatasim geliyorAtletle yattığım halde terliyorum anlamış değilim göğüs bölgem komple ıslak oluyor
Kesinlikle canım bencedeEvet canım videoyu izlemedim ama bencede öyle. Yoksa istikrarsız aynı saatte kalkmamın başka açıklaması olamaz ya
Ah ah son 1aydır böyleyim. Bu arada evet terlemem benimde çok arttı gece mutlaka üst değiştiriyorumuykusuzlar kervanına gece ben de katıldımm.. hiç düzgün uyuyamadım, kendi kendime nazar değirdim resmennn. Yok terliyorum kalkıp üstümü değiştirdim. kalkmışken tuvalete girdim. Sonra sola yatarken sol tarafım tutuldu sağa dön orası tutuldu sola dön. Ben uyanınca bebito da oynuyor. Gece burnumda tıkanıyor zaten üf
Bebişlerimizin uyanma saati 3 civarı olacak sanırımKızlar galiba hepimiz aynı saatlerde uyanıyoruz
25.haftada 930grdı benim ki. Ben hiç avakado ceviz yemedim şimdi nolmustur bilmiyorum 1kiloyu geçmiştir daha o zaman tosuncuk demişti doktorum. Bende kilolu diye korktum hatta bakalım Perşembe günü gideceğim doktora26hafta 1 kilo çıkmıştı benim hatta çok mu iri diye korkmuştum olmadığına ikna olmuştum Şimdi yine korktum bakHer gün avokado ceviz havuç falan yiyorum bunlar bebeği çok besliyormuş Biraz azaltsam mı acaba ya Ya da bir kaç günle böyle çok büyüyor olabilirler mi Kusa bir sürede kilosunu katlayacak sonuçta
Neresiymiş orası yahuDisarda 50 cm kar hava -25 derece keske terlesem
Ayyy ben 26. Haftada gittim 850 gram çıktı bebeğim yarından itibaren ben de muz ceviz süt düzenli yiyeyim ya bebişim zayıf kalmasınnnKesinlikle canım bencede
Ah ah son 1aydır böyleyim. Bu arada evet terlemem benimde çok arttı gece mutlaka üst değiştiriyorum
Bebişlerimizin uyanma saati 3 civarı olacak sanırım
25.haftada 930grdı benim ki. Ben hiç avakado ceviz yemedim şimdi nolmustur bilmiyorum 1kiloyu geçmiştir daha o zaman tosuncuk demişti doktorum. Bende kilolu diye korktum hatta bakalım Perşembe günü gideceğim doktora
Kimsenin yerini bilmedigi bi sehirNeresiymiş orası yahubiraz buraya da gönder kar
Ay neresi ora ne güzelDisarda 50 cm kar hava -25 derece keske terlesem
Kar cok fazla olunca malesef guzel olmuyorAy neresi ora ne güzel
Yok yok kalmaz kuzum endişe etme gayet iyi zaten seninki de çok şükür. Muz yedim evet kuruyemiş muz süt yumurta peynir yoğurt bol sebze bol meyveAyyy ben 26. Haftada gittim 850 gram çıktı bebeğim yarından itibaren ben de muz ceviz süt düzenli yiyeyim ya bebişim zayıf kalmasınnn
Söylesene çatlattınKar cok fazla olunca malesef guzel olmuyorhayat zorlasiyor. Tek guzel yani 3 gun kar izninden dolayi idari izinli olup ise gitmemistim
Sen gel buralara İstanbul çok güzelHahah ay pardonbayburt
Dogma buyume istanbulluyum ama sehir sehir anadoluyu gezen memur oldumSen gel buralara İstanbul çok güzel
Hamilelik günlügün neden gözümmüyor senin kuzum göremiyoruz kaç haftalık oldugunuSata göre 25+1 ultrasona göre 26 haftalık cıkmıstı cumartesı günü canım.iyi ya cok rahatladım
Ya ben hiç sade içmedim tadı çok canımı sıkıyor diye. Meyveli iciyodum o da aynı etkide olmaz diye düşünerek bırakmıştım. Eğer aynı etkideyse içeyimKızlar sade kefirden bende tiksiniyorumMeyveli kefir içiyorum aynı etkiyi yapıyo tadı da çok güzel
Ben canım çekince yiyorum ya tabi ki sürekli değil ama ayda bir de değil mesela o anki durumuma bağlıBende bir kere dürüm yedim 6 aydır bir tane yedim. Normalde çok severim
Yes djjxjdjxKızlar siz de geceleri terliyor musunuz?
Tuvalete çıkmak bakımından soruyorsan evet aynı etkiYa ben hiç sade içmedim tadı çok canımı sıkıyor diye. Meyveli iciyodum o da aynı etkide olmaz diye düşünerek bırakmıştım. Eğer aynı etkideyse içeyim
Sade kefir probiyotik bakımından daha zengin meyveliye göre. Ama tuvalet bakımından etkileri aynı. Bende böğürtlenli çok severimYa ben hiç sade içmedim tadı çok canımı sıkıyor diye. Meyveli iciyodum o da aynı etkide olmaz diye düşünerek bırakmıştım. Eğer aynı etkideyse içeyim
Ben canım çekince yiyorum ya tabi ki sürekli değil ama ayda bir de değil mesela o anki durumuma bağlıondan böyle kilo aldım zaten herhalde jsbxjdjdkjd
Yes djjxjdjx