- 1 Haziran 2022
- 481
- 1.448
- 27
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #21.041
Sabah uyandığımda zalimm gecelerrr diye eşime şarkı söyledim. Sağa dön,sola dön,düz yat hepsi ayrı dert. Uyu uyan ayrı derttGünaydın kızlar
Sağ ve sola yatmaktan öyle bir gına geldi ki, kalçalarım çürüdü sanki, gece desen ayrı dert, sürekli tuvalete git gel. Uykular haram olmaya başladı iyice
MaşallahhhDisarda 50 cm kar hava -25 derece keske terlesem
yaa evet uyku bölünüyor kalkmışken tuvalete gidiyim diyosun ilacımı içiyim bilmem neKesinlikle canım bencede
Ah ah son 1aydır böyleyim. Bu arada evet terlemem benimde çok arttı gece mutlaka üst değiştiriyorum
Bebişlerimizin uyanma saati 3 civarı olacak sanırım
25.haftada 930grdı benim ki. Ben hiç avakado ceviz yemedim şimdi nolmustur bilmiyorum 1kiloyu geçmiştir daha o zaman tosuncuk demişti doktorum. Bende kilolu diye korktum hatta bakalım Perşembe günü gideceğim doktora
ultrason cihazları da çok doğru ölçmüyor sanki bilmiyorum da. Geçen doğum yapan kıza 3200 demişler bebek 2800 doğduAyyy ben 26. Haftada gittim 850 gram çıktı bebeğim yarından itibaren ben de muz ceviz süt düzenli yiyeyim ya bebişim zayıf kalmasınnn
ben de alayım ya şekerli diye tüketmiyorum ama akşamları bişiler yiyip içmek istiyorum bari o bi işe yararTuvalete çıkmak bakımından soruyorsan evet aynı etki
Ben öğretmen olduğum için +2-3 ay yaz tatilim de oluyor, böyle bile belki bir dönem ücretsiz izine ayrılırım diye düşünüyorum çok küçük oluyorlar çünküKızlar, şu mükemmel upuzun 4 ay iznimiz bittikten sonra hemen işe başlayacak olan var mı? (direkt firmaya gidip, evden çalışma değil de)
Bence kıymetini bilin dogunca yatamıcaksınız kızlarSabah uyandığımda zalimm gecelerrr diye eşime şarkı söyledim. Sağa dön,sola dön,düz yat hepsi ayrı dert. Uyu uyan ayrı dertt
Meloşumm hafta gösteren yerin tikini kaldırmıstım,heryerde kocaman cıkıyo dıyeBence kıymetini bilin dogunca yatamıcaksınız kızlar
ben de kara kara düşünüyorum yani özel sektör zorBen öğretmen olduğum için +2-3 ay yaz tatilim de oluyor, böyle bile belki bir dönem ücretsiz izine ayrılırım diye düşünüyorum çok küçük oluyorlar çünkü
27+0 da mı 3. trimester oluyorMeloşumm hafta gösteren yerin tikini kaldırmıstım,heryerde kocaman cıkıyo dıyehaftam böyle.ama ultrasonda hep 5 gun ilerde çıkıyor.
Evet bebısm 3. Trımestere gırıyoruz artıııkben de kara kara düşünüyorum yani özel sektör zor
27+0 da mı 3. trimester oluyor
Insallah 37 haftaya kadar calismayi, kalan iznimi dogumdan sonraya birakmayi planliyorum. Ucretli dogum izni bitince yillik izin, rapor seklinde devam edip sonra duruma gore ucretsiz izin dusunuyorum.Kızlar, şu mükemmel upuzun 4 ay iznimiz bittikten sonra hemen işe başlayacak olan var mı? (direkt firmaya gidip, evden çalışma değil de)
ay benim 2 haftam kaldı o zamannEvet bebısm 3. Trımestere gırıyoruz artıııkson duzluge merhabaa su gıbı gecsınn bebıtolarımız gelsıınn
benim yerime birini de almadılar bakalım nolcakInsallah 37 haftaya kadar calismayi, kalan iznimi dogumdan sonraya birakmayi planliyorum. Ucretli dogum izni bitince yillik izin, rapor seklinde devam edip sonra duruma gore ucretsiz izin dusunuyorum.
SonundaHahah ay pardonbayburt
Bende oyleyim sırt üstü yatınca nefesim kesildi dünGünaydın kızlar
Sağ ve sola yatmaktan öyle bir gına geldi ki, kalçalarım çürüdü sanki, gece desen ayrı dert, sürekli tuvalete git gel. Uykular haram olmaya başladı iyice
Sirtustu fazla uzanınca rahatsızlık veriyor maalesefBende oyleyim sırt üstü yatınca nefesim kesildi dün
Onu da siz dert etmeyin canim, onlar dusunsunay benim 2 haftam kaldı o zamann
benim yerime birini de almadılar bakalım nolcak
patron dedi ki ilk öğrendiğinde sen doğum yapınca 1-1buçuk ay sonra dönceksin di miOnu da siz dert etmeyin canim, onlar dusunsun
Saka gibi gercekten bunu soyleyen patronun erkek oldugunu tahmin ediyorum. 1 bucuk aylik bebegi kime birakabiliriz kipatron dedi ki ilk öğrendiğinde sen doğum yapınca 1-1buçuk ay sonra dönceksin di mi
Aaa o neymiş öyleni nasıl yapıyoruzHamilelik günlügün neden gözümmüyor senin kuzum göremiyoruz kaç haftalık oldugunu
Tabi hatta bebeği de başlatırsın işe, çift maaşpatron dedi ki ilk öğrendiğinde sen doğum yapınca 1-1buçuk ay sonra dönceksin di mi