Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    67
Günaydın kızlar 🌸
Sağ ve sola yatmaktan öyle bir gına geldi ki, kalçalarım çürüdü sanki, gece desen ayrı dert, sürekli tuvalete git gel. Uykular haram olmaya başladı iyice 🥲
Sabah uyandığımda zalimm gecelerrr diye eşime şarkı söyledim. Sağa dön,sola dön,düz yat hepsi ayrı dert. Uyu uyan ayrı dertt😂😂😂

Disarda 50 cm kar hava -25 derece keske terlesem 😂😂
Maşallahhh
Kesinlikle canım bencede 👍

Ah ah son 1aydır böyleyim. Bu arada evet terlemem benimde çok arttı gece mutlaka üst değiştiriyorum

Bebişlerimizin uyanma saati 3 civarı olacak sanırım 🤣

25.haftada 930grdı benim ki. Ben hiç avakado ceviz yemedim şimdi nolmustur bilmiyorum 1kiloyu geçmiştir daha o zaman tosuncuk demişti doktorum. Bende kilolu diye korktum hatta bakalım Perşembe günü gideceğim doktora
yaa evet uyku bölünüyor kalkmışken tuvalete gidiyim diyosun ilacımı içiyim bilmem ne
Ayyy ben 26. Haftada gittim 850 gram çıktı bebeğim yarından itibaren ben de muz ceviz süt düzenli yiyeyim ya bebişim zayıf kalmasınnn
ultrason cihazları da çok doğru ölçmüyor sanki bilmiyorum da. Geçen doğum yapan kıza 3200 demişler bebek 2800 doğdu
Tuvalete çıkmak bakımından soruyorsan evet aynı etki 🤣🤣
ben de alayım ya şekerli diye tüketmiyorum ama akşamları bişiler yiyip içmek istiyorum bari o bi işe yarar

Kızlar, şu mükemmel upuzun 4 ay iznimiz bittikten sonra hemen işe başlayacak olan var mı? (direkt firmaya gidip, evden çalışma değil de)
Ben öğretmen olduğum için +2-3 ay yaz tatilim de oluyor, böyle bile belki bir dönem ücretsiz izine ayrılırım diye düşünüyorum çok küçük oluyorlar çünkü :KK43:

Bence kıymetini bilin dogunca yatamıcaksınız kızlar 😂😂😂
Meloşumm hafta gösteren yerin tikini kaldırmıstım,heryerde kocaman cıkıyo dıye😅haftam böyle.ama ultrasonda hep 5 gun ilerde çıkıyor.

Eklentiler

• IMG_6095.png
    IMG_6095.png
    247,8 KB · Görüntüleme: 49
Ben öğretmen olduğum için +2-3 ay yaz tatilim de oluyor, böyle bile belki bir dönem ücretsiz izine ayrılırım diye düşünüyorum çok küçük oluyorlar çünkü :KK43:
ben de kara kara düşünüyorum yani özel sektör zor
Meloşumm hafta gösteren yerin tikini kaldırmıstım,heryerde kocaman cıkıyo dıye😅haftam böyle.ama ultrasonda hep 5 gun ilerde çıkıyor.
27+0 da mı 3. trimester oluyor

Kızlar, şu mükemmel upuzun 4 ay iznimiz bittikten sonra hemen işe başlayacak olan var mı? (direkt firmaya gidip, evden çalışma değil de)
Insallah 37 haftaya kadar calismayi, kalan iznimi dogumdan sonraya birakmayi planliyorum. Ucretli dogum izni bitince yillik izin, rapor seklinde devam edip sonra duruma gore ucretsiz izin dusunuyorum.

Evet bebısm 3. Trımestere gırıyoruz artııık🥰son duzluge merhabaa su gıbı gecsınn bebıtolarımız gelsıınn🥰
ay benim 2 haftam kaldı o zamann
Insallah 37 haftaya kadar calismayi, kalan iznimi dogumdan sonraya birakmayi planliyorum. Ucretli dogum izni bitince yillik izin, rapor seklinde devam edip sonra duruma gore ucretsiz izin dusunuyorum.
benim yerime birini de almadılar bakalım nolcak

ben bugün hiç uyuyamadım nefes alamıyorum artık yattığımda :/:/ zaten hep burnum tıkanıyodu son zamanlarda ciğerlerim daralmış gibi yeterince hava çekemiyorum özellikle yatarken komple tıkanıyorum boğuluyo gibi olduğumdan yatamadım uykusuzum xD

X