• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    3
Ohh bi kız bi oğlan mis gibi olur valla 😂 ben böyle zor sahip olmasaydım 3 tane doğururdum valla seç beğen al😁
Ben ikincide bile kararsızdım sürpriz geldi inşallah sağlıkla kavuşuruz 🥲
İkiz olduğu kaçıncı haftada anlaşılıyor?
bilmiyorum ama kese görüldüğünde anlaşılır diye düşünüyorum 5, 6. Haftalarda öyle bi durum olsa dr söyler zaten çoğul gebelik diye 😁

Ben ikincide bile kararsızdım sürpriz geldi inşallah sağlıkla kavuşuruz 🥲

bilmiyorum ama kese görüldüğünde anlaşılır diye düşünüyorum 5, 6. Haftalarda öyle bi durum olsa dr söyler zaten çoğul gebelik diye 😁
Aa benimde sürpriz bi önceki ay o kadar uğraştık ki olsun diye ajaja bu ay da tek atış🤣

image.webp
bana yine ayran perileri geldi kizlar 🤣 likir likir sadece buz gibi eksi ayran icmek istiyorum😂 dizi izlerken cay kahvenin yerini ayran aldi

Hayırlı olsun hoşgeldiniz aramıza ❤️ yarın benim de ilk randevum muhtemelen kese bebek kalp atisi duyariz kontrolden çıkınca haberleşelim en erken benim galiba 9 da randevum 😀

Yemek perileri gelmiş şifa olsun kuzuya 🤩

Var var olmaz mı

6.haftadan sonra duyuluyor genellikle
5 hafta 6 günlükken duyulmaz heralde dimi 🤔 cumartesi randevum var

İkinci hatta üçüncü😝 doğumu yapacak hanımlar ilk doğumunuz nasıl oldu? Benim ilki sezaryendi şimdi çok korkuyorum ikinci sezaryeni olmaktan her akşam bunun korkusu basıyor beni :rolleyes:

Back
X