- 24 Mart 2024
- 57
- 50
- 3
- 29
İkiz olduğu kaçıncı haftada anlaşılıyor?Benim kızımda kese yuvarlaktışimdi ki fasulye gibi bi de kesenin altında bi yuvarlak daha var umarım ikiz değildir
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İkiz olduğu kaçıncı haftada anlaşılıyor?Benim kızımda kese yuvarlaktışimdi ki fasulye gibi bi de kesenin altında bi yuvarlak daha var umarım ikiz değildir
![]()
Ben ikincide bile kararsızdım sürpriz geldi inşallah sağlıkla kavuşuruzOhh bi kız bi oğlan mis gibi olur vallaben böyle zor sahip olmasaydım 3 tane doğururdum valla seç beğen al
![]()
bilmiyorum ama kese görüldüğünde anlaşılır diye düşünüyorum 5, 6. Haftalarda öyle bi durum olsa dr söyler zaten çoğul gebelik diyeİkiz olduğu kaçıncı haftada anlaşılıyor?
Ağrı şiddetli değilse sorun yoktur canımKızlar benim yoğun beyaz akıntım var bugün ağrıyla birlikte normal mi korkmaya başladım ?
Benim transferin 6.gununden beri yani yaklasik 20 gundur beyaz akintim var, normal dendi :)Kızlar benim yoğun beyaz akıntım var bugün ağrıyla birlikte normal mi korkmaya başladım ?
Aa benimde sürpriz bi önceki ay o kadar uğraştık ki olsun diye ajaja bu ay da tek atışBen ikincide bile kararsızdım sürpriz geldi inşallah sağlıkla kavuşuruz
bilmiyorum ama kese görüldüğünde anlaşılır diye düşünüyorum 5, 6. Haftalarda öyle bi durum olsa dr söyler zaten çoğul gebelik diye![]()
Ay seninki ikiz olmasın bideBen ikincide bile kararsızdım sürpriz geldi inşallah sağlıkla kavuşuruz
bilmiyorum ama kese görüldüğünde anlaşılır diye düşünüyorum 5, 6. Haftalarda öyle bi durum olsa dr söyler zaten çoğul gebelik diye![]()
Benimde var canım yoğun değil ama beyaz sulu. Gebelikte akıntı miktarında artış olurmuş en normal belirtiKızlar benim yoğun beyaz akıntım var bugün ağrıyla birlikte normal mi korkmaya başladım ?
Düşük yaşadığım gebeliklerim çok uzun aralıkla oldu kolay hamile kalamam normalde ama bizimde tek bir kaza sonucu mucize gibi geldiAa benimde sürpriz bi önceki ay o kadar uğraştık ki olsun diye ajaja bu ay da tek atış![]()
Ahahaj bu kadar olurDüşük yaşadığım gebeliklerim çok uzun aralıkla oldu kolay hamile kalamam normalde ama bizimde tek bir kaza sonucu mucize gibi geldi![]()
Yok cnm değildir herlde olsa söylerdi dimi drAy seninki ikiz olmasın bidekontrolün ne zaman
5 hafta 6 günlükken duyulmaz heralde dimiHayırlı olsun hoşgeldiniz aramızayarın benim de ilk randevum muhtemelen kese bebek kalp atisi duyariz kontrolden çıkınca haberleşelim en erken benim galiba 9 da randevum
Yemek perileri gelmiş şifa olsun kuzuya
Var var olmaz mı
6.haftadan sonra duyuluyor genellikle
Yarasın bebeneEki Görüntüle 3559376 bana yine ayran perileri geldi kizlarlikir likir sadece buz gibi eksi ayran icmek istiyorum
dizi izlerken cay kahvenin yerini ayran aldi
Gunde bir tane kafeinsiz turk kahvesi iciyorum ben de oglenleriYarasın bebenebende sodaya başladım akşamları çayı kahveyi bıraktım
![]()
2.gebelik benim. Ama ilk gibi heyecanlıyımYaaaa herkese o şekilde nasip olsun insallah bende öyle
İçinden ne geçiyor peki kuzum
Ayyy amin insallahilk bebek mi
Hele 37. haftada doğurdum doğuracam diye diye bitmek bilmeyen 40. haftaya doğru gidicez3.de de sanirim ne zaman dogurucaz diye aglasicaz di mi ama![]()
Yok yok değildir rahat olllllYok cnm değildir herlde olsa söylerdi dimi dr5. Haftada keseyi gördük 10 gün sonra kalp atışı için çağırdı 7. Haftada gitmeyi düşünüyorum
Hayır değil canım arada ağrım oluyor beyaz akıntı çok olunca korktum..Ağrı şiddetli değilse sorun yoktur canım