Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • erkek

• ikiz kız

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    2
inanmıyorum ya gerçekten Türk halkının hakettiği bu değil onca vergi ödüyoruz. neyse bişey demiycem, söylenecek çok şey var çünkü. o yüzden özel hastanelerden devam. insan hamileyken ekstra hassas oluyor birde yani. ben kimse gelsin gözyaşımı silsin demiyorum ama birazcık anlayış empati bekliyor insan

Kimse hak etmiyor bu davranışları bana da ders oldu gerçekten tahlil hariç gitmem

şikayet etsinler sağlık bakanlığına o ne biçim bir tavır öyle bunları şikayet etmediğin zaman kendilerini kral sanıyorlar!!

siz maşallah çok erke öğrendiniz nasıl farkettiniz de test verdiniz en az 1 hafta daha beklersiniz sanki
Kuzum benim ilk bebeğimin kalbi durmuştu 8 9 haftalikken sonra dr pıhtılaşma var dedi 2.bebegime iğne ve coraspin kullandım 2.olursa da erken ogrenmeliydim 1 hafta varken kan verdim 0.2 çıktı cuma günüydü pazartesi de benim kadın doğuma randevum vardı rubella tokso testleri yaptırayım işte planlı gebelik olsun riske atmayayım diye bir de benim istmosel var sezaryen yeri iyilesmemis onu gostermek için gittim beta testi de yapmışlar eve bi geldim ben şok beta 13

çok düşük değerlerde doktorlar bir yükselişini görelim önce diye bekletirler ama senin doktorun hızlı aksiyon aldıysa sevindim. şuan ilaç kullanmaya başladın mı önlem olarak coraspirin falan verdiler mi?

Allahtan uzun sürmüyor hayatı zindan etmiyor gün içinde 4 5 kez ağzımı kapatıp ıyyy oluyorum
Benim de bugün sabahtan beri bulantım var işin garibi ağzımda böyle değişik bir tat var kötü tatta bir şey yemişim gibi bu ne ki

Evet verdi doktorum 2 gün sonra da tekrarladık betayi 34 olmuş 13 ten

derler
Bu seferde derlerdi şikayet etmişler falan
se desinler kim ki onlar? devletin hizmet için görevlendirdiği memur kimsenin sahibi değiller herkes haddini bilecek. Herkesin yaptığı işe saygı duyarım ama insanları böyle kolay harcadıklarını gördüğümde valla gerekirse başhekime kadar çıkarım. Herkes sesini çıkarırsa bunlar da bu şekilde davranmaya cesaret edemezler bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…