Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • erkek

• ikiz kız

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    2

Bu arada oruç tutan var mı? Ben kesinleşince bıraktım ama içim rahat da değil ya. Doktorumla konuşmadım henüz
Ben tutuyorum

Kızlar ya 5+6dayım gece kasık ağrısıyla uyandım, adet olacak gibi bir ağrı ve bacak ağrısı korktum ama 10 dakika sürdü geçti. Sizde de oldu mu bu şekilde? Normalde batma tarzı oluyordu bende ilk kez sancı gibi girdi

Çok normal bende de oluyor aynıları kullanmaya devam

Çok normal bende de oluyor aynıları kullanmaya devam

Bence arada ağrı sızı olması iyi canım benim de hiç kasık sancım kalmadı moralim bozuluyor bir şey mi oldu diye. Derdimiz bitmiyor

Günaydın kızlar sabah bulantıları beni mahvediyor

canım bende de oluyor kasık sancıları ama dediğin gibi kısa sürüp geçiyor. sürekli ve kalıcı hale gelmediği sürece ve lekelenme de yoksa dert etmeyecekmişiz. öyle diyollaaa

Gün içinde de oluyor mu ya hiç alakasız bi zamanda araba tutması gibi?
Evet bi anda ağzıma geliyor bide etten çok tiksindim ben et kokuları alınca of of mahvediyor geçen pastırmalı yumurta yapmış eşim aman allahım

Evet bi anda ağzıma geliyor bide etten çok tiksindim ben et kokuları alınca of of mahvediyor geçen pastırmalı yumurta yapmış eşim aman allahım
Kalp atışından sonra mide bulantılarının başladığı doğru demek ki. 3 ay peynir ekmek yicez heralde ben de sevdiğim herşeyden tiksindim sadece peynir ekmek yemek istiyorum

ben bi de kabızdan korkuyordum ama şükür henüz öyle bir sıkıntı yaşamadım kızlar sizde bağırsak durumları nasıl

Kızlar doktor karından baktı dedi bisey görünmüyor alttan baktırmak istemedim karından ne zaman görünüyor ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…