Merhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi gün gün hamilelik takvimini, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 14-11-2025
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
ANNE ÜYE ADI YAŞ KAÇINCI ÇOCUK SAT KESE KALP ATIŞI TAHMİNİ CİNSİYET CİNSİYET TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ BEBEĞİN İSMİ Topuzlu 34 2 22 ocak 5 mart Erkek 5 Kasım 2025 maviss_34 32 3. 29 ocak 3 Kasım 2025 @Green girls 11 şubat Kız 18 Kasım
Ben tutuyorumBu arada oruç tutan var mı? Ben kesinleşince bıraktım ama içim rahat da değil ya. Doktorumla konuşmadım henüz
Çok normal bende de oluyor aynıları kullanmaya devamKızlar progestanı fitil olarak kullanan var mı aranızdaa? Ben 2 haftadır filan kullanıyorum hem ilaç sanki çok akıyor iç çamaşırıma hem de 3 gündür filan afedersiniz koyarken elime ilacın beyazlığı geliyor orada kalmış gibi. Ben mi beceremiyorum acaba
Çok normal bende de oluyor aynıları kullanmaya devamKızlar progestanı fitil olarak kullanan var mı aranızdaa? Ben 2 haftadır filan kullanıyorum hem ilaç sanki çok akıyor iç çamaşırıma hem de 3 gündür filan afedersiniz koyarken elime ilacın beyazlığı geliyor orada kalmış gibi. Ben mi beceremiyorum acaba
Bence arada ağrı sızı olması iyi canım benim de hiç kasık sancım kalmadı moralim bozuluyor bir şey mi oldu diye. Derdimiz bitmiyorKızlar ya 5+6dayım gece kasık ağrısıyla uyandım, adet olacak gibi bir ağrı ve bacak ağrısıkorktum ama 10 dakika sürdü geçti. Sizde de oldu mu bu şekilde? Normalde batma tarzı oluyordu bende ilk kez sancı gibi girdi
canım bende de oluyor kasık sancıları ama dediğin gibi kısa sürüp geçiyor. sürekli ve kalıcı hale gelmediği sürece ve lekelenme de yoksa dert etmeyecekmişiz. öyle diyollaaaKızlar ya 5+6dayım gece kasık ağrısıyla uyandım, adet olacak gibi bir ağrı ve bacak ağrısıkorktum ama 10 dakika sürdü geçti. Sizde de oldu mu bu şekilde? Normalde batma tarzı oluyordu bende ilk kez sancı gibi girdi
Gün içinde de oluyor mu ya hiç alakasız bi zamanda araba tutması gibi?Günaydın kızlar sabah bulantıları beni mahvediyor
bende aynen araba tutmasi gibi oluyorGün içinde de oluyor mu ya hiç alakasız bi zamanda araba tutması gibi?
Evet bi anda ağzıma geliyor bide etten çok tiksindim ben et kokuları alınca of of mahvediyor geçen pastırmalı yumurta yapmış eşim aman allahımGün içinde de oluyor mu ya hiç alakasız bi zamanda araba tutması gibi?
Kalp atışından sonra mide bulantılarının başladığı doğru demek ki. 3 ay peynir ekmek yicez heralde ben de sevdiğim herşeyden tiksindim sadece peynir ekmek yemek istiyorumEvet bi anda ağzıma geliyor bide etten çok tiksindim ben et kokuları alınca of of mahvediyor geçen pastırmalı yumurta yapmış eşim aman allahım
Bende kabız değilim şükür normalimben bi de kabızdan korkuyordum ama şükür henüz öyle bir sıkıntı yaşamadım kızlar sizde bağırsak durumları nasıl
Kaç haftalık dedi canımKızlar doktor karından baktı dedi bisey görünmüyor alttan baktırmak istemedim karından ne zaman görünüyor ki
Canım valla öyle bir korktum ki adet oluyorum zannettim uykudan uyandım….Bence arada ağrı sızı olması iyi canım benim de hiç kasık sancım kalmadı moralim bozuluyor bir şey mi oldu diye. Derdimiz bitmiyor
Benim hep vardı aşkoKalp atışından sonra mide bulantılarının başladığı doğru demek ki. 3 ay peynir ekmek yicez heralde ben de sevdiğim herşeyden tiksindim sadece peynir ekmek yemek istiyorum
Aynen canım ben de iyi düşünüyorum işe geldim hatta ama uykudan uyandırınca korktum kabus gibiydicanım bende de oluyor kasık sancıları ama dediğin gibi kısa sürüp geçiyor. sürekli ve kalıcı hale gelmediği sürece ve lekelenme de yoksa dert etmeyecekmişiz. öyle diyollaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?