• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • erkek

• ikiz kız

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    1
Sanırım ben bugün 6+1 olmuşum adetim 15 gün gecikmiş görünüyor. Uygulamada daha büyük çıkıyor 28 günlük periyoda göre öyle sanırım benim döngüm 35 son adet 22 ocak anlayan bi el atsın😀
Evet senin sata göre hesaplayınca 7+0 cıkıyor uygulama da sata göre hesap yaptığı için farklı çıkıyor

Ayy sende mi terazisin muhteşem burcumuz 🌸😀
Evet seninle çok ortak yanımız var canisi😍
Evet kızlar oturup hesapladım 6+1 bugün benim. Uygulamalarda 7. Haftaya girmiş görünüyorum ama 28 günlük döngüye göre öyle çıkıyor
Valla benim de hiç tutmuyor iki gebeliğimde de geç yumurtlama olduğu için sat tarihini doktorum düzenledi hep bakalım bunda nasıl olacak merak icerisindeuim

Aiyy bende kasım annesi olacağım nasipse :) çok heyecanlıyım :) ilk aşılamada tuttu çok şükür şuanda da kanda değerler olunlu ilerliyor :)
Hayırlı olsun hosgeldin aramıza sağlıkla ilerlesin insallah ❤️🧿

Kızlar benim kasık ağrısı geçti ya bi tek göğüslerim hassas başka hiç belirtim yok😕 kızımda 6. Hafta başlamış mide bulantılarım not almışım 🤣 daha var diye şimdilik kendimi avutuyorum var mı başka belirtisi olmayan🙄

Sevmediğim tek huyum kararsız kalıyorum bazen bide bazende dengem
Kızlar benim kasık ağrısı geçti ya bi tek göğüslerim hassas başka hiç belirtim yok😕 kızımda 6. Hafta başlamış mide bulantılarım not almışım 🤣 daha var diye şimdilik kendimi avutuyorum var mı başka belirtisi olmayan🙄

evet bende belirti yok sayilir derece simdilerde 6.3 haftada cok az bulanti basladi baska bir sey yok

Kızlar doktor kimyasallardan uzak dur demişti makyaj şampuan deterjanlar konusunda var mı önerileri olan?

Merhaba ben de katilayim araniza. Saglikla kucagimiza alalim insallah. 6 haftaligim 2 gun once ogrendim soku yeni atlatiyorum cok panik oldum esim ve en yakin arkadasim haric kimseye soylemedim en yakin arkadasima soyleyene kadar surekli agladim napicam diye onunla konusmak iyi geldi sizler paylastiniz mi cevrenizle

Bende de hiç yok belirtti

Back
X