• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • erkek

• ikiz kız

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    1
kizlarrr ben gitdim geldim doktora sukur kalp atisini duyduk normalmis her sey son adete gore 6 hafta 3 gun ama 6 hafta 1 gunluk cikti usm da. bende hic belirti yoktu endiseliydim ama iyi oldu cok sukur. sadece kalp atisi biraz yavas dedi 119 vuruyor dakikada ama bu haftada 170 lerde olmasi lazimmis 2 hafta sonraya yazdi kontrolu bende 6 8 haftalar arasi 2 dusuk oldugu icin
Seninki yavaşsa benimki hiç yok o zaman 😀 bana da 6 hafta dedi ama saniyede kaç attığını söylemedi sadece yeni oluşuyor dedi kafam karıştı şimdi. Karından baktığı için mi derinden geldi acaba benim

Yeni bir kafaya takma konusu oluştu şimdi benim hadi kolay gelsin😀

Bizim topikte kayıplar ve teraziler ne çok ajajsns hergün yeni birşey🤣
Seninki yavaşsa benimki hiç yok o zaman 😀 bana da 6 hafta dedi ama saniyede kaç attığını söylemedi sadece yeni oluşuyor dedi kafam karıştı şimdi. Karından baktığı için mi derinden geldi acaba benim
bende de karindan bakti canim. bende usm muayinesinde bir sey soylemedi her sey iyi dedi. sonrada usm yagidini doktora goturdum o soyledi orda yaziyordu

bende de karindan bakti canim. bende usm muayinesinde bir sey soylemedi her sey iyi dedi. sonrada usm yagidini doktora goturdum o soyledi orda yaziyordu
Hayırlı olsun kuzum inşallah sağlıkla kucağına da alırsın🙏

Bizim topikte kayıplar ve teraziler ne çok ajajsns hergün yeni birşey🤣
birde crl 4.5 mm yaziyor o ne anlamadim tam bebisin olcusumu acaba

Hayırlı olsun kuzum inşallah sağlıkla kucağına da alırsın🙏
insallah hepimiz aliriz fotolarini atariz bu gunlerimizi hatirlayip guleriz
burda yazmak destek olmak cok rahatlatiyor insani basqa kimseye soyleyemediyim icin bir esim biliyor o da erkek anlamiyor dediyimi 😁

burda yazmak destek olmak cok rahatlatiyor insani basqa kimseye soyleyemediyim icin bir esim biliyor o da erkek anlamiyor dediyimi 😁
Ay gerçekten bak bende hiç kimseye söylemediğim için burda sizler en büyük dayanağım oldunuz. Bana çok iyi geliyorsunuz 🫶

İnşallah şöyle bi yarılasak oh dicez 😀

Ben bugün kendimi çok enerjik hissediyorum temizliğe daldım dinlene dinlene yapıyorum

Kizlar sonucum çıktı

Eklentiler

• 1000123958.webp
    1000123958.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 40
  • 1000124294.webp
    1000124294.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 40
Kızlar dün kan sulandırıcıya başladım birde vajinal ultrason oldum bugün sabah hafif sulu kahverengi akıntı fitille beraber geliyor çok az az keyfim kaçtı ya

Back
X