Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • erkek

• ikiz kız

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    1
Yokmuş kuzu kanama alanı yok kese de düzgün dedi

Maşallah erken mi yumurtladınız acaba hemen çıkmış kanda

Bu arada liste kaldı kızlar öyle akşam oluşturcam herkes hazırlansın şu topikten bi korkularımızı atalım herşey güzel olacak inanıyorum ben
Benim kaç haftalık olduğu net değil sata göre bugün tam 7 haftalık. Ama doktora 5 haftalıkken gittiğimde 6 haftalık erken döllenme olmuş demişti. Bir hafta sonra gittiğimde tekrar 6 haftalık dedi. Doktorumu değiştireceğim netleşince yazacağım inşallah.

Ayy cok iyi kesede bebekde gozuktu dimi
Başta çok erken göremeyebiliriz dedi sonra yolk sac kesesini gördü içinde oluşum var dedi 2 haftaya da kalbini duyarız dedi
B

Bnmde ilk kontrolum 5+3 de olacak gunler ilerlemiyo yaa
İlerlemez canım o kontrol bitecek bu sefer kalbiydi oydu buydu sürekli beklemekle geçireceğiz sağlıklı olsunlar da

Çok güzel saglıkla kucağınıza alın hep böyle devam etsin güzel haberler alın Betanıza baktı mı acaba

Oksaparın acısı çok pis ya 10 dk boyunca yanmaya devam ediyor. Ben 9 ay boyunca kullanıcam Aman ne yapayım artık bebek sağlıkla büyüsün o günleri göreyim de varsın iğne olayım diyorum

Çok güzel saglıkla kucağınıza alın hep böyle devam etsin güzel haberler alın Betanıza baktı mı acaba
Çok teşekkür ederim hepimiz sağlıklı haberler alalım inşallah yok betama bakmadı en son benim 2400lerdeydi üzerinden 4 gün geçti artık görürüz heralde dedi gerekirse bakacaktı, göbüşüme bi baktı zaten hemen gördük

Oksaparın acısı çok pis ya 10 dk boyunca yanmaya devam ediyor. Ben 9 ay boyunca kullanıcam Aman ne yapayım artık bebek sağlıkla büyüsün o günleri göreyim de varsın iğne olayım diyorum
Evet kesinlikle inanilmaz yaniyor beynime cikiyor sanki acisi belki ben de oyle kullanirim, yeter ki saglikla buyusun bebisler saglikla doguralim

Selam kızlar çıktım doktordan, rahmin hamilelikte uyumlu gözüküyor rahmin kalınlaşmış dedi doktor, beta baktı yarın çıkacak sonucu. Magnezyum ve folik asit verdi.
2 hafta sonra da kontrole çağırdı.
Benim sat 31 Ocak ama 26,27 Şubat gibi yumurtladım geç döllenme oldu yani.
Neyse ki Almanya şartlarında hemen beta bakmaları benim için çok iyi oldu
2 hafta da güzel geçer inşallah bakalım

karindan gordu ama tam emin olamadi. altdan daha iyi gorunur dedi ve gorundu cok kucukdu
merhaba canım acaba alttan muayenede kese gözükmüş ya beta değeriniz kaçtı çünkü sizinle aynı durumu bende yaşıyorum enabızdan betanıza bakabilir misiniz

çok sevindim hemen randevu bulup doktora gidebilmene için rahatlamıştır

Oksapar dan allahin gucune gitmesin ama illallah geldi heryerim curuk icinde buzlar tutuyorum, arnica jelle masajlar yapiyorum bana misin demiyor. Ustelik kol bacak gobek eotasyonlu oluyorum ama her yer curudu artik
Ben sadece göbek vuruyorum doktor öyle yazmıştı reçeteye göbek mahvoldu tanınmaz halde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…