Yokmuş kuzu kanama alanı yok kese de düzgün dediYaaa kuzum çok sevindim sağlıkla ilerlesin insallah topigimizin ilk kalp atisi hayırlı olsun kanama alanı yokmuş dimi
Aramiza hosgeldin hayırlı olsun sağlıkla ilerlersin
Yaaaa ne mutlu arata biraz zaman girmiş unutmuş olabilirsin hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin insallah
Olsun sağlıkla gelsinler inşallahBenim de
ohhh çok şükür canım sağlıkla kavuşalım insallahYokmuş kuzu kanama alanı yok kese de düzgün dedi
Maşallah erken mi yumurtladınız acaba hemen çıkmış kandaKizlarrrrrr merhabalar nasılsınız
Benim tüm testlerim hatta kan negatifti dün rutin jinekolog randevum vardı betaya bakmışlar eve bir geldim ben şok hamileyim sat 17 Şubat2.bebegim olacak 5 yaşında oglusum var her şeyi onunla öğrendim biliyorum ama sanki sıfırlandı bende keseyi ne zmn görecem ben
1 marttiMaşallah erken mi yumurtladınız acaba hemen çıkmış kanda
Benim kaç haftalık olduğu net değil sata göre bugün tam 7 haftalık. Ama doktora 5 haftalıkken gittiğimde 6 haftalık erken döllenme olmuş demişti. Bir hafta sonra gittiğimde tekrar 6 haftalık dedi. Doktorumu değiştireceğim netleşince yazacağım inşallah.Bu arada liste kaldı kızlar öyle akşam oluşturcam herkes hazırlansın şu topikten bi korkularımızı atalım herşey güzel olacak inanıyorum ben
Başta çok erken göremeyebiliriz dedi sonra yolk sac kesesini gördü içinde oluşum var dedi 2 haftaya da kalbini duyarız dediAyy cok iyi kesede bebekde gozuktu dimi
İlerlemez canım o kontrol bitecek bu sefer kalbiydi oydu buydu sürekli beklemekle geçireceğizB
Bnmde ilk kontrolum 5+3 de olacak gunler ilerlemiyo yaa
Çok güzel saglıkla kucağınıza alın hep böyle devam etsin güzel haberler alınKızlarımm bugün 5+0 ilk kontrolümüze gittik. Karından baktı doktorum her şeyin yolunda olduğunu söyledi güzel yerleşmiş kesen de güzel dedi 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdıhepinizin güzel sağlıklı gelişmeler almanız dileğiyle
Fotişimiz de böyle
Oksaparın acısı çok pis ya 10 dk boyunca yanmaya devam ediyor. Ben 9 ay boyunca kullanıcamYok tam tersi bence progestan cok kolayonu olurum hic yakmiyor da acisi da yok, oksapar ilaci dagilirken cok yakiyor curumesini gectim cani da tatli biriydim, artik o halimden de eser kalmadi 10 hafta iyiymis canim sevindim zaten altinci haftandasin
Benim yumurtlama zamanımda öyle ama test yapmaya korkuyorum daha 4 gün var reglime . Çok sevindim sizin adınıza1 martti
Çok teşekkür ederim hepimiz sağlıklı haberler alalım inşallahÇok güzel saglıkla kucağınıza alın hep böyle devam etsin güzel haberler alınBetanıza baktı mı acaba
Evet kesinlikle inanilmaz yaniyor beynime cikiyor sanki acisiOksaparın acısı çok pis ya 10 dk boyunca yanmaya devam ediyor. Ben 9 ay boyunca kullanıcamAman ne yapayım artık bebek sağlıkla büyüsün o günleri göreyim de varsın iğne olayım diyorum
merhaba canım acaba alttan muayenede kese gözükmüş ya beta değeriniz kaçtı çünkü sizinle aynı durumu bende yaşıyorum enabızdan betanıza bakabilir misinizkarindan gordu ama tam emin olamadi. altdan daha iyi gorunur dedi ve gorundu cok kucukdu
çok sevindim hemen randevu bulup doktora gidebilmene için rahatlamıştırSelam kızlar çıktım doktordan, rahmin hamilelikte uyumlu gözüküyor rahmin kalınlaşmış dedi doktor, beta baktı yarın çıkacak sonucu. Magnezyum ve folik asit verdi.
2 hafta sonra da kontrole çağırdı.
Benim sat 31 Ocak ama 26,27 Şubat gibi yumurtladım geç döllenme oldu yani.
Neyse ki Almanya şartlarında hemen beta bakmaları benim için çok iyi oldu
2 hafta da güzel geçer inşallah bakalım
Aynı benim de yaaa delik deşik oldukBenim göbek morardı bile
Sen buz tutuyordun sanırım değil mi? Ben de öyle yapacağım artık yabenim göbekte sadece ilk iğneyi yaptığım yer morardı sonrasında sadece iğne izleri kaldı birdaha morarma olmadı
Ben sadece göbek vuruyorum doktor öyle yazmıştı reçeteyeOksapar dan allahin gucune gitmesin ama illallah geldiheryerim curuk icinde buzlar tutuyorum, arnica jelle masajlar yapiyorum bana misin demiyor. Ustelik kol bacak gobek eotasyonlu oluyorum ama her yer curudu artik
evet canım 90derece dik açı ile vuruyorum iğneyi oynatmadan hzlıca ardından da buz uyguluyorum iğneyi çıkarınca azıcık da pamukla bastırıyorum 3-4 sn o kadarSen buz tutuyordun sanırım değil mi? Ben de öyle yapacağım artık ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?