• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • erkek

• ikiz kız

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    1
Yok tam tersi bence progestan cok kolay🙈 onu olurum hic yakmiyor da acisi da yok, oksapar ilaci dagilirken cok yakiyor curumesini gectim🤣 cani da tatli biriydim, artik o halimden de eser kalmadi 😅 10 hafta iyiymis canim sevindim zaten altinci haftandasin 🐣
Enox hiç yakmıyormuş ona mı geçsek 😀

Enox hiç yakmıyormuş ona mı geçsek 😀
Duydum duydum, yarin soracagim ben de🤭 yarin sormam gereken bin tane sey birikti, kesin yine heyecandan hicbirini soramadan saf gibi gidip gelicem, sonrasinda bikbik doktora hemsireme msj atip durucam🤭🙈

Bu arada liste kaldı kızlar öyle akşam oluşturcam herkes hazırlansın şu topikten bi korkularımızı atalım herşey güzel olacak inanıyorum ben 🙏

Kizlarrrrrr merhabalar nasılsınız
Benim tüm testlerim hatta kan negatifti dün rutin jinekolog randevum vardı betaya bakmışlar eve bir geldim ben şok hamileyim sat 17 Şubat 😃2.bebegim olacak 5 yaşında oglusum var her şeyi onunla öğrendim biliyorum ama sanki sıfırlandı bende keseyi ne zmn görecem ben 😀😀😀😀

Benim tüm testlerim hatta kan negatifti dün rutin jinekolog randevum vardı betaya bakmışlar eve bir geldim ben şok hamileyim sat 17 Şubat 😃2.bebegim olacak 5 yaşında oglusum var her şeyi onunla öğrendim biliyorum ama sanki sıfırlandı bende keseyim ne zmn görecem ben 😀😀😀😀
Yaaa hayırlı olsun canım kaç çıktı beta

Eklentiler

• 1000123958.webp
    1000123958.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 31
Kızlar kalp atışını duyduk 🥹 3 gün progestan kullan 2 hafta sonra gel dedi
Yaaa kuzum çok sevindim sağlıkla ilerlesin insallah topigimizin ilk kalp atisi hayırlı olsun kanama alanı yokmuş dimi
Merhabalar 🙂💘 sanirim bende 2025 kasım annesi oluyorum. Sat 2 şubat🥰 geçen hafta cuma günü beta verdim 800 kusür cıktı💘 umarım hepimiz sağlıkla kucağımıza aliriz
Aramiza hosgeldin hayırlı olsun sağlıkla ilerlersin 🙏
Benim tüm testlerim hatta kan negatifti dün rutin jinekolog randevum vardı betaya bakmışlar eve bir geldim ben şok hamileyim sat 17 Şubat 😃2.bebegim olacak 5 yaşında oglusum var her şeyi onunla öğrendim biliyorum ama sanki sıfırlandı bende keseyi ne zmn görecem ben 😀😀😀😀
Yaaaa ne mutlu arata biraz zaman girmiş unutmuş olabilirsin hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin insallah ❤️

Back
X