Youtubea subkutan igne uygulamasi diye yazinca videolar cikiyor canim bakabilirsin. Yine bir hesabi var dirsek diz kapagindan mesafe aliyorsun filanPeki kol ve bacağın hangi kısımları? Aslında sorup dönsem ben de en azından bacağa…
Yok kırmızıya pembeye dönmediği sürece endişenmeyin diyorlar. Şuan tam yerleşme dönemin de normalmişDüşük değildir demi
Yok kuzum hardal sarısı gibiYok kırmızıya pembeye dönmediği sürece endişenmeyin diyorlar. Şuan tam yerleşme dönemin de normalmiş
Evet aynısıydı kahve geldi sonra o şekilde gelmeye başladı canımYok kuzum hardal sarısı gibi
Senin de mi oldu cnmEvet aynısıydı kahve geldi sonra o şekilde gelmeye başladı canım
Evet yumurtlamanın 7. Gününden başladı kahveler gelmeye sanırım 2,3 gündür sarımtrak yani hardal sarısı gibi akıntım oluyorSenin de mi oldu cnm
Adet günün geçti mi var mi dahaEvet yumurtlamanın 7. Gününden başladı kahveler gelmeye sanırım 2,3 gündür sarımtrak yani hardal sarısı gibi akıntım oluyor
Yarın bat günüm olması lazımAdet günün geçti mi var mi daha
Sağol canımYoutubea subkutan igne uygulamasi diye yazinca videolar cikiyor canim bakabilirsin. Yine bir hesabi var dirsek diz kapagindan mesafe aliyorsun filan
Gerçekten bu kadar denk gelmemizde vardır bi hayır diyorum artık birimiz düşünce diğerimiz kaldırsın diye oluşmuş grup gibi maşallahşu kasım anneleri bir an önce 30lu haftalara gelsin allahımmhepimiz iğnelerle devam ediyoruz farkında mısınız bu kadar denk gelir
Dün anneme gruptan bahsederken bunu söyledim ben de ya %90ımız iğnelerle ilaçlarla devam ediyoruz şaka gibişu kasım anneleri bir an önce 30lu haftalara gelsin allahımmhepimiz iğnelerle devam ediyoruz farkında mısınız bu kadar denk gelir
Görürsün kuzum biz anneler olarak hemen olsun istiyoruz galiba ama onlar tutunup var olmaya çalışıyor bunun için bile zamana ihtiyaçları var zamanla gelişecek ve büyüyeceklerKızlarrrrrrr biz çok güçlüyüzzzz
Herkes sularını bol bollll içsinnnnnnnn
Durum güncellemesi yapayım benim herşey yine ip üstünde Allah yardımcım olsun bugün özel doktoruma gittim betayı ilk öğrendiğimde 12 ydi ve prohestan değerim 5 di daha sonra hiç progestanıma bakılmamış doktorum 5 az dedi yüksek olması lazım dedi.Sonra alttan muayene yaptı ama betam 400 diye çıkmadı bişey.Kan sulandırıcı iğneme başlattı progestan iğneme başlattı cumartesi tekrar kontrole gideceğim keşke keseyi görseydim yaaa mutlu olurdummm
Ve neredeyse hepimizin kayıpları var bu nasıl bi denk geliş yahuDün anneme gruptan bahsederken bunu söyledim ben de ya %90ımız iğnelerle ilaçlarla devam ediyoruz şaka gibi
Her şeye rağmen ayakta kalıcaz ve bebekleri sağlıkla doğurucaz Kasım Anneleri hadi bakalımVe neredeyse hepimizin kayıpları var bu nasıl bi denk geliş yahu
Senin beta kaçken bakıldı canımmerhaba canım acaba alttan muayenede kese gözükmüş ya beta değeriniz kaçtı çünkü sizinle aynı durumu bende yaşıyorum enabızdan betanıza bakabilir misiniz
teşekkür ederiz bilgilendirme için ben progestan dexi vurduktan sonra 20 sn falan bekleyip çıkarıyorum iğneyi ama ona rağmen kanla beraber ilaç çıkıyor pamukla hafif bastrıyorum sonrasında ama, coraspin kullandığım için kanda akışkan tabi, sizlerde de böle oluyor mu?Bikaç mesaj önce tam uygulama şeklini anlattım canım onu oku. Bir de hergün farklı yerine yapma, karnında doktorun gösterdiği hizadan başlayıp hergün yan yana olacak sekilde uygula. Karın çevresinde daire oluşuncaya kadar iğne uygulayıp sonra 1 sıra altından yine aynı hizada devam edeceksin. Hem doğru teknikle yaptığın için morluğun olmayacak, hem de sadece karın bölgeni kullanmıs olacaksın iğne için
kızlar iğnenizi yaparken deriyi iki parmağınızla gerdirin. İğneyi dart atar gibi hızlıca yerleştirip ilacı zerk edin, pamukla iki üç saniye bastırıp çekin. Benim iğne yaptığım yerler belli bile olmuyor doğru teknikle yapmazsanız çürütürsünüz heryerinizi
Benim de öyle canım kbb ye gittim ama 37 filan ateş saymıyoruz zaten dedi. Bol c vitamini ve sıcak şeyler tüket dedi gönderdiBir de kızlar benim bugün vücut ağrım kırgınlığım ve ateşim varmış gibi bir hissim var. Sizde de oldu mu? Grip olmaktan korkuyorum daha dün doktorum ateşlenmemeye dikkat et dedi ama bugün böyle hissediyorum… ateşim 36.8 falan çıkıyor
Yaaa tamam canım benim ateş 37.6 ya çıkınca doktoruma yazdım o da parol içebilirsin dediBenim de öyle canım kbb ye gittim ama 37 filan ateş saymıyoruz zaten dedi. Bol c vitamini ve sıcak şeyler tüket dedi gönderdi
Zaten sadece parol kullanabiliyormuşuz ama parol almadan önce bi duş alıp düşürmeye çalış istersen 38i geçerse antibiyotik kullanalım demişti bana ateş antibiyotikten daha zararlıymış bol mandalina meyve ve su iççYaaa tamam canım benim ateş 37.6 ya çıkınca doktoruma yazdım o da parol içebilirsin dedi
Evet işte ben mesajları gördükçe şok oldum tek damdan düşen ben değilmişim dedim yaniVe neredeyse hepimizin kayıpları var bu nasıl bi denk geliş yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?