Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • erkek

• ikiz kız

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    1
şu kasım anneleri bir an önce 30lu haftalara gelsin allahımm hepimiz iğnelerle devam ediyoruz farkında mısınız bu kadar denk gelir
Gerçekten bu kadar denk gelmemizde vardır bi hayır diyorum artık birimiz düşünce diğerimiz kaldırsın diye oluşmuş grup gibi maşallah hepimiz korkuyoruz ama birbirimize gelince teselli ediyoruz

Görürsün kuzum biz anneler olarak hemen olsun istiyoruz galiba ama onlar tutunup var olmaya çalışıyor bunun için bile zamana ihtiyaçları var zamanla gelişecek ve büyüyecekler

teşekkür ederiz bilgilendirme için ben progestan dexi vurduktan sonra 20 sn falan bekleyip çıkarıyorum iğneyi ama ona rağmen kanla beraber ilaç çıkıyor pamukla hafif bastrıyorum sonrasında ama, coraspin kullandığım için kanda akışkan tabi, sizlerde de böle oluyor mu?

Benim de öyle canım kbb ye gittim ama 37 filan ateş saymıyoruz zaten dedi. Bol c vitamini ve sıcak şeyler tüket dedi gönderdi

Yaaa tamam canım benim ateş 37.6 ya çıkınca doktoruma yazdım o da parol içebilirsin dedi
Zaten sadece parol kullanabiliyormuşuz ama parol almadan önce bi duş alıp düşürmeye çalış istersen 38i geçerse antibiyotik kullanalım demişti bana ateş antibiyotikten daha zararlıymış bol mandalina meyve ve su içç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…