Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • erkek

• ikiz kız

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    1
Enox hiç yakmıyormuş ona mı geçsek

Enox hiç yakmıyormuş ona mı geçsek
Duydum duydum, yarin soracagim ben de yarin sormam gereken bin tane sey birikti, kesin yine heyecandan hicbirini soramadan saf gibi gidip gelicem, sonrasinda bikbik doktora hemsireme msj atip durucam

Bu arada liste kaldı kızlar öyle akşam oluşturcam herkes hazırlansın şu topikten bi korkularımızı atalım herşey güzel olacak inanıyorum ben

Kizlarrrrrr merhabalar nasılsınız
Benim tüm testlerim hatta kan negatifti dün rutin jinekolog randevum vardı betaya bakmışlar eve bir geldim ben şok hamileyim sat 17 Şubat 2.bebegim olacak 5 yaşında oglusum var her şeyi onunla öğrendim biliyorum ama sanki sıfırlandı bende keseyi ne zmn görecem ben

Yaaa hayırlı olsun canım kaç çıktı beta

Tamam bebeğim şu an da dr geldim kan sulandirici iğne yapıyorum 9 ay onu almaya geldim
Onu bizde yapıyoruz ne çok kullanan var bu topikte sonu güzel olsun da inşallah razıyız

Kızlar kalp atışını duyduk 3 gün progestan kullan 2 hafta sonra gel dedi
Yaaa kuzum çok sevindim sağlıkla ilerlesin insallah topigimizin ilk kalp atisi hayırlı olsun kanama alanı yokmuş dimi
Merhabalar sanirim bende 2025 kasım annesi oluyorum. Sat 2 şubat geçen hafta cuma günü beta verdim 800 kusür cıktı umarım hepimiz sağlıkla kucağımıza aliriz
Aramiza hosgeldin hayırlı olsun sağlıkla ilerlersin
Yaaaa ne mutlu arata biraz zaman girmiş unutmuş olabilirsin hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…