Enox hiç yakmıyormuş ona mı geçsekYok tam tersi bence progestan cok kolayonu olurum hic yakmiyor da acisi da yok, oksapar ilaci dagilirken cok yakiyor curumesini gectim cani da tatli biriydim, artik o halimden de eser kalmadi 10 hafta iyiymis canim sevindim zaten altinci haftandasin
Duydum duydum, yarin soracagim ben deEnox hiç yakmıyormuş ona mı geçsek
Aklına gelen herşeyi not al benceDuydum duydum, yarin soracagim ben deyarin sormam gereken bin tane sey birikti, kesin yine heyecandan hicbirini soramadan saf gibi gidip gelicem, sonrasinda bikbik doktora hemsireme msj atip durucam
Sen bensinDuydum duydum, yarin soracagim ben deyarin sormam gereken bin tane sey birikti, kesin yine heyecandan hicbirini soramadan saf gibi gidip gelicem, sonrasinda bikbik doktora hemsireme msj atip durucam
Daha önce düşük yapanlara da veriyorlarTüp bebek ve düşük tehlikesi olanlara mı veriyorlar sadece iğneyi
Sen bensin
Telefonun notlar bolumune yaziyorum aklima geldikce, yarin insallah acip oradan sormayi akil ederimAklına gelen herşeyi not al bence
Allah kucağınıza almayı nasip etsinDaha önce düşük yapanlara da veriyorlar
Amiiin inşallah hepimiz alalım sağlıklaAllah kucağınıza almayı nasip etsin
Yaaa hayırlı olsun canım kaç çıktı betaKizlarrrrrr merhabalar nasılsınız
Benim tüm testlerim hatta kan negatifti dün rutin jinekolog randevum vardı betaya bakmışlar eve bir geldim ben şok hamileyim sat 17 Şubat2.bebegim olacak 5 yaşında oglusum var her şeyi onunla öğrendim biliyorum ama sanki sıfırlandı bende keseyim ne zmn görecem ben
Yaaa hayırlı olsun canım kaç çıktı beta
Yaaa daha çok küçük
Selin 2 gün sonra aynı saatte aynı yere ver artışa bak canım
Tamam bebeğim şu an da dr geldim kan sulandirici iğne yapıyorum 9 aySelin 2 gün sonra aynı saatte aynı yere ver artışa bak canım
Onu bizde yapıyoruzTamam bebeğim şu an da dr geldim kan sulandirici iğne yapıyorum 9 ayonu almaya geldim
Onu bizde yapıyoruzne çok kullanan var bu topikte sonu güzel olsun da inşallah razıyız
Yaaa kuzum çok sevindim sağlıkla ilerlesin insallah topigimizin ilk kalp atisi hayırlı olsun kanama alanı yokmuş dimiKızlar kalp atışını duyduk3 gün progestan kullan 2 hafta sonra gel dedi
Aramiza hosgeldin hayırlı olsun sağlıkla ilerlersinMerhabalarsanirim bende 2025 kasım annesi oluyorum. Sat 2 şubat geçen hafta cuma günü beta verdim 800 kusür cıktı umarım hepimiz sağlıkla kucağımıza aliriz
Yaaaa ne mutlu arata biraz zaman girmiş unutmuş olabilirsin hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin insallahKizlarrrrrr merhabalar nasılsınız
Benim tüm testlerim hatta kan negatifti dün rutin jinekolog randevum vardı betaya bakmışlar eve bir geldim ben şok hamileyim sat 17 Şubat2.bebegim olacak 5 yaşında oglusum var her şeyi onunla öğrendim biliyorum ama sanki sıfırlandı bende keseyi ne zmn görecem ben
Benim deİlk hamileliğimde kalbi durmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?