Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • erkek

• ikiz kız

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    1
maşallah ne güzel, Allah kolaylık versin size
Aminn teşekkür ederimm , hepimize inşallah hepimiz kalp atışı duyar bebeklerimizi kucağımıza alirizz oğlumdan önceki gebeliğimde kalp durması sonucu düşük yaptım o yüzden oğlumda cll stresliydim ama suan daha sakinim yinede heyecanlıyım

maşallah ne güzel, Allah kolaylık versin size
Aminn teşekkür ederimm , hepimize inşallah hepimiz kalp atışı duyar bebeklerimizi kucağımıza alirizz oğlumdan önceki gebeliğimde kalp durması sonucu düşük yaptım o yüzden oğlumda cll stresliydim ama suan daha sakinim yinede heyecanlıyım

Bende böyle yapıyorum ama morardı neden ki
İğneyi batırırken 90 derece dik açıyla tutup tereddütsüz hızlıca batıracaksın. Diğer türlü kılcal damar zedelenip morarma yapıyor. Bide iğneyi uyguladıktan sonra bastırıp sallıyorlar o da morartıyor. Sadece bikaç saniye hafif kuvvetle bastırıp çeksen yeter

Aynen canım oksapar beni en rahatsız eden. İlaçları 10. Haftadan sonra bırakabiliriz duruma göre dedi bakalım
Oksapar dan allahin gucune gitmesin ama illallah geldi heryerim curuk icinde buzlar tutuyorum, arnica jelle masajlar yapiyorum bana misin demiyor. Ustelik kol bacak gobek eotasyonlu oluyorum ama her yer curudu artik

Uygulama doğru gösterdi mi 6 haftalık olduğunu

Oksapar dan allahin gucune gitmesin ama illallah geldi heryerim curuk icinde buzlar tutuyorum, arnica jelle masajlar yapiyorum bana misin demiyor. Ustelik kol bacak gobek eotasyonlu oluyorum ama her yer curudu artik
Bikaç mesaj önce tam uygulama şeklini anlattım canım onu oku. Bir de hergün farklı yerine yapma, karnında doktorun gösterdiği hizadan başlayıp hergün yan yana olacak sekilde uygula. Karın çevresinde daire oluşuncaya kadar iğne uygulayıp sonra 1 sıra altından yine aynı hizada devam edeceksin. Hem doğru teknikle yaptığın için morluğun olmayacak, hem de sadece karın bölgeni kullanmıs olacaksın iğne için

Bugün öyle denicem bakalım

Canim biliyorum ama gobekten progestan ignem de var her gun uc hafta bitti. Oyle olunca yer gercekten kalmadi. Her gun esim nereye yapsam diye kara kara dusunuyor artik bu iyi hali yani, kol ve bacaklarim daha kotuydu yeni gectiler, sanirim biraz insanin etiyle de alakali bu durum. Bu zamana kadar hic curumemistim oksaparla her sey degisti

Happy mom sitesinin uygulaması vardı ona yazdım o 6+6 gösteriyor ama takip etmiyorum

Ay kıyamam ne hale gelmişsin

Eyvah eyvah çok fazla morluğun olmuş ya 9 ay boyunca sağlam bölgelere ihtiyacın olacak eşine doğru uygulama videoları izlet teknikle cok alakası var bende doktor asistanıyım bizim hastalar geldiğinde kendi yaptıkları yerler mosmor oluyor, benim yaptığım yerde iğne izi bile yok. Teknik çok çok önemli

Bacagim da cok kotuydu ama onu koyamadim cok selulit oldum tedaviye basladigimdan beri ahahah
Senin daha yeni değil mi kuzu niye bu kadar morardı kaç zamandır kullanıyosun iğneyi
Ay bu arada doktora ben kan sulandırıcı devam etcem mi diye sormayı unuttum o da bişey demedi

İlk gunler curumuyor, sonradan boyle oluyor bilmiyorum artik izlenmedik video kalmadi. İki doktor iki hemsire hepsini ayri ayri kitliyoruz bir care var mi diye en son gecen hafta kardiyoloji randevum vardi baska bir durumum icin, o doktora da sordum. Oksapar bu curur dedi cok net bir sekilde tek umudum dokuz ay boyunca olmamak bu igneyi.

Senin daha yeni değil mi kuzu niye bu kadar morardı kaç zamandır kullanıyosun iğneyi
Ay bu arada doktora ben kan sulandırıcı devam etcem mi diye sormayı unuttum o da bişey demedi
Canim 24 gundur oksapar, 29 gundur de progestan vuruluyorum ben tüp bebek bildigim bir pihtilasma sorunum yok, doktor tedbiren hem oksapar hem coraspirin kullandiriyor. Olmadi trombofili paneli baktirayim dedim, belki ilk trimester bitince igneyi keser en azindan bir pihtilasma sorunum yoksa diye umutluyum hani

Ay progestan iğnesi çok ağır diyorlar ondan böylee tamam şimdi oldu. Bende şimdi sordum doktora 10..haftaya kadar iğne devam dedi

Ay progestan iğnesi çok ağır diyorlar ondan böylee tamam şimdi oldu. Bende şimdi sordum doktora 10..haftaya kadar iğne devam dedi
Yok tam tersi bence progestan cok kolay onu olurum hic yakmiyor da acisi da yok, oksapar ilaci dagilirken cok yakiyor curumesini gectim cani da tatli biriydim, artik o halimden de eser kalmadi 10 hafta iyiymis canim sevindim zaten altinci haftandasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…