Dik açı vurmak bir de oturarak vurmak gerekiyormuş aman diyim ayakta denemeyinevet canım 90derece dik açı ile vuruyorum iğneyi oynatmadan hzlıca ardından da buz uyguluyorum iğneyi çıkarınca azıcık da pamukla bastırıyorum 3-4 sn o kadar
ben hep ayakta yapıyorum :) diğer elimle sıkıyorum göbeğimi o alan gergin oluyor o şekilde vuruyorum neden oturararak yapılıyormuş zaten 2 sn sürüyorDik açı vurmak bir de oturarak vurmak gerekiyormuş aman diyim ayakta denemeyin
Aslında ben kendimi şartlamıştım 2 hafta sonra gideceğim diyeçok sevindim hemen randevu bulup doktora gidebilmene için rahatlamıştır
neden lekelenme oluyormuş peki onunla alakalı birşey söyledi mi doktorunYokmuş kuzu kanama alanı yok kese de düzgün dedi
ayy harika valla bugün hep güzel haberler alıyoruz maşallahhhhh :)Selam kızlar çıktım doktordan, rahmin hamilelikte uyumlu gözüküyor rahmin kalınlaşmış dedi doktor, beta baktı yarın çıkacak sonucu. Magnezyum ve folik asit verdi.
2 hafta sonra da kontrole çağırdı.
Benim sat 31 Ocak ama 26,27 Şubat gibi yumurtladım geç döllenme oldu yani.
Neyse ki Almanya şartlarında hemen beta bakmaları benim için çok iyi oldu
2 hafta da güzel geçer inşallah bakalım
Yok normal dedi sadeceneden lekelenme oluyormuş peki onunla alakalı birşey söyledi mi doktorun
allah allah neden canım nasıl bi ağrı hangi bölgedeAdet sancisinin 10 katını çekiyorum şu an
Karnım ağrıyor içi gaz doluallah allah neden canım nasıl bi ağrı hangi bölgede
Kan sulandirici igneler kol ve bacaktan da uygulanabiliyor, bana da doktorum soyledi rotasyonlu yapmami :) valla ben ne yaptiysam curumenin onune gecemedim malesef. Buz tutma filan da hic ise yaramiyor bendeBen sadece göbek vuruyorum doktor öyle yazmıştı reçeteyegöbek mahvoldu tanınmaz halde
bi arkadaşım pcos hastasıydı tedaviyle hamile kaldı ve onun da progesteron değeri 5 çıkmıştı. sonradan iğnelerle ilaçlarla toparladı canım eğer gebelik sağlıklı oluştuysa korkma toparlanır inşlallahKızlarrrrrrr biz çok güçlüyüzzzz
Herkes sularını bol bollll içsinnnnnnnn
Durum güncellemesi yapayım benim herşey yine ip üstünde Allah yardımcım olsun bugün özel doktoruma gittim betayı ilk öğrendiğimde 12 ydi ve prohestan değerim 5 di daha sonra hiç progestanıma bakılmamış doktorum 5 az dedi yüksek olması lazım dedi.Sonra alttan muayene yaptı ama betam 400 diye çıkmadı bişey.Kan sulandırıcı iğneme başlattı progestan iğneme başlattı cumartesi tekrar kontrole gideceğim keşke keseyi görseydim yaaa mutlu olurdummm
O benden de geldi yerleşme ile ilgiliymişKızlar adetime 4 gün var çok az koyu sarı acik kahve leke geliyor peceteye
Peki kol ve bacağın hangi kısımları? Aslında sorup dönsem ben de en azından bacağa…Kan sulandirici igneler kol ve bacaktan da uygulanabiliyor, bana da doktorum soyledi rotasyonlu yapmami :) valla ben ne yaptiysam curumenin onune gecemedim malesef. Buz tutma filan da hic ise yaramiyor bendeyanlis uygulamadigimizdan da eminim, kasim ayindan beri igne oluyorum belirli periyotlarla esim ustalasti artik
Beta mı da öğreneyim rahatlıcam inşallahayy harika valla bugün hep güzel haberler alıyoruz maşallahhhhh :)
Chatgptye sordum ayakta daha çok acır diyor benim de acımıştı ondan yaben hep ayakta yapıyorum :) diğer elimle sıkıyorum göbeğimi o alan gergin oluyor o şekilde vuruyorum neden oturararak yapılıyormuş zaten 2 sn sürüyor
Düşük değildir demiO benden de geldi yerleşme ile ilgiliymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?