- 3 Nisan 2023
- 879
- 673
- 23
- 38
ayy sen yarın mı gidiyorsun benim kontrolüm cuma bakalım sana kaç günlük diyecek benim de ordan anlaşılır heralde :) inş kalp atışını da duyarsınCok sevindimdarisi yarin benim basima insallah
Evet kuzum haklısın. Kendini çok yorma dedi ben fotoğraf çekmiştim gösterdim tamam bunda bişey yok dedi. Endişe etme dediÇok sevindim canım. İlk 3 ay lekelenmeler çok sık görülüyormuş bende de var dinleniyorum progestan kullanıyorum. Her hamilelik biricik insan elinde olmadan kötü deneyimiyle kıyaslıyor ama kendimize hatırlatmakta fayda var. Kaç düşük yapmış olursan ol bebeğini doğurma ihtimalin düşürme ihtimalinde çok daha fazla. Sana dinlenmeni söyledi mi ?
İnşallah canım sağlıkla ilerleyelimCok sevindimdarisi yarin benim basima insallah
Tebrik ederim canım hayırlı olsunn kaç hafta günlüksün?Kızlar kalp atışını duyduk3 gün progestan kullan 2 hafta sonra gel dedi
Bende de yaklaşık 10 gündür var gittikçe rengi açıldı sarımsı olmaya başladı inşallah bu da geçecek. Ama kızlar anladım ki sadece 3 ay değil hamilelik hep endişeli bir süreç. İnstagramda gördüm 24 haftadan sonra da erken doğum diye bir risk başlıyormuş kontrole gittiğinizde serviks uzunluğu her zaman sorun diyordu. O yüzden şu an hamile olmanın tadını çıkartalım her nasip vaktine esir. Kaygılanacak şeyler bulmak çok kolayEvet kuzum haklısın. Kendini çok yorma dedi ben fotoğraf çekmiştim gösterdim tamam bunda bişey yok dedi. Endişe etme dedi
6 haftalık dedi canım gününü söylemedi karından baktıTebrik ederim canım hayırlı olsunn kaç hafta günlüksün?
Evet canim yarinayy sen yarın mı gidiyorsun benim kontrolüm cuma bakalım sana kaç günlük diyecek benim de ordan anlaşılır heralde :) inş kalp atışını da duyarsın
hadi inşallah o zaman ben de perşembe 6+0 oluyorum cuma 6+1 de duyarım diye düşünüyorum sesini bakalım güzel haberlerini bekliyorummEvet canim yarinyarin uygulamaya gore tam 6 haftalik olucam ama doktor ne diyecek bakalim ben de merak ediyorum ya insallah bu kadar bekledim, kalp atisini da duyarsam cok memnun olucam rahatliycam
Bende 6+6 haftadayım bu cuma kalp atışını dinlemeye gideceğim inşallah duyarım senin gibi6 haftalık dedi canım gününü söylemedi karından baktı
Ben 2013 yılında oğlumu doğurdum o kadar rahat geçti ki çünkü hiç birşey bilmiyordum ne kese boyutu ne kalp atış hızı ne leke yani sıfır bilgi sorunsuz hamilelik insan bildikçe bildiklerinin esiri oluyormuş. 10 haftalıkken kaybettim öncekini onda çok huzursuzdu içim hep bişey olacak diyodum hissediyordum da. Kontrolden 2 gün önce kalbinin durduğunu gördüm rüyamda eşime dedim hatta saçmalama dedi.Bende de yaklaşık 10 gündür var gittikçe rengi açıldı sarımsı olmaya başladı inşallah bu da geçecek. Ama kızlar anladım ki sadece 3 ay değil hamilelik hep endişeli bir süreç. İnstagramda gördüm 24 haftadan sonra da erken doğum diye bir risk başlıyormuş kontrole gittiğinizde serviks uzunluğu her zaman sorun diyordu. O yüzden şu an hamile olmanın tadını çıkartalım her nasip vaktine esir. Kaygılanacak şeyler bulmak çok kolay
İnşallah canım sanırım vajinal ultrasonda daha net duyuluyor benim karından biraz güçsüz geldi ama doktor yeni oluşmuş dedi. Vajinal baksaydı farklı mı olurdu bilmiyorum. Doppler baktım ısı veriyor bu fazla tutmıcam dedi 5 10 saniye baktı kalbi atıyor dedi kapattı.Bende 6+6 haftadayım bu cuma kalp atışını dinlemeye gideceğim inşallah duyarım senin gibi
Hadi inşallah hayırlı haberler alalımkızlar günaydın ben de geçen hafta kan aldırmıştım tüm değerlerim normal çıkmış şükür 5 yıldır kedim var toksoplazmadan korkuyordum o da temiz çıkmış bugün hem sonuçlarımı göstermeye hem de daha net bir şekilde kalp atışını dinlemeye gideceğim
aklınızda bulunsun ben idrarımı yeni yaptığım için net görülemedi özellikle zayıf gebelerde idrara sıkışık gitmek gerekiyormuş bugün 7+0'ız
Gerçekten öyle. Bazı doğum yapan arkadaşlarımla konuşuyorum hiçbir şeyden haberleri yok rahim filmi nasıl çekilir onu bile bilmiyorlar çok özeniyorum keşke biz de öğrenmek zorunda kalmasaydık.Ben 2013 yılında oğlumu doğurdum o kadar rahat geçti ki çünkü hiç birşey bilmiyordum ne kese boyutu ne kalp atış hızı ne leke yani sıfır bilgi sorunsuz hamilelik insan bildikçe bildiklerinin esiri oluyormuş. 10 haftalıkken kaybettim öncekini onda çok huzursuzdu içim hep bişey olacak diyodum hissediyordum da. Kontrolden 2 gün önce kalbinin durduğunu gördüm rüyamda eşime dedim hatta saçmalama dedi.
Bu bebeğimde içim rahat ama sadece korkuyorum elimde değil o da
ayy tebriklerKızlar kalp atışını duyduk3 gün progestan kullan 2 hafta sonra gel dedi
Evet canim pespeseyiz seninle, guzel haberlerimizi de pespese vermek kismet olur umarimhadi inşallah o zaman ben de perşembe 6+0 oluyorum cuma 6+1 de duyarım diye düşünüyorum sesini bakalım güzel haberlerini bekliyorumm
Kader arkadaşım hoş geldinİyi akşamlar annelerinşallah ben de Kasım annesi olacağım. Sürpriz bebek bizimkisi. 4. Bebek doğumdan sonra tiplerimi baglatmayi düşünüyorum
Ah keşke bişey bilmesek ne güzel olurduGerçekten öyle. Bazı doğum yapan arkadaşlarımla konuşuyorum hiçbir şeyden haberleri yok rahim filmi nasıl çekilir onu bile bilmiyorlar çok özeniyorum keşke biz de öğrenmek zorunda kalmasaydık.
kendimiz kurcaliyoruz iste dayanamiyoruz kiAh keşke bişey bilmesek ne güzel olurdu
Akıllı telefonların suçu hepkendimiz kurcaliyoruz iste dayanamiyoruz kiillah ki bir sorun cikartiyoruz durduk yere. insallah saglikla kucagina alirsin. aliriz hepimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?