Ufff ne olurdu bulantısız geçirseydik bu da mahvediyor insanıBenim de tam tersi kafamı koyar koymaz uyuyorum sürekli uyuyasım geliyor
Hayırlı güzel haberle gel insallah canim
Yaaaa güzel haberlerle gel kuzum bize de bitane fotis atarsın artık
Ayyy onu sorma ya bugün rüyamda uykudan bi uyaniyorum
Her yer kan olmuş kıpkırmızı kanamam vardı tövbe o nasıl rüya dedim
Ahhh canimmm al benden de o kadar aç olunca da midem bulanıyor tok olunca da bi şişkinlik gaz. Sürekli sodayla yeşil elmayla idare ediyorum
Evet evet çok iyi geliyor insallah canim kısa süreli olur biran önce 12. Haftadan sonrasına ışınlanalım sağlıklaUfff ne olurdu bulantısız geçirseydik bu da mahvediyor insanıyeşil elma çok mantıklı bende alayım bugün rahatlatır cidden bi an önce geçer inşallah
Bende öyleyim midem hiç bir şeyi hazmedemiyor ve sürekli şiş soda bile midemi bulandırıyorBenim de midem de gaz var sanki affedersiniz geğirip duruyorum mentollü şeker atıyorum ağzıma o biraz rahatlıyor sonra yine başlıyor. Burda alman sodaları çok hafif Türk marketinden Soda alıcam diğer türlü kesmiyor beni.
Ay hadi inşallahh hatta direkt doğumdan sonra 3. Aya falan da ışınlansak süper olmaz mııııEvet evet çok iyi geliyor insallah canim kısa süreli olur biran önce 12. Haftadan sonrasına ışınlanalım sağlıkla
AğmiiinEvet evet çok iyi geliyor insallah canim kısa süreli olur biran önce 12. Haftadan sonrasına ışınlanalım sağlıkla
Ay atarım tabikii inşallah stres is loadingBenim de tam tersi kafamı koyar koymaz uyuyorum sürekli uyuyasım geliyor
Hayırlı güzel haberle gel insallah canim
Yaaaa güzel haberlerle gel kuzum bize de bitane fotis atarsın artık
Ayyy onu sorma ya bugün rüyamda uykudan bi uyaniyorum
Her yer kan olmuş kıpkırmızı kanamam vardı tövbe o nasıl rüya dedim
Ahhh canimmm al benden de o kadar aç olunca da midem bulanıyor tok olunca da bi şişkinlik gaz. Sürekli sodayla yeşil elmayla idare ediyorum
İnsanın hayat kalitesini mahvediyor bu bulantılar. Benim bu sefer erken başladıBende öyleyim midem hiç bir şeyi hazmedemiyor ve sürekli şiş soda bile midemi bulandırıyorgeçen hafta neden midem bulanmıyor diyordum çok pişmanım allayım tövbe
Görünür inşallah canımBende bir ümit o zaman azalır belki diyordum.öyle stresliyim ki belirtilerim gebelikten mi yoksa stresten mi anlamıyorum çoğu zaman. Dün 275 çıkmışti betam cuma günü çağırdılar beni keseyi görmeye.
Denemedim cnm onu da deneyeceğimİnsanın hayat kalitesini mahvediyor bu bulantılar. Benim bu sefer erken başladıtuzlu çubuk kraker tırtıklıyorum sürekli ben denedin mi hiç canım.
Kontrole mi gidiyorsunuzBu arada ben normalde çok uyuyorum ama bugün heyecandan uyuyamadım ve şuan midem bulanıyor
Ay o iğrenç tadı kola götürüyor geçen canım aşırı kola çekti az bişi içtim o tat gittiDenemedim cnm onu da deneyeceğimyarın memlekete gitmek için yola çıkacağız çubuk kraker stoğu yaptım şimdi ekşi elma deniyorum ağzımdaki iğrenç tat gidiyor en azındna
Dene dene canım iyi geliyor hayırlı yolculuklar şimdiden bende ekşi elma denicem dün salatalık yedim biraz rahatlattı ama sonra yine gaz yapıyor. Sabahta öğürdüm uffff ben hamileliği hiç sevmiyorum ya Allah günah yazmasınDenemedim cnm onu da deneyeceğimyarın memlekete gitmek için yola çıkacağız çubuk kraker stoğu yaptım şimdi ekşi elma deniyorum ağzımdaki iğrenç tat gidiyor en azındna
Ayyy süper olur sağlıkla bi doguraydikAy hadi inşallahh hatta direkt doğumdan sonra 3. Aya falan da ışınlansak süper olmaz mıııı
Stres yok bebisini göreceksinAy atarım tabikii inşallah stres is loading
Ayy soğuk soğuk asitli iyi giderdi şimdiAy o iğrenç tadı kola götürüyor geçen canım aşırı kola çekti az bişi içtim o tat gittisağlıklı bişey götürseydi keşke şuan var tabi hala o tat ama kola içemem
Dimi buz gibi lıkır lıkır ay yaz aylarında ne içicez biz ya portakal falan atalım bari dondurucuya suyunu sıkar içerizAyy soğuk soğuk asitli iyi giderdi şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?