• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    5
Benim de tam tersi kafamı koyar koymaz uyuyorum sürekli uyuyasım geliyor

Hayırlı güzel haberle gel insallah canim ❤️

Yaaaa güzel haberlerle gel kuzum bize de bitane fotis atarsın artık 🥰

Ayyy onu sorma ya bugün rüyamda uykudan bi uyaniyorum
Her yer kan olmuş kıpkırmızı kanamam vardı tövbe o nasıl rüya dedim

Ahhh canimmm al benden de o kadar aç olunca da midem bulanıyor tok olunca da bi şişkinlik gaz. Sürekli sodayla yeşil elmayla idare ediyorum
Ufff ne olurdu bulantısız geçirseydik bu da mahvediyor insanı😞 yeşil elma çok mantıklı bende alayım bugün rahatlatır cidden bi an önce geçer inşallah 😞

Ufff ne olurdu bulantısız geçirseydik bu da mahvediyor insanı😞 yeşil elma çok mantıklı bende alayım bugün rahatlatır cidden bi an önce geçer inşallah 😞
Evet evet çok iyi geliyor insallah canim kısa süreli olur biran önce 12. Haftadan sonrasına ışınlanalım sağlıkla 😍🥹

Benim de midem de gaz var sanki affedersiniz geğirip duruyorum mentollü şeker atıyorum ağzıma o biraz rahatlıyor sonra yine başlıyor. Burda alman sodaları çok hafif Türk marketinden Soda alıcam diğer türlü kesmiyor beni. 🫠
Bende öyleyim midem hiç bir şeyi hazmedemiyor ve sürekli şiş soda bile midemi bulandırıyor 😫 geçen hafta neden midem bulanmıyor diyordum çok pişmanım allayım tövbe😭

Benim de tam tersi kafamı koyar koymaz uyuyorum sürekli uyuyasım geliyor

Hayırlı güzel haberle gel insallah canim ❤️

Yaaaa güzel haberlerle gel kuzum bize de bitane fotis atarsın artık 🥰

Ayyy onu sorma ya bugün rüyamda uykudan bi uyaniyorum
Her yer kan olmuş kıpkırmızı kanamam vardı tövbe o nasıl rüya dedim

Ahhh canimmm al benden de o kadar aç olunca da midem bulanıyor tok olunca da bi şişkinlik gaz. Sürekli sodayla yeşil elmayla idare ediyorum
Ay atarım tabikii inşallah stres is loading😀

Bende öyleyim midem hiç bir şeyi hazmedemiyor ve sürekli şiş soda bile midemi bulandırıyor 😫 geçen hafta neden midem bulanmıyor diyordum çok pişmanım allayım tövbe😭
İnsanın hayat kalitesini mahvediyor bu bulantılar. Benim bu sefer erken başladı 😞 tuzlu çubuk kraker tırtıklıyorum sürekli ben denedin mi hiç canım.

Bende bir ümit o zaman azalır belki diyordum. 😂 öyle stresliyim ki belirtilerim gebelikten mi yoksa stresten mi anlamıyorum çoğu zaman. Dün 275 çıkmışti betam cuma günü çağırdılar beni keseyi görmeye. 🌺
Görünür inşallah canım 🙏

Bu arada dün bi doktoru dinledim havuç suyu ve elma suyu içmek bebeğin suyunu artırmaya çok faydalıymış hani bazen suyu az vs durumları oluyor ya inşallah hiçbirimizde olmaz ama aklımızda olsun diye yazıyorum kızlar

İnsanın hayat kalitesini mahvediyor bu bulantılar. Benim bu sefer erken başladı 😞 tuzlu çubuk kraker tırtıklıyorum sürekli ben denedin mi hiç canım.
Denemedim cnm onu da deneyeceğim 😂 yarın memlekete gitmek için yola çıkacağız çubuk kraker stoğu yaptım şimdi ekşi elma deniyorum ağzımdaki iğrenç tat gidiyor en azındna

Denemedim cnm onu da deneyeceğim 😂 yarın memlekete gitmek için yola çıkacağız çubuk kraker stoğu yaptım şimdi ekşi elma deniyorum ağzımdaki iğrenç tat gidiyor en azındna
Ay o iğrenç tadı kola götürüyor geçen canım aşırı kola çekti az bişi içtim o tat gitti 🤣 sağlıklı bişey götürseydi keşke şuan var tabi hala o tat ama kola içemem

Dene dene canım iyi geliyor hayırlı yolculuklar şimdiden bende ekşi elma denicem dün salatalık yedim biraz rahatlattı ama sonra yine gaz yapıyor. Sabahta öğürdüm uffff ben hamileliği hiç sevmiyorum ya Allah günah yazmasın 😩

Mide bulantısını da şak diye kesen tek şey torba yoğurt sabah aç karnına 2 kaşık mis ilaç almak istemeyenler için yazıyorum bugün sizi çok bilgilendirdim yeter 🤣

Back
X